7. kolo
21.09.2008 16:30 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - SK Kladno 2:1

Mladá Boleslav porazila Kladno 2:1. O její vítězství se postarali hned z kraje první půle střelci branek Poláček s Peckou, deset minut před koncem za hosty snižoval Killar.

Boleslav měla raketový vstup do utkání a po osmi minutách vedla již o dva góly. První branku zařídil po 41 sekundách hry Tomáš Poláček, který pefektně trefil odražený balon. Jeho ránu levačkou zastavila až síť - 1:0. Druhý gól přidal v osmé minutě Luboš Pecka. Ten se prosadil po výstavní ráně ze šestnácti metrů, která mířila do horní poloviny branky - 2:0. Po dvaceti minutách se Kladenští mohli štastně vrátit do zápasu, když míč po slabé střele Šilhana poskočil na drnu a nečekaně nabral směr branka, nakonec ovšem těsně minul tyčku Millerovy svatyně. O dalších dvacet minut později měl další možnost stáhnout náskok Boleslavi hostující Dubský, ale ze třinácti metrů napálil tyč.

Kladno dokázalo vstřelit kontaktní gól až po obrátce, když se deset minut před koncem prosadil Lukáš Killar. Kapitán hostí dorazil míč do sítě po zmatku v pokutovém území - 2:1. Víc již Kladenští nestihli, a tak si tři body připsala na své konto Mladá Boleslav.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

boleslav nezavaha a vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

SK do toho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele