9. kolo
05.10.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SK Kladno - České Budějovice 0:0

Průměrný zápas sledoval přesně z poloviny zaplněný stadion. Diváci sice neviděli gól, ale dočkali se hned tří tyček. Týmy hrající na chvostu tabulky si tak připisují bod.

Vážné šance v důležitém utkání na sebe nechávaly čekat dlouho. Oba týmy hrály opatrně, Kladno svou mírnou převahu využilo k prvnímu ohrožení branky ve 21. minutě. To Procházka orazítkoval z přímého kopu břevno Kučerovy branky. Vzápětí na druhé straně sklepl Sedláček míč na šestnáctce pro Svátka, který svou unáhlenou střelou zamířil nad. Zajímavou sedmiminutovku zpestřila Šilhanova nepřesná střela ze čtrnácti metrů a také druhá tyč. Na vápně našel Zoubele Procházku a ten svou přízemní střelou znovu rozezvučel brankovou konstrukci.

Hned v první minutě se po autu Stranada zkoušel prosadit Zoubele. Brankář Kučera byl ve správný čas na správném místě a nenechal se propálit. Na druhé straně šel po dobré přihrávce Šímy sám na brankáře Svátek, Pavlík svůj tým podržel vyražením tvrdé střely. Zlepšený herní projev mohl v 57. minutě korunovat Homoláč, který se dostal k míči po standardce Šímy, ale hlavičkou jen snížil rozdíl v počtu trefených tyčí. Blízko vítěznému gólu byl v 82. minutě dobře hrající Procházka, když doběhl míč u pravé tyče, zbavil se Kučery a následnou střelou směřující ke vzdálenější tyči jen těsně minul.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kladno vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Bodík by byl fajn...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že jsme nevyhráli...teďka nás čeká zápas v Edenu a tam to bude těžký.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele