4. kolo
24.08.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

SK Kladno - Tescoma Zlín 1:1

Kladnu stačila jasná převaha pouze k remíze, která i přes to znamená první bodový zisk v letošní sezóně. Zlín v prvních kolech předvádí tragické výkony, které mu zatím vynesly čtyři body.

Domácí se s trochou smůly nedostali do vedení již v sedmé minutě. Po rohu se totiž Cigánkova tvrdá střela odrazila od tyče k Šilhanovi, který byl na brankové čáře v ofsajdu a gól tak uznán nebyl. I další kladenskou šanci zakončoval Cigánek, po posunutí od Šilhana vystřelil po zemi k tyči, ale Baranek byl ve správný čas na správném místě. Na druhé straně musel na zem Pavlík po tečované Krausově střele, aby míč alespoň vyrazil. Jinak však zápas provázely žákovské chyby a mnoho nepřesností.

I ve druhém poločase měli navrch domácí a v 59. minutě dokonce Zachariáš překonal domácího brankáře lobem, který však zlínská obrana dokázala před brankovou čarou odvrátit. Zasloužený gól tak přišel o šest minut později. Szabo rozehrál rohový kop a centrem našel Šilhana, který hlavičkoval přesně do rohu branky. O pojištění vedení se snažil v 67. minutě Procházka střelou zpoza vápna, kterou Baranek pouze vyrazil k Šilhanovi, jenž zbrkle přestřelil. Studená sprcha tak přišla dvanáct minut před koncem pro Středočechy, když si na centr vyskočil Bača a hlavičkou vyrovnal. Vítězným gólem pak v 85. minutě pohrdl domácí Beneš, jenž se dostal za obranu i brankáře a následně minul prázdnou branku.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

S Kladna musíme povine přivest body ..jinak to bude špatne ..Dalši kolo doma Budejovice...takže 6 bodu ..!!!!!!!!!!!!!!!! jestli chcem hrat sřet tabulky .

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele