10. kolo
04.10.2009 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

České Budějovice - SK Kladno 0:0

České Budějovice stále zůstávají v sestupových vodách tabulky. Rozhodla o tom bezbranková remíza v utkání proti Kladnu.

Hráči obou celků již od samého začátku utkání působili nervózním dojmem. Ve 2. minutě měli domácí příležitost ujmout se vedení. Po centru Žižky střílel Ondrášek z malého vápna do brankáře Pavlíka. Poté následovalo hluché období bez vyložených šancí. Až v 74. minutě mohli diváci vidět přečíslení Kladna 3 na 1. Střílel Klinka, ale jeho ránu výborně vychytal domácí Kučera. O minutu později se do míče svou levačkou opřel Meszároš a trefil spojnici tyče a břevna kladenské brány. Následně si na centr Hudsona si naběhl Benát a svou hlavičku poslal jen těsně vedle levé tyče brány hostí. V 6. minutě nastavení šel Mezsároš sám na brankáře Pavlíka, ale jeho pokus o přehození Pavlík chytil.

Oba týmy se tak po remíze 0:0 rozešly smírně.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Budejovice asi konecne zaberou 2.1

Reagovat
smazaný uživatel

kladno výhra

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
vanGomm

Asi už poslední šance trénéra Budějovic.Tipuji teda 1.I když já,když na to dám větší peníz,tak to samozřejmě nedopadne.Takto už jsem "vyhodil" dost trenérů a dokonce i v cizině.

Reagovat
smazaný uživatel

POLOČAS 0 - 0

Reagovat
smazaný uživatel

KONEC 0 - 0

Reagovat
smazaný uživatel

šKODA že 0:0 kladno melo přece jenom papírově lepší..Takže remíza je pro Kladno Smolná.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele