7. kolo
13.09.2009 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SK Kladno - 1. FC Brno 1:0

Kladenští si doma vyšlápli na Brno a vyhráli 1:0. O gól se postaral sedm minut před koncem Tatanašvili.

První šanci měli domácí již v sedmé minutě. To pálil ve skluzu zblízka Szabo, ale Bureš si poradil. Na druhé straně kontroval Rabušic, který taktéž ve skluzu pálil, ale jeho slabá rána neměla potenciál úspěchu. Brno mohlo jít do vedení těsně před pauzou. Rabušic nacentroval, ale Minchnova střela byla zblokována a následný Doškův pokus šel vedle.

Dvacet minut před koncem se málem krásně trefil domácí Klinka, ale jeho bomba jen o kousek minula horní růžek brány. Šibenici brněnské brány tak vymetl až v 83. minutě domácí Tatanašvili. Ten se trefil po skrumáži před brankou asi z deseti metrů a rozhodl o výhře svého celku. V úplném zavěru ještě hlavičkoval Klinka, ale Bureš na čáře jistil.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1.fc brno jasná výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Bacha v tipech. Brno velmi oslabilo o Kalivodu!!!

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
kalla

Reagovat
smazaný uživatel

Bodiky jedou do Brna 1 3

Reagovat
smazaný uživatel

Tento tip bohužel nevyšel..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele