14. kolo
20.11.2011 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

České Budějovice - Viktoria Žižkov 1:0

České Budějovice úspěšně zvládly záchranářský souboj, když v domácím prostředí zdolali Žižkov 1:0. Vítězství zařídil nejlepší střelec Dynama Zdeněk Ondrášek, jenž v neděli zaznamenal sedmý gól v letošním ročníku. Pro domácí fotbalisty to byla teprve druhá výhra v sezoně.

Do zápasu vstoupili Jihočeši velice aktivně, vytvořili velký nápor s řadou standardních situací. Ten však branku nepřinesl. Po čtvrthodině hry se hrál velice nezáživný fotbal bez náznaků nějakých gólových příležitostí. Jakoby si oba tábory neuvědomovaly, že hrají o důležité body pro záchranu. Do poločasové přestávky tedy odešly s bezbrankovým stavem.

České Budějovice i v úvodu další půle začaly velice dobře, tentokrát jejich útočně snahy stačily na vstřelení branky. Skóre zápasu otevřel v 54. minutě domácí Ondrášek. Před gólovou situací se do šance ještě dostal Javorek, který po rohovém kopu v obrovské šanci hlavičkoval jen do vlastního spoluhráče. O dvě minuty nato udeřili domácí z dalšího centru. Sandro zahrával přímém kopu do malého vápna, kam si naběhl Ondrášek a ten hlavičkou překonal brankáře Žižkova Vaclíka. Dynamo tak vedlo 1:0.

Hosté se pokoušeli do konce duelu něco s výsledkem udělat a tlačili se na soupeřovu obrannou polovinu hřiště, ale žádnou velkou šanci si nedokázali vyprodukovat. Žižkovu hrozilo, že z jihu Čech odjedou s větší gólovým výpraskem. Může děkovat svému brankáři Vaclíkovi, který vychytal pět tutovek. Utkání tedy skončilo jednobrankovým rozdílem.

Autor: David Křížka / čtk

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
patrikhm

1

Reagovat
smazaný uživatel

Zizkov je zraly na sestup...tip 1..2:1

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

České Budějovice poslední 4 domácí kola neprohrály a dnes tomu nebude jinak, vyhrají vysoce 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele