Další články

Cunha, Foden a euforie na Emirates: 23. kolo Premier League v kostce

Premier League má za sebou nejgólovější prodloužený víkend v novodobé historii soutěže. Během 10 utkání padlo 45 branek, z čehož vyplynula i řada fenomenálních individuálních výkonů. Nade všemi čněli Matheus Cunha z Wolverhamptonu a Phil Foden z Manchesteru City, kteří zazářili hattrickem. V očekávaném šlágru skolil Arsenal 3:1 Liverpool a trojice hlavních aspirantů na titul je proto vměstnána do dvou bodů.

Fantasy Boost: Pedro s Garnachem vedli OFK, De Bruyne je blízko návratu

Zázračné uzdravení nejlepšího střelce soutěže Erlinga Haalanda se sice nekonalo, ale Peteru Švecovi, šampionovi vloženého 19. kola ve Fantasy minilize na našem webu, to vadit nemuselo. Precizně zvolená obrana v kombinaci s produktivní dvojicí João Pedro - Alejandro Garnacho ke skalpu dalších 759 stratégů stačila. O víkendu se oči FPL manažerů upnou pravděpodobně do Manchesteru, kde obhájci titulu vyzvou poslední Sheffield.

Povstání na Old Trafford a 77 doteků ve vápně: 19. kolo Premier League v kostce

Že by se v Manchesteru blýskalo na lepší časy? Po obratu ve šlágru s Aston Villou (3:2), který připomněl památná utkání pod vedením Sira Alexe Fergusona, si to příznivci United před koncem roku bezesporu přejí. Zcela opačné emoce naopak kousali fanoušci Arsenalu, jenž padl s West Hamem 0:2 navzdory trvalému, ale platonickému tlaku s rekordním počtem doteků s míčem v pokutovém území soupeře.

Garnacho nechal vzpomenout na Rooneyho: 13. kolo Premier League v kostce

Šlágr mezi Manchesterem City a Liverpoolem sice příznivce nejen na Etihad Stadium bavil, ale po víkendu se ve všech pádech skloňovalo jméno Alejandra Garnacha. Devatenáctiletý talent Manchesteru United totiž ohromil svět exkluzivním gólem "nůžkami", kterým nechal vzpomenout na legendární trefu Waynea Rooneyho. A aby toho nebylo málo, rozsáhlou diskusi napříč fotbalovým spektrem vzbudila i jeho oslava ve stylu Cristiana Ronalda.

Nůžky jako od Rooneyho. Garnachův idol je Ronaldo, Old Trafford už zní upravený chorál

Fanoušci Manchesteru United měli vždycky slabost pro šikovná křídla. George Best, Ryan Giggs, Cristiano Ronaldo... Ve výčtu výjimečných postav, které bavily hrou v Divadle snů nejčastěji na krajích hřiště, se dá pokračovat až do současnosti. Na výrazné postavy historie v čele s legendárním Portugalcem by mohl navázat i Alejandro Garnacho (19), jenž si fantastickými nůžkami "prostřihl" cestu mezi fotbalové celebrity.

Onana se zastal Garnacha

Brankář Manchesteru United André Onana se zastal svého spoluhráče Alejandra Garnacha, který k příspěvku o něm na sociálních sítích přidal emoji gorily. Devatenáctiletý Argentinec později příspěvek smazal, případem se ale už začala zabývat anglická Fotbalová asociace (FA).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele