Informace

  • Celé jméno
    Allan Saint-Maximin
  • Číslo dresu
    ?
  • Datum narození
    12.03.1997
  • Výška
    173 cm
  • Pozice
    útočník
  • Váha
    67 kg

Národnost

  • Francie

Aktuální statistiky v klubu Al Ahli SC (KSA)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
žádné statistiky nejsou k dispozici

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Francie "20"
2
155
2
0
0
0
0
0
0

Články

Al-Ahli získalo další posilu, dotáhlo příchod Saint-Maximina z Newcastlu

Allan Saint-Maximin přestupuje z Newcastlu United do Al-Ahli SFC. Šestadvacetiletý křídelník, jenž saúdskoarabský klub vyjde na 27 milionů eur, podepsal čtyřletou smlouvu...

X faktor Ward-Prowse a nezastavitelný Rashford: 24. kolo Premier League v kostce

Už jen jeden gól z přímého kopu dělí Jamese Ward-Prowse od vyrovnání historického rekordu anglické ligy, který s 18 trefami drží legendární David Beckham. Kapitán Southamptonu v sobotu zmrazil Stamford Bridge a oživil záchranářské šance Saints. O víkendu opět zářil i Marcus Rashford, jenž dvakrát rozvlnil síť Leicesteru. Po mistrovství světa v Kataru vstřelil v 17 soutěžních zápasech 16 branek.

Kanonáda v Liverpoolu a nezastavitelný Haaland: 4. kolo Premier League v kostce

Před týdnem kousali fanoušci Reds zklamání na Old Trafford, v sobotu jásali po vyrovnání nejvyššího vítězství v historii Premier League. Ve formě hrající Roberto Firmino (2+3) a spol. totiž deklasovali Bournemouth 9:0. Vlastní příznivce potěšili i obhájci titulu z Manchesteru, které za famózním obratem proti Crystal Palace táhl autor hattricku Erling Haaland. Stoprocentní je nadále pouze Arsenal, jenž udolal Fulham.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele