Další články

Young je před derby šestým hráčem Interu s koronavirem

Anglický křídelní hráč Ashley Young je šestým hráčem Interu Milán, u něhož tento týden testy odhalily covid-19. Inter se za necelý týden střetne v prestižním městském derby s AC Milán, do jehož tréninku se už naopak po prodělané nákaze koronavirem vrátil hvězdný útočník Zlatan Ibrahimović.

Young má o budoucnosti jasno, chce pokračovat v Interu Milán

Ashley Young si naplánoval svou další fotbalovou budoucnost a rád by i nadále oblékal dres milánského Interu. Nemělo by se jednat o náročnou operaci, vedení italského klubu totiž disponuje opcí a tu se podle médií chystá aktivovat...

Young prošel zdravotní prohlídkou a je novou posilou Interu Milán

Ashley Young s definitivní platností končí angažmá v Manchesteru United. Anglického obránce či křídelníka zlákala nabídka z Itálie a stal se novou posilou Interu Milán, na Apeninském poloostrově podepsal půlroční smlouvu s opcí na jeden rok...

Kapitán Manchesteru United Ashley Young míří do Interu Milán

Kapitán anglického Manchesteru United Ashley Young míří do Interu Milán. Čtyřiatřicetiletý obránce se už s italským klubem dohodl na rok a půl dlouhé smlouvě s platností od léta, kdy mu vyprší kontrakt na Old Trafford. Podle serveru BBC ale kluby jednají i o okamžitém přestupu.

Young zůstane v Man Utd, prodloužil smlouvu o další rok

Manchester United nadále počítá se službami Ashleyho Younga, jenž se dočkal nového kontraktu. Třiatřicetiletý univerzál se Red Devils upsal i pro nadcházející sezónu...

Nejsem si jistý, co přinese budoucnost, přiznává Young

Ashley Young v první polovině července oslaví své dvaatřicáté narozeniny a je otázkou, zda v té době bude ještě hráčem Manchesteru United. Anglický křídelník má smlouvu jen do léta 2018 a pod manažerem Josém Mourinhem nemá jisté místo v základní sestavě. To vše vede ke spekulacím o možném odchodu z Old Trafford...

Manchesteru United bude delší čas chybět Young

Ashley Young si na delší dobu odpočine od fotbalu. Zkušený univerzál Manchesteru United si z posledního ligového utkání s Liverpoolem odnesl zraněná třísla a musí dokonce podstoupit operaci...

Trojice hráčů Manchesteru United dostala pokutu za večírek

Danny Welbeck, Tom Cleverley a Ashley Young dostali od vedení Manchesteru United pokutu. Podle britských médií porušili životosprávu, když dva dny po vyřazení ve čtvrtfinále Ligy mistrů s Bayernem Mnichov byli v pátek přistiženi při večírku v centru Manchesteru.

Manchester United dohraje sezonu bez zraněného Younga

Manchester United neohroženě míří za ligovým titulem, ve zbytku sezony mu už ale nepomůže záložník Ashley Young. Anglického reprezentanta na delší dobu vyřadilo zranění kotníku, které si přivodil před dvěma týdny v městském derby proti Manchesteru City.

Manchester United přišel na čas o další dva zraněné hráče

Manažerovi Manchesteru United Siru Alexi Fergusonovi zkazila radost ze středečního vysokého vítězství 5:0 na hřišti Fulhamu zranění Phila Jonese a Ashleyho Younga, s kterými nyní nebude moci několik týdnů počítat. Jones má podle všeho zlomenou lícní kost a čeká jej až šestitýdenní pauza. Young bude odpočívat zhruba polovinu této doby.

Snad to tak půjde i nadále, věří Ashley Young

První týdny v novém prostředí za sebou má Ashley Young. Anglický reprezentační záložník v létě přestoupil za šestnáct milionů liber z Aston Villy do Manchesteru United a dosavadní působení v klubu z Old Trafford si pochvaluje...

Ashley Young přestupuje do Manchesteru United

Ashley Young bude hrát od nové sezony za Manchester United, který se na jeho přestupu dohodl s Aston Villou. Anglický reprezentant už včera na Old Trafford úspěšně zvládl lékařskou prohlídku a souhlasil s pětiletou smlouvu, Aston Villa za hráče dostane kolem sedmnácti milionů liber.

Younga čeká klíčové jednání o budoucnosti v Aston Ville

Ashley Young má v Aston Ville smlouvu už jen na jeden rok a často se spekuluje o jeho odchodu. Obzvlášť poté, co se tradičnímu klubu nevyvedla poslední sezona. Pětadvacetiletého ofenzivního hráče nyní čeká schůzka s klubovým předsedou Randym Lernerem, která může určit jeho další kroky.

O Youngově budoucnosti se bude rozhodovat až v létě

Fanoušci Aston Villa si mohou oddychnout. Během nadcházejícího přestupového období o jednu ze svých největších hvězd nepřijdou. Záložník Ashley Young totiž odchod neplánuje, o své budoucnosti se bude rozhodovat až po konci sezóny.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele