Další články

Boris Vukčević se po vážné nehodě probral z kómatu

Pozitivní zprávy vypustil do světa bundesligový Hoffenheim, po sedmi týdnech znovu nabyl vědomí a komunikuje s okolím Boris Vukčević. 22letý záložník měl na konci září vážnou dopravní nehodu, během níž utrpěl četná zranění...

Vukčevič je stále v komatu, byl přeložen na rehabilitační kliniku

Těžce zraněný bundesligový fotbalista Boris Vukčevič byl přeložen z fakultní nemocnice v Heidelbergu na rehabilitační kliniku. Dvaadvacetiletý záložník Hoffenheimu je zhruba měsíc po vážné autonehodě stále v komatu, podle lékařů se však jeho stav postupně zlepšuje. O víkendu oznámili, že hráč reaguje na doteky a několikrát pootevřel oči.

Hoffenheimský Vukčevič havaroval kvůli nízké hladině cukru

Za vážnou nehodu bundesligového hráče Borise Vukčeviče mohla podle odborníků nízká hladina cukru. Dvaadvacetiletý záložník z Hoffenheimu je léčený diabetik a hypoglykemie se může projevit motáním hlavy či zmateností.

Záložník Vukčević měl dopravní nehodu, jeho zranění jsou vážná

Hoffenheim zítra odpoledne hostí Augsburg, žádný z jeho hráčů a fanoušků ovšem v tuto chvíli na toto utkání jistě nemyslí. Důvodem je dnešní autonehoda, kterou měl záložník Boris Vukčević, ten je v současné chvíli hospitalizován v nemocnici a jeho zranění jsou hodně vážná...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele