Informace

  • Celé jméno
    Brian Priske Pedersen
  • Výška
    190 cm
  • Používané jméno
    Brian Priske
  • Váha
    76 kg
  • Datum narození
    14.05.1977
  • Pozice
    obránce

Národnost

  • Dánsko

Klub

  • bez angažmá

Aktuální statistiky

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
hráč je bez angažmá

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Dánsko
3
92
0
0
0
0
0
0
0

Články

Těším se na to, že budeme mít volno, program byl náročný, uvedl Priske

Trenér Brian Priske byl rád, že se hráči Sparty ve 25. kole proti Hradci Králové po čtyřech soutěžních zápasech vrátili na vítěznou vlnu a vyhráli 2:1. Šestačtyřicetiletý dánský kouč zároveň přivítal, že obhájce titulu nyní čeká reprezentační přestávka. Navzdory posledním výsledkovým nezdarům považuje úvod jara za povedený. Na tiskové konferenci připomněl, že Pražané stále vedou tabulku, v Evropské lize vyřadili Galatasaray Istanbul a ve čtvrtfinále domácího poháru Slavii na jejím stadionu.

Je to skvělý, geniální hráč, řekl Kováč o sparťanovi Krejčím

Trenér pardubického týmu Radoslav Kováč ocenil sparťanského kapitána Ladislava Krejčího, který v dnešním vzájemném zápase 17. kola první ligy po dvou nábězích před branku rozhodl dvěma góly o vítězství Pražanů 2:1. Kouč Východočechů řekl, že nezná na světě hráče, který by měl podobně fantastické načasování jako český reprezentant, jehož považuje za geniálního. Krejčího na tiskové konferenci pochválil také dánský trenér Letenských Brian Priske.

Veselý nechtěl penaltu proti Bohemians rozebírat, Kuchta o ní byl přesvědčený

Trenér Bohemians 1905 Jaroslav Veselý na tiskové konferenci po utkání 14. ligového kola na Spartě nechtěl příliš rozebírat situaci před penaltou, po níž jeho tým prohrával 0:1. Pokutový kop pro obhájce titulu považoval za rozhodně ne stoprocentní, uznal ale, že si za něj Vršovičtí mohli sami.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele