Další články

Ten gól mi asi utkví v paměti do konce života, byl rád za vstřelenou branku Douděra

Slávistický univerzál David Douděra označil svůj gól v úvodním osmifinále Evropské ligy v Miláně proti AC za největší zážitek v životě. Pětadvacetiletý pravý obránce či záložník zároveň litoval, že jeho povedený volej nepřispěl k lepšímu výsledku než k porážce 2:4.

Pocity ani nejdou vyjádřit, pronesl Douděra po prvním gólu v reprezentaci

Když David Douděra v klíčovém kvalifikačním utkání s Moldavskem otevřel skóre svou premiérovou reprezentační brankou, v návalu emocí ani nevěděl, zda má plakat nebo se radovat...

Možná mi trenéři našli nový post, řekl Douděra po záskoku na levé straně

Přestože krajní obránce či záložník David Douděra hraje téměř výhradně na pravé straně, v utkání kvalifikace o postup na mistrovství Evropy v Polsku překvapivě nastoupil vlevo a pomohl českým fotbalistům k remíze 1:1. Pětadvacetiletý hráč pražské Slavie v rozhovoru s novináři v nadsázce řekl, že mu trenér Jaroslav Šilhavý s asistentem Jiřím Chytrým možná našli novou pozici.

Změna v nominaci české reprezentace: Douděru nahradil Masopust

Z nominace české reprezentace na zářijové zápasy s Albánií a v Maďarsku vypadl zraněný pravý obránce či záložník David Douděra, kterého nahradil jiný slávista Lukáš Masopust. Vedení národního týmu o tom informovalo na webových stránkách FAČR. Svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého se dnes v poledne sešli k prvnímu srazu v nové sezoně v Praze.

Nejdůležitější gól v kariéře, těšilo Douděru po výhře v MOL Cupu

Hodně emotivně prožíval David Douděra ze Slavie vítězství ve finále domácího poháru se Spartou. Na triumfu 2:0 na hřišti městského rivala se podílel pohledným vítězným gólem, po jeho centru si navíc Letenští dali vlastní branku. Douděra označil svou trefu za nejdůležitější v kariéře, ale nikoli nejhezčí. Ocenil fanoušky vršovického celku, díky nimž se cítil jako na stadionu Slavie v Edenu. Vyzdvihl i výkon rozhodčího Dalibora Černého.

Douděra před Ballkani: Koukáme sami na sebe. Musíme dvakrát vyhrát

Obránce David Douděra je nadšený, že fanoušci ve spolupráci s klubem vyrazili podpořit Slavii do Prištiny ve čtvrtečním předposledním utkání skupiny Evropské konferenční ligy proti Ballkani leteckým speciálem. Čtyřiadvacetiletý pravý bek či záložník nebere před soubojem s kosovským šampionem nic než výhru, která by červenobílé udržela v boji o postup.

Douděra po Sivassporu: Musíme zpytovat svědomí

Slávistický obránce David Douděra byl po remíze 1:1 v úvodním utkání skupiny Evropské konferenční ligy v Sivasu hodně rozladěný z výkonu týmu. Čtyřiadvacetiletý obránce se domníval, že Pražané k zápasu v Turecku nepřistoupili příliš dobře a měli by zpytovat svědomí. Bod označil za jednoznačnou ztrátu.

Douděra přestoupil z Mladé Boleslavi do Slavie

Krajní záložník či obránce David Douděra se stal první letní posilou Slavie, kam přestoupil z Mladé Boleslavi. Třiadvacetiletý hráč s úřadujícími vicemistry podepsal tříletou smlouvu. Oba kluby oznámily transfer na svých internetových stránkách.

Hráčem dubna v lize je Douděra, nejlepším trenérem Bílek

Hráčem měsíce v první lize se poprvé v kariéře stal mladoboleslavský krajní záložník či bek David Douděra. Mezi trenéry za duben zvítězil plzeňský kouč Michal Bílek. Výsledky tradiční ankety dnes v tiskové zprávě oznámila Ligová fotbalová asociace, která v Česku řídí profesionální soutěže.

Mladá Boleslav získala obránce Douděru z Dukly

Do Mladé Boleslavi přichází český reprezentant do 21 let David Douděra z pražské Dukly. Středočeský klub uvedl, že se s ním domluvil na dlouholeté smlouvě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele