Další články

Takhle jsem si rozlučku nepředstavoval, řekl olomoucký Houska po prohře 0:3

David Houska připustil, že si loučení s olomouckým klubem rozhodně představoval jinak. Sedmadvacetiletého záložníka, který mateřský klub po sezoně opustí, hodně mrzelo, že Hanáci při jeho rozlučce prohráli doma ve 33. ligovém kole s Mladou Boleslaví 0:3.

Houska se blýskl netradiční penaltou a byl asi nejblíže hattricku

Olomoucký David Houska cítil, že měl asi nejblíže k premiérovému ligovému hattricku v kariéře. Sedmadvacetiletý středopolař dal v předehrávce 3. kola proti Bohemians 1905 dvě branky a jednou mu radost zkazila tyč. Zklamaný ale nebyl. Blýskl se i netradičně zahranou penaltou, před kterou poskočil.

Houska věří, že se Olomouc ještě popere o skupinu o Evropu

Záložník David Houska věří, že hráči Olomouce ještě mají šanci projít do skupiny o Evropu. Hanáci v předposledním kole základní části první ligy vyhráli 2:0 v Mladé Boleslavi a udrželi si naději na únik skupině o záchranu. Z jedenáctého místa ztrácejí na středočeského soupeře tři body, v neděli by tak museli doma zdolat Plzeň a zároveň spoléhat na porážku Boleslavi v Karviné.

Nabrali jsme obrovské zkušenosti, cení si Houska

I když se pro hráče Olomouce stalo 4. předkolo Evropské ligy konečnou, jsou rádi, že narazili zrovna na Sevillu. Z porážek 0:1 a 0:3 si totiž odnášejí velké zkušenosti, které se podle záložníka Davida Housky pokusí zúročit v dalších kariérách.

Olomouci se daří a Housku s Faltou to vyneslo do národního týmu

Je to téměř pět let, kdy v národním týmu byli naposledy dva zástupci Olomouce. Tehdy v lednu 2013 nominoval trenér Michal Bílek Tomáše Hořavu a Michala Ordoše na přípravu s Tureckem. Od té doby se hráči Sigmy prosadili většinou maximálně do jednadvacítky.

Vloni se Houska pod Jarolímem neprosadil, nyní je v reprezentaci

Vloni v létě se David Houska pod trenérem Karlem Jarolímem v přípravě neprosadil do kádru Mladé Boleslavi a po nedotaženém hostování se vrátil zpět do Olomouce. Po více než roce došlo k paradoxní situaci a stejný kouč nyní čtyřiadvacetiletého záložníka Sigmy dodatečně poprvé povolal do národního týmu.

Zraněné Řezníka se Zmrhalem nahradil Falta s Coufalem

Z české reprezentace před přípravnými zápasy s Islandem a Katarem na turnaji v Dauhá vypadli Bořek Dočkal, Matěj Vydra a po dnešním tréninku také Radim Řezník s Jaromírem Zmrhalem. Do nominace naopak trenér Karel Jarolím doplnil hned osm nových jmen.

Karviná nám dala dost místa, řekl olomoucký záložník Houska

Pěti góly se fotbalisté Olomouce minimálně na den prostříleli na druhé místo nejvyšší soutěže. Sigma vyhrála přestřelku v Karviné nad domácím celkem 5:3 a je to vůbec poprvé, co v samostatné lize vstřelila pět branek na hřišti soupeře.

Sigma Olomouc prodloužila smlouvy se čtyřmi hráči

Sigma Olomouc si smluvně pojistila čtyři fotbalisty. S ligovým nováčkem dnes uzavřeli nové kontrakty záložníci David Houska, Tomáš Zahradníček, Pavel Moulis a obránce Václav Jemelka. Klub to oznámil na svém webu.

Houska jde z Olomouce hostovat do Mladé Boleslavi

Zálohu Mladé Boleslavi posílí reprezentant do 21 let David Houska, který přichází na roční hostování s opcí z Olomouce. Ještě předtím ale prodloužil se Sigmou smlouvu do června 2018. Olomoucký klub o tom informuje na svém webu.

Životní zápas? Spíš asi těmi góly, řekl po dvou trefách Houska

David Houska chytil životní střeleckou formu. V minulém kole zařídil gólem domácí remízu 1:1 s Libercem a dnes na Slavii poprvé v kariéře vstřelil v jednom ligovém utkání dvě branky. V premiéře pod koučem Václavem Jílkem tak zajistil Sigmě výhru 2:0 a po zápase věřil, že nečekaný triumf Hanáky nasměruje do vyšších pater tabulky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele