Další články

Udogie absolvoval operaci, přijde o zbytek sezony včetně ME

Tottenham bojuje o čtvrtou příčku tabulky anglické Premier League a k možné účasti v Lize mistrů mu už nepomůže Destiny Udogie. 21letý italský obránce před sebou má delší pauzu, včera se podrobil operaci.

Fantasy Boost: Mickey Mice těžil z produktivních beků, splatí Sterling důvěru?

Liverpoolské povstání z popela opět ukázalo krásu Premier League i fotbalu obecně. Na vítězství oslabených Reds by v 80. minutě možná nevsadili ani nejvěrnější příznivci, přesto svěřenci Jürgena Kloppa v Newcastlu dokázali, že nic není nemožné.

Liverpoolské povstání z popela zastínilo vše: 3. kolo Premier League v kostce

V očekávaném šlágru prohrávali fotbalisté Liverpoolu na horké půdě Newcastlu 0:1 a více než hodinu hráli v oslabení, přesto si odvezli cenné vítězství 2:1. Trenér Jürgen Klopp na tiskové konferenci jen stěží hledal slova. V kariéře odkoučoval více než 1000 zápasů, ale podobný dle vlastních slov ještě nezažil. Comeback, dokonce ze stavu 0:2, se podařil Manchesteru United v domácím utkání s Nottinghamem. První ztrátu naopak zapsal Arsenal.

Tottenham má další posilu, přichází talentovaný Udogie

Destiny Udogie si vydařenou sezonou zajistil přestup z Udinese Calcio do Tottenhamu Hotspur. Teprve 19letý křídelní hráč se však zatím do Londýna nestěhuje, sezonu dokončí na hostování v italském klubu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele