Další články

Trenér Kováč změnil můj styl a pomohl mi, říká Dominik Janošek

Záložník Dominik Janošek (25) v létě odešel z Pardubic zkusit štěstí do zahraničí, konkrétně do druholigové nizozemské Bredy. Teď tam prožívá nejproduktivnější sezonu v kariéře. Přesto asi leckoho napadne otázka, jestli krok z FORTUNA:LIGY do druhé ligy v Holandsku je opravdu tím ideálním kariérním posunem. I o tom je dnešní epizoda podcastu Livesport Daily, jejímž hostem je právě bývalý záložník Plzně, Pardubic nebo Baníku.

Z Janoška se v Bredě stal nepostradatelný hráč, v lize nenajdete lepšího cizince

Pochyby o tom, že přestup Dominika Janoška (25) do druhé nizozemské ligy bude krokem zpátky, jsou rozprášeny. Mladý záložník vzal ligu útokem, a když se podíváte na čísla produktivity, nenašli byste v Eerste Divisie lepšího cizince než bývalého pardubického hráče v dresu NAC Breda.

Pardubice přišly o další oporu, do Bredy přestoupil záložník Janošek

Jenom jeden rok se v Pardubicích zdržel Dominik Janošek. Ofenzivně laděný záložník zažil zatím nejlepší sezonu své kariéry a odměnou mu je první zahraniční angažmá, dnes přestoupil do druholigového nizozemského celku NAC Breda.

Janošek nejlepším hráčem února, mezi trenéry dostal ocenění Priske

Pardubický záložník Dominik Janošek poprvé ovládl anketu o hráče měsíce FORTUNA:LIGY. Mezi trenéry v únoru uspěl sparťanský kouč Brian Priske, jenž navázal na triumf za listopad. Výsledky zveřejnila na webu Ligová fotbalová asociace, která v Česku řídí profesionální soutěže.

Janošek končí v Plzni, na přestup jej získaly Pardubice

Záložník Dominik Janošek přestoupil z mistrovské Plzně do Pardubic. Čtyřiadvacetiletý bývalý mládežnický fotbalový reprezentant podepsal v novém působišti tříletý kontrakt. Jedenáctý tým minulé prvoligové sezony o tom informoval na klubovém webu.

Baník získal na hostování s opcí Janoška a Takácse

Fotbalisté Ostravy získali v závěru zimního přestupního termínu na hostování do konce sezony dvě posily. Z Plzně angažoval Baník záložníka Dominika Janoška, ze Slavie pak defenzivního univerzála Ladislava Takácse. Součástí obou dohod je opce na případný přestup. Kluby o transferech informovaly na svých webových stránkách.

Na titul vůbec nemyslíme, ale prvního místa si vážíme, řekl plzeňský Janošek

Hráči Plzně si domácím vítězstvím 2:1 nad Zlínem zajistili, že i po 10. kole první ligy povedou tabulku. Podle záložníka Dominika Janoška, který v 84. minutě asistoval u vítězného gólu Jeana-Davida Beauguela, svěřenci trenéra Michala Bílka zatím vůbec nepřemýšlí o mistrovském titulu, ale váží si, že jsou na prvním místě a chtějí tam vydržet co nejdéle.

Janošek bude místo Mladé Boleslavi hostovat ve Zlíně

Dominik Janošek v závěru zimního přestupního termínu ukončil hostování v Mladé Boleslavi. Plzeň, které dvaadvacetiletý záložník patří, ho následně poslala do Zlína. V týmu "Ševců" bude jedna z opor reprezentace do 21 let hostovat do konce sezony bez následné opce.

Plzeňský záložník Janošek bude na jaře hostovat v Mladé Boleslavi

Plzeňský záložník Dominik Janošek bude v jarní části sezony hostovat bez opce v Mladé Boleslavi. Oba kluby o přesunu jednadvacetiletého středopolaře informovaly na svých webech.

Kalvach a Janošek prodloužili smlouvy s Plzní do roku 2023

Záložníci Lukáš Kalvach a Dominik Janošek prodloužili smlouvy s Viktorií Plzeň. Oba fotbalisté se na soustředění ve španělské Esteponě upsali klubu až do roku 2023.

Plzeň získala záložníka Janoška, nechala ho ale ve Slovácku

Mládežnický reprezentant Dominik Janošek přestoupil ze Slovácka do mistrovské Plzně, kde podepsal čtyřletou smlouvu. Dvacetiletý záložník však bude nadále hrát za Slovácko, kam ho Viktoria poslala na hostování.

Slovácko čeká těžký boj o záchranu. Zajistí ji góly kanonýra z Gruzie?

Slovácko se ocitlo po podzimu na pozicích, na které z posledních let není vůbec zvyklé. Tým z jihu Moravy čeká na jaře jen boj o přežití. Vystřílí záchranu nová posila z Gruzie?

Slovácko posílí středopolař Janošek z Brna

Hráče Slovácka posílí devatenáctiletý středopolař Dominik Janošek ze Zbrojovky Brno, za kterou v podzimní části první ligy nastoupil ke třem zápasům. Člen reprezentační dvacítky do čtrnáctého celku nejvyšší soutěže přestoupil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele