Další články

Fernández na odchodu z Chelsea? Není to pravda, ohradil se agent

Chelsea prožívá další mizernou sezonu a aby toho nebylo málo, anglickými médii se začala šířit zpráva, že Enzo Fernández je nespokojený s výkony Blues a hodlá klub opustit. Uriel Pérez, agent 23letého záložníka, však označil zmíněné spekulace za nepravdivé.

Zmrtvýchvstání Liverpoolu a Haaland v ráži: 14. kolo Premier League v kostce

Ještě v 86. minutě prohrávali 2:3, přesto se radovali z vítězství. Fotbalisté Liverpoolu totiž povstali z popela, zdolali Fulham 4:3 a udrželi stoprocentní bilanci na domácím stadionu. Obhájci titulu z Manchesteru City naopak remizovali 3:3 s Tottenhamem, což velmi těžce kousal nejlepší střelec soutěže Erling Haaland, který po závěrečném hvizdu nemohl přijít na jméno hlavnímu rozhodčímu Simonu Hooperovi.

Fantasy Boost: Mickey Mice těžil z produktivních beků, splatí Sterling důvěru?

Liverpoolské povstání z popela opět ukázalo krásu Premier League i fotbalu obecně. Na vítězství oslabených Reds by v 80. minutě možná nevsadili ani nejvěrnější příznivci, přesto svěřenci Jürgena Kloppa v Newcastlu dokázali, že nic není nemožné.

Stoprocentní Haaland a škola hrou v Newcastlu: 1. kolo Premier League v kostce

Nová sezona anglické nejvyšší soutěže začala přesně tak, jak skončila předchozí - triumfem Manchesteru City. Srdnatě vzdorujícího nováčka z Burnley skolil v předehrávce na Turf Moor fenomenální snajpr Erling Haaland, který ze dvou střel na branku dvakrát skóroval. Alexander Isak z Newcastlu sice stoprocentní v zakončení nebyl, ale i on zapsal "brace" a pomohl týmu k jednoznačnému vítězství 5:1 nad Aston Villou.

Arsenal v laufu a Liverpool zpět na zemi: 27. kolo Premier League v kostce

Před týdnem si fotbalisté Liverpoolu užívali sprchu komplimentů po řízené demolici Manchesteru United. O uplynulém víkendu přijímali kritiku po nemastném neslaném výkonu v Bournemouthu, kde sestupem ohroženým Cherries podlehli 0:1. Venku naopak nezaváhal vedoucí Arsenal, který i díky třem asistencím Leandra Trossarda přejel ambiciózní Fulham 3:0.

Fernández přestoupil z Benfiky do Chelsea, je nejdražší posilou v historii Premier League

Enzo Fernández se stal poslední a také tou nejnákladnější zimní posilou Chelsea. Ta utratila během tohoto období za nové akvizice dle serveru transfermarkt.de 288 miliónů liber, přitom v létě činila suma 292 miliónů liber. Jen sám čerstvý mistr světa vyšel londýnský klub na 121 miliónů eur, tedy 106 miliónů liber, a stal se tak nejdražší posilou v historii Premier League.

All-Stars šampionátu: MS 2022 v kostce

Už jste se z nedělního finále vzpamatovali? Srdeční tep zpátky na normální hladině? Dobrá, nastal tedy správný čas jedno z nejlepších mistrovství světa v historii, co do herní kvality, pořádně zesumírovat a určit jeho All-Stars. Schválně, jestli se na TOP hráčích či gólech shodneme...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele