Další články

Havelka si našel nové angažmá, budoucnost spojil s Teplicemi

Teplice posílil záložník Filip Havelka. Pětadvacetiletý středopolař uspěl v severočeském prvoligovém klubu na testech a v novém působišti coby volný hráč podepsal dvouletou smlouvu. Tepličtí o tom informovali na svých internetových stránkách.

Ve Spartě končí rumunský brankář Niţă a bývalý reprezentant Krejčí

V kádru Sparty už nebudou pokračovat rumunský brankář Florin Niţă a bývalý reprezentant Ladislav Krejčí starší. Stejně jako Filip Havelka a Matěj Hanousek si mohou hledat jiné angažmá. Letenský celek, který tuto čtveřici vyřadil před dnešním odjezdem na soustředění do Rakouska, o tom informoval na svém webu.

Sparťan Havelka bude podruhé hostovat v Liberci

Filip Havelka znovu opustil pražskou Spartu a zamířil na roční hostování do Liberce, kde už působil v sezoně 2017/18. Oba kluby o tom informovaly na svých webech. Letenští si třiadvacetiletého záložníka mohou stáhnout po podzimní části.

Obránce Lischka zahájil přípravu v Ostravě, záložník Havelka v Liberci

Trio sparťanských fotbalistů má povolení připravovat se s jinými prvoligovými kluby. Stoper David Lischka by měl v Ostravě působit na hostování s opcí, do Liberce má rovněž na hostování namířeno záložník Filip Havelka a obránce Daniel Horák absolvuje v Teplicích dvoutýdenní testy. Pražané o tom informovali na twitteru.

Sparťan Havelka bude i v této sezoně hostovat v Budějovicích

Sparťanský záložník Filip Havelka bude i v aktuální sezoně hostovat v Českých Budějovicích, kde už strávil předchozí dva ročníky. Oba kluby o přesunu dvaadvacetiletého středopolaře informovaly na svých webech.

Reprezentant do 19 let Havelka jde hostovat ze Sparty do Liberce

Devatenáctiletý fotbalista Filip Havelka odchází ze Sparty na roční hostování do Liberce. Záložník, který pomohl národnímu týmu do 19 let k postupu do semifinále nedávného evropského šampionátu, se už připojil ke Slovanu na rakouském soustředění.

Havelku po debutu v základu chválili trenér i spoluhráči

Osmnáctiletý Filip Havelka dostal před utkáním 14. ligového kola s Karvinou těžký úkol - nahradit v záloze Sparty reprezentanta Bořka Dočkala, který nemohl hrát kvůli disciplinárnímu trestu. Nelehkou roli zvládl, protože Pražané nováčka doma na Letné porazili 3:0 a mladého křídelníka pochválil trenér David Holoubek i střelec úvodní branky Daniel Holzer.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele