Další články

Bellerín ukončil smlouvu v Arsenalu a vrátil se do Barcelony

Obránce Héctor Bellerín ukončil smlouvu v Arsenalu a vrátil se do Barcelony. Sedmadvacetiletý krajní bek se svým mateřským klubem, který je jedním ze soupeřů Plzně ve skupině Ligy mistrů, podepsal kontrakt do konce června 2023 s výkupní klauzulí na 50 milionů eur (asi 1,2 miliardy korun).

Bellerín hostuje v Betisu, jeho místo v Arsenalu zaujme Tomiyasu

Španělský Real Betis získal posilu na pravý kraj obrany, z Arsenalu přichází na roční hostování Héctor Bellerín. Londýnský klub si rychle opatřil náhradu, z Bologny přišel Takehiro Tomiyasu.

Bellerín investoval do nejekologičtějšího fotbalového klubu světa

Španělský obránce Arsenalu Héctor Bellerín investoval do klubu Forest Green Rovers, který je proslulý svými ekologickými aktivitami. V klubu ze čtvrté anglické ligy, který od mezinárodní federace FIFA a OSN získal ocenění jako "nejzelenější fotbalový klub světa", je nyní druhým největším akcionářem.

Obránci Arsenalu Bellerínovi kvůli zranění kolena skončila sezona

Obránce Arsenalu Héctor Bellerín si už v této sezoně nezahraje. Španělský fotbalista si přetrhnul zkřížený vaz v koleni a podle BBC ho čeká šesti až devítiměsíční pauza.

Bellerín ujistil fanoušky, že v Arsenalu bude hrát i v příští sezóně

Španělský obránce Arsenalu Hector Bellerín se nechal slyšet, že i v příští sezóně zůstane věrný londýnskému klubu. Anglickou metropoli totiž považuje za svůj domov.

Premier League v kostce (20. kolo)

Tottenham to dokázal, zdánlivě nezastavitelná Chelsea našla přemožitele. Po třinácti zápasech jí vystavil stopku Dele Alli, který proměnil jediné dvě střely Spurs na branku. Mauricio Pochettino přechytračil Antonia Conteho, jehož systém se třemi obránci poprvé zkolaboval. Zpět ale k Allimu, jenž prožívá fenomenální střelecké období.

Bellerín oficiálně prodloužil smlouvu s Arsenalem

Arsenal potvrdil prodloužení smlouvy s Héctorem Bellerínem. Španělský obránce, jenž měl s londýnským klubem kontrakt do roku 2019, podepsal pracovní dokument platný až do roku 2023...

Arsenalu vypadl Bellerín, další šanci dostane Jenkinson

V říjnu ještě Héctor Bellerín zvládl potíže s kotníkem rozchodit a ještě se zapojit do utkání španělské jednadvacítky, tentokrát už ale sraz mládežnického výběru předčasně opouštěl a Arsene Wenger dnes na tiskové konferenci potvrdil, že se bez svého pravého beka bude muset obejít zhruba měsíc...

Bellerínova dlouhodobá budoucnost je tady, prohlásil Wenger

Do sestavy Arsenalu se dostává hodně mladých hráčů, během uplynulých dvou let však na sebe zřejmě nejvíce upozornil Héctor Bellerín. Ten byl spojován s návratem do Barcelony, avšak manažer Arséne Wenger nepochybuje o tom, že jeho budoucnost leží na Emirates Stadium...

Del Bosque vyzkoušel osm nováčků, ale jen Bellerín má šanci na ME

Trenér Španělska Vicente del Bosque v nedělní přípravě s Bosnou a Hercegovinou (3:1) vyzkoušel hodně netradiční sestavu. Kouč úvodního soupeře českého týmu na mistrovství Evropy při nepřítomnosti opor z Realu, Atlética, Barcelony a Sevilly dal šanci hned osmi reprezentačních debutantům. Ve hře o Euro však zůstává jen obránce Héctor Bellerín.

Anketu Golden Boy letos opanoval Francouz Martial

Anthony Martial se v létě stal nejdražším teenagerem fotbalové historie a nyní si do své sbírky může přidat další ocenění. Talentovaný křídelník byl v anketě Golden Boy zvolen nejlepším mladým hráčem světa za rok 2015...

Odchodu do Arsenalu nelituji, prohlásil Bellerín

Héctor Bellerín se během letošní sezóny natrvalo usadil mezi jedenáctkou vyvolených Arsenalu, kam ve velmi útlém věku odešel z Barcelony. Jak nyní 20letý bek uvedl, zpetně svého rozhodnutí nelituje...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele