Mareš neměl extra motivaci, za skalp Teplic ale v Dukle zaplatí

Útočník Dukly Jakub Mareš se v Teplicích narodil a zahájil kariéru, ale v pátečním vzájemném zápase prý zvýšenou motivaci neměl. Po domácím vítězství 3:1, ke kterému přispěl gólem a asistencí, však sedmadvacetiletý fotbalista určitě dodá příspěvek do kabiny pražského týmu.

Útočník Dukly Mareš čekal na dnešní ligový gól více než půl roku

Své poslední dva ligové góly vstřelil útočník Jakub Mareš do sítě Slovácka. Časový rozdíl mezi nimi je více než půl roku. Předchozí gól dal Slovácku z penalty koncem března ještě v dresu Mladé Boleslavi, dnešní trefou zajistil Dukle druhé tříbodové vítězství na hřišti soupeře v této sezoně.

Dukla Praha získala na hostování Mareše z Mladé Boleslavi

Záložník Jakub Mareš odešel z Mladé Boleslavi do Dukly. Šestadvacetiletý fotbalista přišel na Julisku na hostování do konce sezony s opcí. Pražský klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Mareš: Byl to trochu podobný gól, jaké dává Ronaldo

Tvrdá rána, která místo aby zamířila vysoko na tribunu, začne rychle padat a skončí za zády brankáře v síti. Tím je ve fotbale pověstný útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo. Podobný kousek se dnes ale povedl také Jakubu Marešovi, který výstavní trefou pomohl Mladé Boleslavi k výhře 3:0 v duelu 25. kola první ligy na hřišti Bohemians 1905.

Mareš po podzimu ve Spartě přestoupil do Mladé Boleslavi

Mladá Boleslav získala těsně před startem jarní části sezony výraznou posilu v Jakubu Marešovi. Držitel stříbrné medaile z mistrovství světa hráčů do 20 let z roku 2007 na podzim hostoval ve Spartě, ta na něj ale neuplatnila opci, Teplice se tak domluvily s Mladou Boleslaví na jeho přestupu.

Mareš: Gól Hradci? Odměna za tvrdou práci

První start ve sparťanské základní sestavě a hned vítězný gól v ligovém utkání proti Hradci Králové. Záložník Jakub Mareš si nemohl přát lepší nástup do zahajovací jedenáctky Letenských. Šest předchozích soutěžních zápasů v sezoně začínal na lavičce náhradníků, dnešním střeleckým počinem s Hradcem Králové si možná řekl o větší vytížení.

Mareš bude na podzim hostovat ve Spartě

Teplický ofenzivní fotbalista Jakub Mareš stráví podzim na hostování ve Spartě. Pražský klub navíc získal opci na jeho pozdější případný přestup. ČTK o tom informoval sparťanský personální ředitel Jakub Otava.

Mareš: Vypadá to, že moje góly nosí Teplicím smůlu

Přestože teplický Jakub Mareš potvrdil, že se mu proti Příbrami nebývale daří, po remíze 1:1 byl hodně zklamaný. Zvláště když soupeř srovnal až v závěru zápasu. Prý za to ale může právě Marešův gól, který podle něj přinesl týmu smůlu. Když se totiž trefil naposledy proti Mladé Boleslavi, ta také v závěru vyrovnala.

Mareš: Za zápas v Boleslavi bychom si měli nafackovat

Zloba a naštvání čišely z teplického útočníka Jakuba Mareše po utkání v Mladé Boleslavi, v němž Severočeši dvakrát ztratili své vedení a nakonec remizovali 3:3. Mareš přitom mohl být hrdinou, v prvním poločase sám zajistil dvoubrankový náskok, ale pak už jen na lavičce sledoval, jak minutu před koncem domácí vydřeli bod za remízu.

Teplicím vypadl druhý útočník, Mareš má problémy s nártem

Fotbalisté Teplic přišli před začátkem zimní přípravy už o druhého útočníka. Po Andreji Heskovi, který bude na jaře působit ve Slovácku, vypadl i Jakub Mareš. Dvaadvacetiletému hráči špatně srostla zlomená zánártní kůstka a nejspíš bude muset na operaci, i když ji v závěru podzimu odmítl.

V Teplicích prodloužili smlouvy trenér Plíšek i klíčoví hráči

Trenér Jiří Plíšek dnes podepsal s Teplicemi novou smlouvu až do sezony 2012/2013. Jeho původní kontrakt měl vypršet na konci tohoto soutěžního ročníku, ale s vedením klubu se dohodl na jeho prodloužení díky úspěšnému podzimu, po němž Teplice vedou ligu.

Mareš si zlomil zánártní kůstku

Vedoucí tým první fotbalové ligy z Teplic přišel pro zbytek podzimní části sezony o útočníka Jakuba Mareše. Dvaadvacetiletý hráč si na pondělním tréninku při špatném došlápnutí zlomil zánártní kůstku a mimo hru bude až dva měsíce. ČTK to potvrdil obchodní ředitel klubu Petr Heidenreich.

Mareš: Láká mě Itálie

Teplický záložník Jakub Mareš si v úvodním utkání Gambrinus ligy sice připsal první branku, jinak ale jemu a jeho týmu začátek soutěže příliš nevyšel. V uplynulém týdnu se však stříbrný medailista z loňského MS dvacítek zaskvěl, když se na postupu do třetího kola Poháru ČMFS podílel dvěma góly. Blýská se na lepší časy?

12.09.2008 Rozhovory 192 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele