Každým dnem se přibližuji, vzkazuje James Rodríguez

James Rodríguez se včera o krůček přiblížil ke svému návratu na hřiště. Kolumbijský záložník Realu Madrid je mimo hru od začátku února a důvodem je zlomená zánártní kůstka, v úterý se ovšem znovu objevil na tréninku se spoluhráči. A motivace do dalších dní mu rozhodně nechybí...

James má zlomenou zánártní kůstku, mimo hru bude dva měsíce

Real Madrid v dohrávce 16. kola španělské ligy porazil Sevillu 2:1 a na čele tabulky má čtyřbodový náskok, za vítězství ovšem zaplatil daň v podobě zranění dvou hráčů základní sestavy. Hodně dlouho bude chybět záložník James Rodríguez, mimo hru pak je i obránce Sergio Ramos...

O nejkrásnější gól sezony se v anketě FIFA uchází i žena

Anketa o trofej Ference Puskáse za nejkrásnější gól sezony může mít na galavečeru FIFA nečekanou vítězku. Mezi trojici nominovaných se s Robinem van Persiem a Jamesem Rodríguezem dostala také irská reprezentantka Stephanie Rocheová. Cenu může získat jako první žena v historii.

V nominaci na Jedenáctku roku FIFpro figurují i Xavi či Özil

Patnáct záložníků aspiruje na zařazení do Jedenáctky roku podle FIFA a Mezinárodní hráčské federace FIFPro. V nominaci mají po třech zástupcích úřadující evropský šampion Real Madrid a Juventus, ve výběru se překvapivě objevili například i Xavi Hernández či Mesut Özil...

James dal první gól za Real Madrid, další prý budou následovat

James Rodríguez hned v druhém soutěžním utkání v barvách Realu Madrid zaznamenal premiérový gól v novém působišti, jímž přispěl k úterní remíze 1:1 v prvním zápase Superpoháru s Atléticem Madrid. Nejlepší střelec světového šampionátu prý zažil snový den a doufá, že brzy přijdou další trefy.

James Rodríguez přestoupil z Monaka do Realu Madrid

Real Madrid získal do svého kádru další velkou posilu. Z Monaka přichází kolumbijský reprezentační záložník James Rodríguez, který se s úřadujícím vítězem Ligy mistrů dohodl na šestiletém kontraktu. Přestupová suma má podle nepotvrzených informací činit osmdesát milionů eur...

Real se prý dohodl s Monakem na přestupu Jamese Rodrígueze

Real Madrid se podle španělských deníků AS a Marca domluvil s Monakem na přestupu kolumbijského záložníka Jamese Rodrígueze. Úřadující vítěz Ligy mistrů má za nejlepšího střelce letošního mistrovství světa zaplatit zhruba 80 milionů eur (asi 2,2 miliardy korun) a podepíše s ním šestiletý kontrakt.

Kolumbijec Rodríguez obdivuje Kroose. Sejdou se v Realu?

Kolumbijský záložník James Rodríguez obdivuje hru Němce Toniho Kroose a rád by jej viděl v příští sezoně v dresu Realu Madrid, kde by se mohli sejít. Španělský vítěz Ligy mistrů se údajně zajímá i o Rodrígueze, jenž s šesti brankami vede tabulku střelců letošního mistrovství světa.

Kolumbijec Rodríguez se rozloučil s MS šestým gólem a v slzách

Kolumbijec James Rodríguez po pátečním čtvrtfinále s Brazílií nedokázal zadržet slzy. Nejlepší střelec mistrovství světa sice i v pátém utkání na turnaji skóroval, ale jeho šestý gól už nedokázal odvrátit porážku 1:2.

Monako se nehodlá Rodrígueze vzdát, neprodejný prý ale není

Zatímco kolumbijský reprezentant James Rodríguez září v Brazílii na mistrovství světa, v Evropě se čile spekuluje o jeho možném přestupu z Monaka. Vážný zájem o dvaadvacetiletého kanonýra má údajně španělský vítěz Ligy mistrů Real Madrid, Monako se ale zatím nehodlá ofenzivního klenotu vzdát.

James Rodríguez prožívá jeden z nejlepších debutů v historii MS

Kolumbijec James Rodríguez dává na mistrovství světa jednoznačně zapomenout na to, že Jihoameričané přijeli na šampionát do Brazílie bez kanonýra Radamela Falcaa. Jeho klubový spoluhráč z Monaka ho totiž skvěle zastupuje. Trefil se ve všech čtyřech dosavadních zápasech a zažívá tak jeden z nejlepších debutů v dějinách MS.

Hráčem Ligue 1 bude Silva, Motta, Ibrahimović nebo Rodríguez

Zlatan Ibrahimović má možnost obhájit svůj loňský triumf v hlasování o nejlepšího fotbalistu francouzské Ligue 1. Jméno švédského útočníka se dnes objevilo v užší čtyřčlenné nominaci, v níž mu společnost dělají dva jeho spoluhráči z Paris Saint-Germain...

Monaco koupilo z Porta dvě posily za 70 milionů eur

O jednu z nejdražších transakcí historie se postaralo AS Monaco. Po postupu do Ligue 1 posílilo svůj tým o záložníky Joaa Moutinha a Jamese Rodrígueze, které koupilo z Porta dohromady za 70 milionů eur (1,8 miliardy korun). Oba hráči podepsali smlouvu na pět let.

Rodríguez spekulace neřeší, chce zůstat v Portu

James Rodríguez je už ve svých dvaceti letech velmi důležitou součástí základní sestavy FC Porto a tak by tomu mělo být i v následující sezoně. Kolumbijský záložník upoutal pozornost několika evropských velkoklubů a sleduje ho například Manchester United, sám hráč ale na změnu dresu nemyslí...

Světové talenty: James Rodriguez

S Jihoameričany mají v Portu velmi dobré zkušenosti, a tak není divu, že před rokem v této části světa zalovili znovu a koupili mladičkého Kolumbijce Jamese Rodrigueze. Ten sice první rok v portugalském celku nijak výrazně nezářil, jeho potenciál je ale nezpochybnitelný.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele