Další články

James Rodríguez požádal o odchod ze São Paula, podle tisku má nadváhu

Bývalá hvězda James Rodríguez bude mít za sebou další angažmá, jež trvalo pouze několik měsíců. Dvaatřicetiletý kolumbijský ofenzivní záložník skončí předčasně v São Paulu, kde loni v červenci podepsal dvouletou smlouvu.

Rodríguez se vrací do Jižní Ameriky, zaměstnalo ho São Paulo

Kolumbijský záložník James Rodríguez bude hrát za São Paulo. Bývalý fotbalista Realu Madrid nebo Bayernu Mnichov přišel jako volný hráč a podepsal dvouletou smlouvu. Informoval o tom brazilský klub.

Rodríguez odchází z Olympiakosu, dohodl se na rozvázání smlouvy

Po sedmi měsících skončil kolumbijský reprezentant James Rodríguez v Olympiakosu Pireus. Úřadující řecký mistr o tom informoval na twitteru, důvod odchodu jednatřicetiletého záložníka či křídelníka neuvedl.

Vaclík získal dalšího zajímavého spoluhráče, do Řecka přišel James

Novým spoluhráčem reprezentačního brankáře Tomáše Vaclíka v Olympiakosu Pireus se stal kolumbijský fotbalista James Rodríguez. Někdejší záložník Realu Madrid či Bayernu Mnichov se vrací do Evropy po ročním angažmá v katarském Al Rayyanu.

James Rodríguez přestoupil z Evertonu do Al Rayyanu

Kolumbijský fotbalista James Rodríguez zamířil z Evertonu do katarského Al Rayyanu. Nové angažmá třicetiletého záložníka oznámili zástupci obou klubů, podrobnosti přestupu ani délku smlouvy nezveřejnili.

James Rodríguez si kvůli zranění nezahraje na Copě América

James Rodríguez kvůli zdravotním problémům vypadl z kolumbijské reprezentace. Ofenzivní záložník Evertonu přijde o účast na mistrovství Jižní Ameriky a vynechá i předcházející dva zápasy světové kvalifikace s Peru a Argentinou.

Everton dokončil příchod Rodrígueze z Realu Madrid

James Rodríguez s definitivní platností opustil Real Madrid. Kolumbijský reprezentant za 22,4 milionu eur přestoupil do Evertonu, kde podepsal dvouletou smlouvu s opcí...

Real Madrid na několik týdnů přišel o zraněného Rodrígueze

Realu Madrid bude několik týdnů chybět záložník James Rodríguez. Kolumbijský reprezentant si v nedělním ligovém duelu s Valladolidem (1:1) poranil lýtko. Španělský celek o tom informoval na svých internetových stránkách.

James Rodríguez je blízko odchodu do Neapole

Neapol je velmi blízko dohodě o příchodu kolumbijského záložníka Jamese Rodrígueze z Realu Madrid. Podle italských médií už se dolaďují jen detaily smlouvy o hostování, které se týkají opce na trvalý přestup.

Bayern Mnichov nevyužije opci na Jamese Rodrígueze

James Rodríguez se oficiálně vrátí z Bayernu Mnichov do Realu Madrid. Úřadující německý šampion potvrdil, že na kolumbijského reprezentanta neaktivuje opci...

Nevím, co se stane po sezóně, prohlásil Rodríguez

Hostování Jamese Rodrígueze v Bayernu Mnichov se pomalu blíží ke svému konci, načež by se kolumbijský reprezentant mohl vrátit do Realu Madrid. Ofenzivní záložník ale podle svých slov sám netuší, co se stane...

Rodríguez hraje v Bayernu o svou budoucnost, řekl kouč Kovać

Už v pátek se znovu rozběhne německá bundesliga a při zápase Hoffenheimu s Bayernem Mnichov budou oči upřeny mimo jiných také na Jamese Rodrígueze. Podle trenéra bavorského klubu Nika Kovaće totiž kolumbijský legionář bude hrát na jaře o svou další budoucnost v Mnichově.

Rodríguezova budoucnost? Bayern na její vyřešení nespěchá

Stránky především německých a španělských deníků v těchto dnech plní jméno James Rodríguez. Kolumbijský záložník patří Realu Madrid, hostuje v Bayernu Mnichov a spekuluje se o tom, kde bude hrát v příštím roce. Variant je hned několik a na vyřešení této otázky rozhodně nespěchá předseda bavorského klubu Karl-Heinz Rummenigge...

Bayernu bude kvůli zranění kolena chybět Rodríguez

Bayernu Mnichov bude několik týdnů chybět James Rodríguez. Kolumbijský záložník má natržený vaz v levém koleni. Bavorský celek to oznámil na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele