Další články

Karvinou posílí na hostování z Plzně záložník Suchan

Karviná má pro novou sezonu už druhou posilu z mistrovské Plzně. Po stoperovi Jiřím Pirochovi přišel na hostování s opcí i záložník Jan Suchan, který s týmem trénuje už od začátku přípravy.

Češi v zahraničí: Stronati pokořil Salcburk, Kalas postoupil do Premier League

Tomáš Kalas pomohl Fulhamu k triumfu ve finále play-off v Championship a postupu do Premier League. V rakouské lize se do sítě mistrovského Salcburku trefil Patrizio Stronati. A do třetice úspěšný český obránce - Filip Kaša skóroval za Žilinu v play-off o Evropskou ligu proti Trenčínu.

Češi v zahraničí: Dočkal krásně loboval, Hloušek zažil vpád fans na hřiště

Jeden z nejlepších zápasů v zámořské MLS má za sebou Bořek Dočkal. Na vítězství Philadelphie nad Realem Salt Lake se podílel hezkým gólem a asistencí. Antonín Barák z Udine přispěl gólovou přihrávkou k záchraně v italské lize. Adam Hloušek slaví s Legií Varšava polský titul. Poslední utkání v Poznani se ale nedohrálo kvůli nevídanému řádění fanoušků.

Češi v zahraničí: Schick i Kadeřábek oslavili první ligové góly!

Patrik Schick se poprvé v dresu AS Řím gólově prosadil v ligovém utkání. Hlavou skóroval na hřišti SPALu. Premiérovou branku v bundeslize zapsal také obránce Pavel Kadeřábek z Hoffenheimu. V anglické druhé lize se parádní asistencí blýskl obránce Fulhamu Tomáš Kalas a brankář Marek Štěch zase slavil postup do League One...

Češi v zahraničí: Vydra útočí na dvacítku, krásné góly dali Pospíšil s Marešem

Matěj Vydra pokračuje ve střelecky vydařené sezóně ve druhé anglické lize. V barvách Derby County už útočí na dvacítku. Krásně se trefovali také čeští fotbalisté v Polsku. Martin Pospíšil nezabránil prohře Jagiellonie s Plockem, Jakub Mareš přispěl pěknou brankou k remíze Zaglebie Lubin v Krakově s Cracovií.

Češi v zahraničí: Vydra dal 18. gól, skórovali i Rabušic a Suchý

Krásná branka Matěje Vydry v pátek nepomohla Derby County k bodům proti Sunderlandu. V maďarské lize se zapsal mezi střelce Michael Rabušic, ve švýcarské zase Marek Suchý. Další parádní zápas má za sebou v německé bundeslize Jiří Pavlenka, který výrazně přispěl k výhře Werderu Brémy nad Frankfurtem.

Češi v zahraničí: Čech chyboval, pak se omlouval. Pekhart dal kuriózní gól

Čeští fotbalisté v zahraničních soutěžích neprožili dvakrát povedený víkend. Třeba Petr Čech dál musí čekat na jubilejní 200. nulu v Premier League poté, co chyboval v Brightonu. Na sociální síti pak nešetřil sebekritikou. Zajímavou zkušenost má za sebou útočník Piastu Gliwice Michal Papadopulos. Zápas jeho klubu se Zabrze se totiž nedohrál kvůli fanouškům.

Plzeň poslala Suchana hostovat do slovenské Senice

Záložník Jan Suchan odchází z Plzně do léta na hostování do Senice. Jde o třetí hostování dvaadvacetiletého hráče za dva a půl roku od přestupu z Příbrami. Naposledy působil v Teplicích. Plzeň s ním má smlouvu až do léta 2019.

Teplice získaly z Plzně na hostování záložníka Suchana

Záložník Jan Suchan odchází z Plzně na roční hostování s opcí do Teplic. Jednadvacetiletý mládežnický reprezentant by měl už dnes za Severočechy nastoupit v přípravě. V Plzni má smlouvu do léta 2019.

Na tabulku se dívá mnohem lépe, řekl příbramský Suchan

Od druhého kola této sezony se Příbramští krčili na posledním místě prvoligové tabulky. Až ve 24. kole po třetí domácí výhře za sebou se ze dna odlepili a zvýšili svou šanci na záchranu. Záložníkovi Janu Suchanovi, který dal při vítězství 4:2 nad Karvinou důležitý gól na 2:1, se tak na tabulku dívá již mnohem lépe.

Suchan se vrátí na hostování do Příbrami, skončil Mahmutovič

Jan Suchan se vrací do Příbrami. Jednadvacetiletý záložník bude v posledním týmu ligové tabulky na jaře hostovat z mistrovské Plzně. Středočeský klub o tom dnes informoval na svých internetových stránkách.

Suchan se Štípkem budou z Plzně znovu hostovat v Příbrami

David Štípek a Jan Suchan budou i na jaře pokračovat v Příbrami, kde již odehráli podzimní část ročníku. Během přípravy se neprosadili do kádru Plzně, které patří, a odešli na půlroční hostování.

Suchan má rád výzvy, tou je nyní pro něj prosadit se v Plzni

Hrát na jistotu, to ho nebaví. Naopak má rád výzvy. Ačkoli devatenáctiletý Jan Suchan ví, že nyní je pro něj hlavní, aby pravidelně nastupoval, tak ho láká zkusit se co nejdříve prosadit do kádru Viktorie Plzeň, která ho koupila z Příbrami. Nad nabídkou ligového mistra neváhal, i když ví, že na sobě bude muset ještě hodně pracovat, aby oblékl jeho dres v soutěžním utkání. Přesto se toho nebojí.

Plzeň získala z Příbrami talenty Suchana a Matějů

Do Viktorie Plzeň přestoupili mládežničtí reprezentanti Jan Suchan a Aleš Matějů z Příbrami. Oba podepsali smlouvu do léta 2019. Vedení českého mistra teprve rozhodne, zda je zařadí už do přípravy na novou sezonu, nebo je ponechá v Příbrami na hostování.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele