Z remízy bychom nebyli smutní, řekl před Villarrealem Sýkora

Slávisté před dvěma týdny remizovali v úvodním vzájemném souboji ve Villarrealu 2:2 a bod by podle záložníka Jana Sýkory brali i ve čtvrteční domácí odvetě v rámci čtvrtého kola základní skupiny Evropské ligy. Třiadvacetiletý reprezentant očekává podobný průběh jako ve Španělsku.

I bod by byl pro nás úspěchem, řekl Sýkora před Villarrealem

Slávisty ve čtvrtek na hřišti favorizovaného Villarrealu čeká přímý souboj o průběžné první místo ve skupině A Evropské ligy, podle záložníka Jana Sýkory ale nepůjde o stěžejní zápas. Byl by spokojen, kdyby červenobílí uhráli se semifinalistou Ligy mistrů z roku 2006 aspoň remízu.

Sýkora se těší na návrat do Baku, nerad vzpomíná jen na letadlo

Zatímco většina fotbalistů by se raději zápasu v Ázerbájdžánu vyhnula, záložník Jan Sýkora se na čtvrteční utkání českého týmu v kvalifikaci mistrovství světa v daleké destinaci těší. V Baku totiž před rokem zažil s Libercem jednu z nejslavnějších chvil v kariéře, když po necelých 11 sekundách zaznamenal nejrychlejší gól Evropské ligy.

Škodu s Gebre Selassiem v reprezentaci nahradí Kadlec a Sýkora

Trenér Karel Jarolím musel před dnešním srazem české reprezentace na kvalifikační zápasy v Ázerbájdžánu a se San Marinem udělat dvě změny v nominaci. Kvůli zranění vypadl útočník Slavie Milan Škoda a obránce Brém Theodor Gebre Selassie se omluvil z rodinných důvodů, protože očekává narození potomka. Nahradí je Václav Kadlec ze Sparty a Jan Sýkora ze Slavie.

Sýkora remízu bral, z Astany se podle něj body vozit nebudou

Za stavu 1:0 mohl záložník Jan Sýkora v polovině první půle pojistit vedení slávistických fotbalistů v dnešním duelu 2. kola základní skupiny Evropské ligy v Astaně, ale radost mu stejně jako o pár minut později spoluhráči Miroslavu Stochovi zkazilo břevno. Kazašský šampion poté srovnal na konečných 1:1, ale hostující hráč nakonec remízu na umělé trávě soupeřova stadionu bral.

Sýkora věří, že Slavia už vedení udrží a získá mistrovský titul

Záložník Jan Sýkora pomohl Slavistům gólem k důležité výhře 3:1 na hřišti vršovického rivala Bohemians 1905. Český reprezentant věří, že Pražané už do konce sezony nepustí vedení v první lize a oslaví mistrovský titul.

Schick, Pavlenka a Sýkora do San Marina nejedou, dorazí Drobný

Čeští fotbalisté dnes odcestují do San Marina bez zraněných útočníka Patrika Schicka, brankáře Jiřího Pavlenky a nemocného záložníka Jana Sýkory. K týmu se naopak na letišti připojí gólman Jaroslav Drobný.

Nesmí nás to poznamenat, řekl po remíze v Liberci Sýkora

Slavisté poprvé od začátku listopadu zažívají, jaké je to neslavit v ligovém utkání vítězství. Po sedmi výhrách v řadě poprvé ztratili remízou 1:1 v Liberci a mohou přijít o první místo v tabulce. Záložník Jan Sýkora však věří, že to pražský tým negativně nepoznamená a po reprezentační pauze se vrátí na vítěznou vlnu v derby se Spartou.

Slávista Sýkora před rozhodujícím rohem předpověděl vítězný gól

Záložník Slavie Jan Sýkora předpověděl jedinou branku dnešního ligového šlágru s Plzní. Před rozehráním rohového kopu v 88. minutě křikl na domácí fanoušky, že z něj padne gól a měl pravdu. Obránce Michal Frydrych doklepl prodloužený centr na zadní tyči hlavou do sítě a Pražané díky tomu vyhráli přímý souboj o první místo v tabulce 1:0.

Hráčem měsíce je slávista Sýkora, zvítězil i jeho trenér Šilhavý

Nejlepším hráčem první ligy za měsíc únor se stal záložník pražské Slavie Jan Sýkora. Jeho kouč Jaroslav Šilhavý v anketě Ligové fotbalové asociace, ve které hlasují zástupci vybraných médií, zvítězil mezi trenéry.

Za to by se nestyděl ani Jágr, řekl Sýkora po gólu a přihrávkách

Jan Sýkora se podílel hned na polovině slávistických gólů při dnešním drtivém vítězství 8:1 v Příbrami. Třiadvacetiletý záložník si poprvé v kariéře připsal v utkání jeden gól a tři asistence a pochvaloval si, že se brankově prosadil hned v druhém zápase jarní ligové sezony po zimním příchodu z Liberce. Kanonádu nicméně nechtěl přeceňovat a už myslel na příští souboj s druhou Plzní.

Přestup Sýkory do Slavie už je definitivně stvrzen

Český reprezentant Jan Sýkora se definitivně stal posilou pražské Slavie, kam minulý týden zamířil z Liberce. Slovan dnes potvrdil, že byl přestup administrativně stvrzen.

Sýkora: I kdyby Sparta uplatnila opci, řekl bych, že tam nepůjdu

Obránce či záložník Jan Sýkora je rád, že se jeho přestup do pražské Slavie z Liberce stihl vyřešit před čtvrtečním odletem na soustředění do čínského Chaj-kchoui. Do Edenu se rozhodl jít kvůli větší konkurenci a i kdyby na něj uplatnila předkupní právo konkurenční Sparta, odmítl by ji.

Sýkora odletěl se Slavií do Číny, podle Tvrdíka je přestup hotov

Slavia Praha podle předsedy představenstva Jaroslava Tvrdíka uzavřela přestup reprezentanta Jana Sýkory z Liberce. Třiadvacetiletý univerzální hráč dnes s týmem odletěl na soustředění do Číny.

Reprezentant Sýkora má blízko k přestupu do Slavie

Reprezentant Jan Sýkora je velmi blízko přestupu z Liberce do Slavie. Podle předsedy představenstva pražského celku Jaroslava Tvrdíka jsou červenobílí domluveni se severočeským klubem i s hráčem a celá transakce by měla být v nejbližší době uzavřena.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele