Sýkora prožil životní půlrok, nejvíc si cení nejrychlejšího gólu

Životní půlrok má za sebou Jan Sýkora. Dvaadvacetiletý univerzál se poprvé v kariéře dostal do dospělé reprezentace, hattrickem v odvetě závěrečného předkola pomohl Liberci do skupiny Evropské ligy a tam se hned v prvním utkání na půdě Karabachu blýskl nejrychlejším gólem historie soutěže.

Uzdravený Sýkora se těší, že se v Soluni vrátí do sestavy Liberce

Hráči Liberce mohou ve čtvrtečním utkání závěrečného 6. kola skupiny Evropské ligy na půdě PAOK Soluň nasadit trumf. Záložník Jan Sýkora už překonal angínu a po třízápasové absenci je připraven naskočit zpět do hry. Věří, že to bude vítězný návrat a že Slovan vybojuje senzační postup.

Reprezentaci opustil nemocný Schick, přijede Sýkora

Trenér fotbalové reprezentace Karel Jarolím doplnil nominaci pro přípravné utkání s Dánskem o Jana Sýkoru z Liberce. Hráč pro levou stranu sestavy či střed zálohy se k týmu připojí dnes v Mladé Boleslavi. Kádr naopak opustil nemocný útočník Patrik Schick.

Podle Sýkory nemohou reprezentanti čerpat ze zkušeností s Karabachem

Ačkoli reprezentanti Plzně a Liberce hráli v této sezoně s ázerbájdžánským mistrem Karabachem, pro úterní kvalifikační zápas národního týmu s Ázerbájdžánem to podle Jana Sýkory nemá příliš velký přínos. Hra ázerbájdžánské reprezentace a jejich nejúspěšnějšího týmu se totiž výrazně liší zejména v ofenzivě.

Bylo to o tom prvním gólu, přiznal po výhře nad Baníkem Sýkora

Fotbalisté Liberce v 26. kole první ligy vyhráli na hřišti poslední Ostravy 2:0 a upevnili si čtvrté místo v tabulce. Čtvrté vítězství Slovanu za sebou zařídili svými góly Jan Sýkora a Slovák Marek Bakoš. Baník má po tomto výsledku už jen teoretickou šanci na záchranu.

Zranění Sýkora a Bartošák budou Liberci chybět několik týdnů

Několik týdnů budou Liberci chybět obránce Lukáš Bartošák a záložník Jan Sýkora, kteří po faulech hráčů Bohemians 1905 nedohráli nedělní utkání 9. ligového kola. Oba tak nejspíš přijdou minimálně o nadcházející dva zápasy Evropské ligy.

Sparta získala Frýdka, do Liberce za něj poslala Sýkoru

Martin Frýdek se vrací do Sparty. Její odchovanec dnes přestoupil z Liberce a podepsal tříletou smlouvu. Opačným směrem jde kromě nespecifikované částky také na přestup ofenzivní záložník Jan Sýkora, který naposledy hostoval v Brně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele