Jaroslav Šilhavý Informace

Informace

  • Celé jméno
    Jaroslav Šilhavý
  • Výška
    ?
  • Datum narození
    03.11.1961
  • Váha
    ?
  • Pozice
    obránce

Národnost

  • Česko

Klub

  • bez angažmá

Aktuální statistiky

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
hráč je bez angažmá

Články

Šilhavého premiéra v Ománu byla úspěšná, jeho tým je po výhře nad Malajsií v čele skupiny

Trenér Jaroslav Šilhavý, který dovedl českou fotbalovou reprezentaci k postupu na Euro v Německu, prožil úspěšnou premiéru při svém prvním zahraničním angažmá. Omán se po výhře 2:0 nad Malajsií posunul v asijské části kvalifikace mistrovství světa do čela tabulky svojí skupiny. Dvaašedesátiletý rodák z Plzně na tiskové konferenci poděkoval hráčům za přístup a už je chystá na úterní odvetu na půdě soupeře.

Šilhavý už je oficiálně trenérem Ománu, smlouvu podepsal na dva roky

Bez práce dlouho nezůstal. Jaroslav Šilhavý (62) se po konci na lavičce národního týmu ujal vedení reprezentace Ománu. Muž, který dovedl Česko na dva evropské šampionáty, podepsal s fotbalovým svazem země z Arabského poloostrova smlouvu do roku 2026. Společně s Šilhavým se do nové destinace stěhuje také část jeho posledního realizačního týmu.

Nový trenér reprezentace bude oznámen už v příštím týdnu, nevyloučil Fousek

Předseda Fotbalové asociace ČR Petr Fousek nevyloučil, že výkonný výbor rozhodne o novém trenérovi reprezentačního týmu už v příštím týdnu. Šéf FAČR uvedl, že proces výběru kouče se neustále posouvá dopředu. Znovu však odmítl komentovat jména kandidátů a jejich počet. Řekl to na tiskové konferenci po dnešním řádném jednání výkonného výboru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele