Další články

Daněk zpátky v Pardubicích, dorazil rovněž testovaný Kissiedou

Sparťanský záložník Kryštof Daněk se zapojil do zimní přípravy Pardubic, kde už hostoval v podzimní části sezony. Východočeský klub o tom informoval na svých webových stránkách.

Pardubice získaly další posilu, na hostování přišel Daněk ze Sparty

Kryštof Daněk odešel ze Sparty na půlroční hostování do Pardubic. Oba kluby o tom v poslední den přestupového období informovaly na svých webech. Dvacetiletý ofenzivní záložník v této sezoně za Pražany nenastoupil ani v jednom soutěžním zápase.

Skupina je silná, nejsme favority, ale cílem zůstává postup, shodla se "Lvíčata"

Češi do 21 let se shodli, že jim dnešní los mistrovství Evropy v příštím roce přisoudil velmi těžkou skupinu. Mladíci se v základní fázi turnaje utkají v Gruzii s obhájcem trofeje Německem, nevyzpytatelným Izraelem a Anglií, která před nimi skončila na prvním místě tabulky v kvalifikaci. Navzdory náročné skupině zůstává cílem "Lvíčat" boj o postup do čtvrtfinále.

Daněk chce být ve Spartě produktivnější, nebere se jako náhrada za Hložka

Jedna z letních sparťanských posil Kryštof Daněk doufá, že v novém angažmá bude produktivnější než v Olomouci. Devatenáctiletý záložník si nedává za úkol, že by měl nahradit ofenzivního univerzála Adama Hložka, který na počátku června přestoupil do Leverkusenu.

Talentovaný Daněk přestoupil z Olomouce do Sparty

Záložník Kryštof Daněk se stal třetí letní posilou Sparty. Devatenáctiletý člen reprezentační jednadvacítky přestoupil na Letnou z Olomouce a v novém působišti podepsal blíže nespecifikovanou víceletou smlouvu. Pražané o tom informovali na svých internetových stránkách.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele