Krejčí doléčil zranění a věří, že Sparta v Malmö hladce postoupí

Kvůli svalovým potížím vynechal záložník Ladislav Krejčí čtyři poslední zápasy Sparty. V neděli už ale dvaadvacetiletý fotbalista naplno trénoval se spoluhráči a je připraven nastoupit ke středeční odvetě 3. předkola Ligy mistrů v Malmö, kde bude letenský celek hájit domácí výhru 4:2.

Sparta odletěla do Tallinnu bez Hušbauera, Krejčího a Costy

Bez čtyř hráčů základní sestavy odletěli sparťané k úterní odvetě druhého předkola Ligy mistrů na hřišti Levadie Tallinn. Kvůli menším zdravotním problémům chyběli Ladislav Krejčí, Marek Matějovský, Josef Hušbauer a Costa, do Estonska neodcestoval ani náhradník Roman Bednář.

Generálku na LM vynechal, na Levadii je však Krejčí připraven

Povedenou generálku na úvodní zápas druhého předkola Ligy mistrů v přípravě proti Basileji (4:0) záložník Sparty Ladislav Krejčí kvůli zranění vynechal. V úterý by však na Letné proti fotbalistům Levadie Tallinn neměl v základní sestavě chybět.

Záložník Krejčí prodloužil smlouvu se Spartou do roku 2018

Reprezentační záložník Ladislav Krejčí prodloužil smlouvu se Spartou. Podle nového kontraktu by měl jednadvacetiletý fotbalista v klubu působit do roku 2018. Letenský celek o tom informoval v tiskové zprávě.

Hráčem dubna je Krejčí, trenérem další sparťan Lavička

Nejlepším fotbalistou první ligy za duben byl zvolen záložník Ladislav Krejčí ze Sparty Praha. Kouč čerstvého mistra Vítězslav Lavička zase ovládl trenérskou kategorii a svým čtvrtým triumfem v anketě Ligové fotbalové asociace (LFA) dorovnal dosavadního rekordmana Pavla Vrbu.

Na hráče měsíce dubna kandidují Krejčí, Ščuk a Zavadil

Na cenu pro nejlepšího fotbalistu první ligy za duben kandidují Ladislav Krejčí z pražské Sparty, mladoboleslavský Jasmin Ščuk a Pavel Zavadil z Brna. Mezi trenéry se o ocenění Ligové fotbalové asociace (LFA) ucházejí Vítězslav Lavička ze Sparty, brněnský Václav Kotal a Dušan Uhrin mladší z Plzně.

Slavia je rival, ale Krejčí s Kadeřábkem jí přejí záchranu

Slavia je pro ně od žákovských let velký rival, přesto si fotbalisté Sparty Ladislav Krejčí s Pavlem Kadeřábkem přejí, aby se červenobílí v lize zachránili. Pražské derby, které nejvyšší soutěž čeká v sobotu, by jim totiž chybělo.

Řekl jsem si, že musím zahozenou šanci odčinit, řekl Krejčí

Nejprve ve velké šanci selhal, ale reparát zvládl sparťanský záložník Ladislav Krejčí na jedničku a jediným gólem rozhodl o výhře 1:0 na hřišti Slovácka. Tři body ho těšily o to více, že Slovácko pro něj dosud bylo zakletým soupeřem.

Krejčí stále není v pořádku, start proti Plzni v ohrožení

Vedoucí Spartě možná bude v nedělním šlágru devatenáctého kola Gambrinus ligy s druhou Plzní chybět Ladislav Krejčí. Jednadvacetiletý záložník totiž stále léčí zraněný zadní stehenní sval a tři dny před zápasem ještě netrénuje s týmem.

Zraněného sparťana Krejčího nahradil v nominaci na Norsko Pudil

Z nominace české reprezentace pro přípravný zápas s Norskem (5. března) vypadl kvůli svalovému zranění Ladislav Krejčí. Sparťanského záložníka ve výběru nového trenéra Pavla Vrby nahradí Daniel Pudil z druholigového anglického Watfordu.

Krejčí: Agent dostal od táty zákaz mluvit o nabídkách

Ladislav Krejčí patří k nejžádanějším hráčům pražské Sparty, na přestup do zahraničí však zatím nemyslí a soustředí se na boj o titul. Jeho agent kvůli tomu dokonce dostal od otce jednadvacetiletého záložníka zákaz o případných nabídkách mluvit.

Krejčí si přeje, aby Sparta po šlágru zvýšila svůj náskok

O Teplicích mluví záložníka Sparty Ladislav Krejčí uctivě a s uznáním, ale stejně pevně věří, že je po sobotním vzájemném utkání uvidí na kolenou. Jednadvacetiletého fotbalistu láká představa, že jeho tým ve šlágru 13. kola odskočí nejbližšímu pronásledovateli a znovu zvýší svůj náskok v čele ligy.

Krejčí: Za výhru jsme rádi, ale vyřazení z EL to nevrátí

Duel s Jabloncem rozhodl vítězným gólem, přesto se v tváři Ladislava Krejčího dál zračily rozpaky a částečný zmar. Talentovaný záložník ani další sparťané totiž stále "nevydýchali" čtvrteční překvapivé vyřazení ze 2. předkola Evropské ligy švédským Häckenem.

Krejčí by si zklamání z ligy rád vynahradil proti Itálii

Minulou sobotu na stadionu své Sparty smutnil, když potřetí za sebou přišel o šanci vybojovat ligový titul. V pátek si záložník Ladislav Krejčí na stejném místě může velké zklamání vynahradit, pokud s národním uhraje příznivý výsledek v kvalifikačním šlágru proti Itálii.

Krejčí: O výsledek Plzně se budu zajímat až po utkání s Duklou

Žádné myšlenky na to, jak hraje konkurenční Plzeň v Hradci Králové, pouze plná koncentrace na vlastní utkání proti pražské Dukle. Záložník Sparty Ladislav Krejčí se v závěrečném ligovém kole nechce rozptylovat tím, jak hraje velký rival. I když sparťané na klopýtnutí Plzně musejí spoléhat, pokud chtějí dál živit sen o titulu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele