Sparťanští střelci Kadlec s Krejčím: Za výhrou v derby jsme šli

Oběma je dvacet let, oba si po derby se Slavií užívají výhru 3:1 a také pocit, že ke společnému dílu přispěli jedním vstřeleným gólem. Ofenzivní tahouni Sparty Václav Kadlec s Ladislavem Krejčím si navíc mohou oddechnout, že velkému rivalovi vrátili podzimní porážku, u které v Edenu asistovali.

Zlámal označil střelu Krejčího za gól roku

Za branku roku označil brankář Sigmy Olomouc Zdeněk Zlámal střelu sparťana Ladislava Krejčího, po které pražský tým otevřel v dnešním zápase 22. kola první ligy na Hané skóre a nakročil k jasnému vítězství 3:0.

V Olomouci se mi hraje dobře, liboval si Sparťan Kadlec

Fotbalisté pražské Sparty během tohoto týdne v Olomouci předvedli výtečnou střeleckou formu. Ve středečním pohárovém a v dnešním 22. ligovém kole zatížili konto Sigmy dohromady sedmi góly. Hned čtyři z nich zaznamenal útočník Václav Kadlec, který se stal postrachem domácích obránců.

Na nejlepšího hráče března kandidují Baroš, Krejčí a Doležal

Nejlepším hráčem první ligy za měsíc březen se stane jeden z trojice Milan Baroš z Ostravy, Ladislav Krejčí ze Sparty a Martin Doležal z Olomouce. Nominaci dnes zveřejnila Ligová fotbalová asociace (LFA). Na trenéra měsíce kandidují Vítězslav Lavička, Roman Pivarník a František Straka.

Sparťan Krejčí se s hráči Plzně hecoval už v reprezentační pauze

Záložník pražské Sparty Ladislav Krejčí už delší dobu myslí na sobotní šlágr první ligy s Plzní. S některými hráči západočeského celku už se přátelsky hecoval během reprezentační přestávky, v níž Česká republika hrála v kvalifikaci o postup na mistrovství světa 2014 s Dánskem a Arménií.

Krejčí se po reprezentačním gólu těší i na televizní ovladač

Za velký milník ve své kariéře považuje záložník Ladislav Krejčí premiérovou branku v reprezentaci, kterou dal ve středečním přípravném duelu v Turecku. Splnil si životní sen a teď se těší i na to, že doma získá do své moci nastálo televizní ovladač, s nímž bude "velet" v obývacím pokoji.

Krejčí vzduchem křižuje Evropu, kvůli Turecku si let protrpěl rád

Cestování letadlem moc nemusí, přesto se z Ladislava Krejčího v uplynulém týdnu stal doslova vzdušný turista. Po pondělním předčasném návratu ze soustředění Sparty ve Španělsku se dnes vydal s reprezentací do Turecka, kde ve středu bude vyhlížet svůj druhý start v týmu.

Krejčí: Hrát s Lyonem na remízu? To by byla vražda

Sparťané nechtějí spoléhat v souboji s věhlasným Lyonem na remízu, která by týmu v předstihu zajistila postup do jarních vyřazovacích bojů v Evropské lize. Podle záložníka Ladislava Krejčího se hráči takových kalkulací ve čtvrtečním vzájemném zápase musejí vyvarovat, byť Pražané vědí, že i získaný bod by jim stačil k jistotě.

Krejčí hodiny nesledoval. Věřil, že Sparta Teplice porazí

Přestože se sparťani v sobotu proti Teplicím dlouho střelecky trápili, Ladislav Krejčí o jejich výhře nepochyboval. Talentovaný záložník nesledoval čas a věřil ve vnitřní sílu letenského mužstva, které nakonec utkání 15. kola první ligy rozhodlo brankou v 84. minutě.

Krejčí vyhlíží derby se Slovenskem, kde má i část rodiny

Možná premiéra v reprezentaci a ještě proti Slovensku, kde má velkou část své rodiny. Pro Ladislava Krejčího, který sní o prvním startu v národním týmu, bude mít středeční duel hodně velký náboj. Utkání se Slovenskem, odkud pochází jeho babička i další příbuzní, by si rád vychutnal přímo na hřišti.

Krejčí by rád euforii z reprezentační pozvánky využil i v Izraeli

Na začátku sezony si vykloubil rameno a po měsíční pauze přišel o skvělou jarní formu, teď se před sparťanským záložníkem Ladislavem Krejčím znovu otevírají samé lákavé vyhlídky. V úterý k němu poprvé přilétla pozvánka do reprezentace, do níž měl namířeno už několikrát.

Krejčí: Když porazíme Slavii, odčiníme poslední porážky

Jako jedinečnou šanci dát zapomenout na poslední tři porážky v soutěžních zápasech bere sobotní derby se Slavií záložník Sparty Ladislav Krejčí. Odmítá, že by letenský tým zabředával do krize a věří, že fotbalisté Sparty v Edenu ukážou svoji sílu.

Krejčí: Rozklepaná kolena nemám, chceme minimálně bod

Když před osmi lety Sparta poprvé hrála s Lyonem v Lize mistrů, bylo Ladislavu Krejčímu teprve dvanáct let a dělal při domácím zápase na Letné podavače míčů. Dnes večer už by si talentovaný záložník proti francouzskému klubu měl sám zahrát v úvodním utkání základní skupiny Evropské ligy.

Krejčí si na Admiře vykloubil rameno

Záložník Sparty Ladislav Krejčí si v závěru prvního utkání 3. předkola Evropské ligy proti Admiře Mödling vykloubil při pádu rameno a není jisté, kdy se vrátí na hřiště. Trávník v Rakousku opouštěl sparťanský talent s tváří zkřivenou bolestí a hned zamířil do vídeňské nemocnice.

Záložník Krejčí prodloužil smlouvu s pražskou Spartou

Talentovaný záložník Ladislav Krejčí zatím zůstane navzdory zájmu ze zahraničí ve Spartě, s kterou dnes podepsal novou vylepšenou smlouvu do roku 2017. Za Spartu chce hrát ještě alespoň rok a získat s ní titul.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele