Slib jsem splnil a nebráním se odchodu, hlásí Krejčí

Jediným sportovcem, jenž se v letošním roce objevil v žebříčku Forbesu "30 pod 30", je sparťanský kapitán Ladislav Krejčí, jehož má majitel letenského "S" Daniel Křetínský ze všech hráčů prvního týmu nejraději.

Chceme zůstat v Evropské lize, vyhlásil Krejčí před Limassolem

Ladislav Krejčí, kapitán Sparty, vnímá rozdíl mezi Evropskou a nižší Konferenční ligou. Čtvrteční poslední zápas 6. kola skupiny C Evropské ligy na hřišti Arisu Limassol rozhodne o tom, zda Pražané budou v jedné ze dvou zmíněných soutěžích na jaře pokračovat, či nikoli. Krejčí na tiskové konferenci řekl, že chce pokračovat v Evropské lize...

Je to skvělý, geniální hráč, řekl Kováč o sparťanovi Krejčím

Trenér pardubického týmu Radoslav Kováč ocenil sparťanského kapitána Ladislava Krejčího, který v dnešním vzájemném zápase 17. kola první ligy po dvou nábězích před branku rozhodl dvěma góly o vítězství Pražanů 2:1. Kouč Východočechů řekl, že nezná na světě hráče, který by měl podobně fantastické načasování jako český reprezentant, jehož považuje za geniálního. Krejčího na tiskové konferenci pochválil také dánský trenér Letenských Brian Priske.

Je to velký skalp, řekl kapitán Krejčí o výhře Sparty nad Betisem

Sparťanský kapitán Ladislav Krejčí si velmi cenil vítězství 1:0 nad Betisem v předposledním 5. kole skupiny C Evropské ligy. Podle něj hrají obhájci českého titulu v pohárech právě kvůli podobným zápasům.

Krejčí trénuje naplno, proti Betisu by rád odehrál celý zápas

Kapitán Sparty Ladislav Krejčí po vyléčení zranění cítí, že by ve čtvrtečním utkání předposledního 5. kola skupiny Evropské ligy s Betisem mohl odehrát celých 90 minut.

První poločas byl nejlepší za dobu mého působení ve Spartě, uvedl Krejčí

Podle kapitána Ladislava Krejčího předvedla Sparta v prvním poločase utkání 2. kola skupiny C Evropské ligy na hřišti Betisu Sevilla nejlepší výkon za čtyři a půl roku jeho působení v týmu. V rozhovoru s novináři řekl, že Pražané můžou být na sebe hrdí navzdory prohře 1:2...

Bořil vyfasoval za potyčku trest na čtyři zápasy, Krejčí se vrátí po Plzni

Slávista Jan Bořil za potyčku v nedělním pražském derby nesmí nastoupit v nejbližších čtyřech soutěžních zápasech, sparťan Ladislav Krejčí ve dvou utkáních. O trestech pro kapitány obou týmů na dnešním mimořádném zasedání rozhodla disciplinární komise Ligové fotbalové asociace.

Krejčí byl vyhlášen nejlepším hráčem týdne Evropské ligy

Sparťanský kapitán Ladislav Krejčí byl po dvou gólech při domácím vítězství 3:2 nad Arisem Limassol vyhlášen nejlepším fotbalistou úvodního kola skupinové fáze Evropské ligy. Výsledky ankety o hráče týdne dnes zveřejnila na svých internetových stránkách UEFA.

Dva góly jsou super, ale dvě situace jsem nezvládl, uvědomuje si Krejčí

Přestože kapitán a stoper Ladislav Krejčí pomohl fotbalistům Sparty dvěma góly k výhře 3:2 nad Arisem Limassol v úvodním utkání skupiny C Evropské ligy, nebyl se svým výkonem spokojený. Mrzelo ho, že se podepsal pod obě inkasované branky. V rozhovoru s novináři přiznal, že si z něj spoluhráči dělali legraci, že si ze zápasu odnesl bilanci 2+2. Z týmového hlediska podle něj ale Pražané zápas zvládli velice dobře.

Vnímáme domácí sílu, klíčové ale budou i venkovní zápasy, řekl Krejčí

Podle kapitána Ladislava Krejčího budou pro fotbalisty Sparty ve skupině Evropské ligy klíčové nejen domácí, ale i venkovní zápasy. Čtyřiadvacetiletý stoper či záložník doufá, že se úřadující čeští mistři na venkovních hřištích zlepší a budou tam hrát podobně jako na Letné.

Sparťan Krejčí si ve skupině Evropské ligy přeje Liverpool nebo Leverkusen

Kapitána Ladislava Krejčího potěšilo, že hráči Sparty postupem přes Dinamo Záhřeb do skupiny Evropské ligy vyvrátili kritické hlasy, že na evropské poháry nemají. V rozhovoru s novináři uvedl, že si v hlavní fázi druhé nejprestižnější evropské soutěže přeje Liverpool nebo Leverkusen.

Krejčí: K odvetě musíme nastoupit úplně jinak, není to ale nezvládnutelné

Podle kapitána Ladislava Krejčího musejí fotbalisté Sparty do domácí odvety 4. předkola Evropské ligy s Dinamem Záhřeb nastoupit úplně jinak než do zápasu v chorvatské metropoli. Pražané budou za týden na Letné odvracet "sestup" do Evropské konferenční ligy po úvodní prohře 1:3.

Krejčí po vyřazení s Kodaní: Musíte zažít špatné chvíle, aby byly ty dobré

Sparťanského kapitána Ladislava Krejčího po neproměněné penaltě proti FC Kodaň v domácí odvetě 3. předkola Ligy mistrů napadlo sprosté slovo, věřil ale, že spoluhráči rozstřel zvrátí ve svůj prospěch. Pražané však na pokutové kopy prohráli 2:4, v soutěži vypadli a čeká je závěrečné předkolo Evropské ligy...

Kombinovaná sestava Sparty v Jablonci ukázala sílu Sparty, pochvaluje si Krejčí

Kapitána Sparty Ladislava Krejčího potěšilo, že kombinovaná sestava Pražanů v sobotním ligovém utkání v Jablonci při výhře 5:1 předvedla svou kvalitu a ukázala sílu mužstva. V rozhovoru s novináři řekl, že si před úterní odvetou 3. předkola Ligy mistrů proti FC Kodaň nepřipouští tlak.

Jsme v hodně slušném rozpoložení, řekl kapitán Sparty Krejčí před Kodaní

Podle kapitána Ladislava Krejčího jdou sparťané do úterního úvodního zápasu 3. předkola Ligy mistrů na hřišti FC Kodaň v hodně slušném rozpoložení. Pochvaloval si, že Letenští jsou před soubojem s obhájcem dánského titulu rozehraní po úvodních třech ligových výhrách.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele