Hložek, Krejčí, Čech nebo Jágr. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Ondrovi

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 9. rokem charitativní podtext celé akce.

Krejčí se chce nadále zlepšovat, o případné zahraniční nabídce by přemýšlel

Ladislav Krejčí navázal na Faerských ostrovech ve třetím kvalifikačním utkání o postup na mistrovství Evropy 2024 na formu ze Sparty a gólem přispěl k vítězství 3:0. Čtyřiadvacetiletý stoper či záložník označil uplynulou sezonu za snovou a chce být ještě lepší.

Krejčí před Faerskými ostrovy: Chceme napravit ztrátu v Moldavsku

Přestože ligová sezona skončila už před více než dvěma týdny, kapitán pražské Sparty Ladislav Krejčí mladší připustil, že si ještě nestihl odpočinout. Čtyřiadvacetiletý defenzivní univerzál si se spoluhráči po zisku titulu vychutnával bujaré oslavy a s týmem si užil i několik dní na řeckém ostrově Mykonos. Před krátkou dovolenou ho ještě čeká s českou reprezentací sobotní zápas kvalifikace mistrovství Evropy na Faerských ostrovech...

Životní půlrok, na podzim by mě něco takového nenapadlo, řekl hráč sezony Krejčí

Když Ladislav Krejčí mladší na podzim laboroval s vleklým zraněním, ani ve snu by ho nenapadlo, že o půl roku později bude zvolen nejlepším hráčem prvoligové sezony. Čtyřiadvacetiletý defenzivní univerzál dovedl Pražany k titulu, v 19 zápasech tohoto ročníku nejvyšší soutěže dal 13 gólů a uplynulou jarní sezonu označil za životní.

Nejlepším hráčem sezony v lize byl zvolen Krejčí, trenérem Priske

Nejlepším hráčem končící sezony první ligy byl premiérově zvolen defenzivní univerzál Ladislav Krejčí mladší, který z pozice kapitána dovedl pražskou Spartu po devíti letech k titulu. V hlasování trenérů, kapitánů a vybraných novinářů zvítězil před brněnským lídrem střelecké tabulky útočníkem Jakubem Řezníčkem a klubovým spoluhráčem obráncem Asgerem Sörensenem. Letenští ovládli i kategorii o nejlepšího trenéra, poprvé zvítězil jejich dánský kouč Brian Priske.

Hráčem sezony bude Krejčí, Sörensen, nebo Řezníček

Nejlepším hráčem končící sezony první fotbalové ligy bude defenzivní univerzál Ladislav Krejčí mladší, jeho spoluhráč z mistrovské Sparty Praha obránce Asger Sörensen, nebo brněnský útočník Jakub Řezníček.

Nejlepším útočníkem ligy byl zvolen Řezníček, záložníkem Krejčí

Nejlepším útočníkem prvoligové sezony byl v anketě Ligové fotbalové asociace (LFA) zvolen brněnský lídr střelecké tabulky Jakub Řezníček, záložníkem pak Ladislav Krejčí mladší, který jako kapitán dovedl pražskou Spartu k titulu.

Splnění životního snu, řekl Krejčí poté, co jako kapitán dovedl Spartu k titulu

Defenzivní univerzál Ladislav Krejčí mladší dovedl sparťanské fotbalisty v roli kapitána k prvnímu ligovému titulu po devíti letech, což označil za splnění životního snu. Podle čtyřiadvacetiletého českého reprezentanta se sezona ve prospěch Letenských lámala na konci podzimní části.

Sparťané slavili titul se stovkami fanoušků na trávníku, těšili se také na cestu domů

S hráči Sparty přímo na trávníku po bezgólové remíze se Slováckem v předposledním čtvrtém kole nadstavby v Uherském Hradišti oslavily zisk ligového titulu stovky fanoušků, kteří vběhli na hrací plochu ze svého sektoru za jednou z branek.

Sparťan Krejčí po vítězném derby: Rádi bychom hráli fotbal, ale jde o titul

Kapitán Sparty Ladislav Krejčí mladší po vítězství 3:2 v pražském derby se Slavií vyzdvihl obětavý výkon svého týmu, díky kterému se Letenští po druhém kole nadstavby vzdálili v čele ligové tabulky rivalovi z Edenu už na rozdíl pěti bodů.

Krejčí je hráčem měsíce, mezi trenéry vyhrál v dubnu Frťala

Stoper a kapitán Sparty Ladislav Krejčí mladší se stal hráčem měsíce v první lize. Mezi trenéry zvítězil v dubnu v anketě Ligové fotbalové asociace (LFA) Zdenko Frťala z Teplic. Výsledky zveřejnila LFA na svém webu.

Po finále poháru se snad budou řešit výkony a ne věci okolo, věří Krejčí

Po vynucené pauze kvůli trestu za karty v nedělním utkání posledního kola základní části první ligy v Liberci se do sestavy fotbalistů Sparty ve středečním finále MOL Cupu proti Slavii vrátí kapitán Ladislav Krejčí mladší.

Krejčí po Plzni: Bylo to emotivní utkání, ale při penaltě jsem byl v klidu

Kapitán Sparty Ladislav Krejčí mladší byl podle vlastních slov při rozhodující vítězné penaltě proti Plzni ve 14. minutě závěrečného nastavení v klidu. Myslí si, že pokutovým kopem se Pražanům vrátila situace z první půle, kdy jeho vyrovnávací gól na 1:1 nakonec neplatil. Český reprezentant věří, že výhra 2:1 ve šlágru 29. kola první ligy může letenskému týmu hodně pomoct do zbytku sezony.

Gól si moc nepamatuju, protože to bylo něco neuvěřitelného, prohlásil Krejčí

Premiérový gól v národním A-týmu a zároveň nejrychlejší v historii samostatné fotbalové reprezentace vstřelil v úvodním utkání kvalifikace mistrovství Evropy proti Polsku Ladislav Krejčí mladší. Emoce z branky prožíval tak silné, že si ji po zápase příliš nepamatoval. Stoper pražské Sparty si po vítězství 3:1 vychutnal v Edenu závěrečnou děkovačku pod severní tribunou, kde při klubových duelech sídlí "kotel" městského rivala Slavie.

Miluju město i klub. Zápas s Brnem je pro mě srdcová záležitost, řekl Krejčí

Sparťan Ladislav Krejčí mladší označil zápas 11. kola první ligy v Brně za srdcovou záležitost. Třiadvacetiletý kapitán Pražanů nastoupil proti klubu, který ho vychoval, a z respektu neslavil ani jeden dvou gólů, jimiž pomohl hostům k vysoké výhře 4:0. Reprezentační defenzivní univerzál byl ale rád, že se hned ve druhém utkání po návratu po zranění střelecky prosadil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele