Další články

Ferrari v garáži a kolaps Arsenalu: 37. kolo Premier League v kostce

Ani po předposledním kole a dohrávkách uprostřed týdne není rozhodnuto o titulu, o kvartetu pro příští ročník Champions League, ani o třetím sestupujícím. Esa v rukávu v honbě za mistrovskou obhajobou stále drží Manchester City, přestože na stadionu West Hamu remizoval. Liverpool je o bod zpět po loupeži v Southamptonu, o kterou se postarali ferrari v garáži, jak řadu náhradníků označil trenér Jürgen Klopp. Zcela odlišné emoce naopak vstřebával kouč Arsenalu Mikel Arteta.

Ronaldo zničil Spurs a překonal Bicana: 29. kolo Premier League v kostce

Comeback po lehkém zranění ve stylu pětinásobného držitele Zlatého míče ukázal o víkendu Cristiano Ronaldo. V očekávaném šlágru skolil Tottenham hattrickem a sklízel chválu ze všech stran. Na tribuně Old Trafford mu tleskal mimo jiné i legendární quaterback Tom Brady.

Fabiaňski bude s natrženým svalem chybět West Hamu dva měsíce

Nejméně dva měsíce bude fotbalistům West Hamu chybět brankářská opora Lukasz Fabiaňski. Polský reprezentant si v sobotním utkání anglické lize na hřišti Bournemouthu (2:2) natrhl sval v kyčli.

Premier League v kostce (29. kolo)

Nabídne mu Arsenal novou smlouvu? A když ano, přijme ji? Na samém čele Premier League je po dvou letech opět "modrá nuda", a tak teď největší pozornost váže situace doyena anglického fotbalu Arséna Wengera. Velmi pravděpodobně nejlepšímu manažerovi historie klubu povážlivě ujíždí vlak moderní kopané a vyvstává otázka. Není čas jít?

Hrdinou Polska v osmifinále se stal "náhradní" brankář Fabiaňski

Na evropský šampionát jel Lukasz Fabiaňski jako brankářská dvojka, nakonec se však stal jednou z klíčových postav fotbalistů Polska. Zazářil zejména v osmifinále proti Švýcarsku, kdy skvělými zákroky zmařil dvě obrovské šance soupeře, a dovedl zápas do penalt. V nich sice ani jednu nechytil, ale donutil Granita Xhaku kopnout vedle a Polsko slavilo historický postup.

Premier League v kostce (37. kolo)

Předposlední kolo Premier League mělo jeden jediný vrchol. V sobotu večer se definitivně završil příběh "popelky" z Leicesteru, který se coby jeden z hlavních outsiderů soutěže prokousal až k suverénnímu triumfu v lize. Při zpěvu Andrey Bocelliho či zvednutí poháru nad hlavu v podání Claudia Ranieriho a Wese Morgana šel fanouškům na stadionu mráz po zádech. A nejen tam.

Premier League v kostce (30. kolo)

V každé sezóně Premier League je jedno či dvě kola rozhozené kvůli anglickým pohárům. V té letošní padl "černý Petr" na třicáté kolo, jež v půli března ovlivnilo čtvrtfinále FA Cupu. Proto se ten víkend odehrálo pouze pět zápasů a zbytek byl odložen. Tři klání připadly na tento "midweek", díky němuž si fanoušci elitní britské soutěže užili šest fotbalových dnů v kuse.

Premier League v kostce (27. kolo)

Syndrom neúspěchu sužuje Arsenal dál a dál. Po šťastné výhře nad Leicesterem Kanonýři cítili velkou šanci, jenže prohra s poslepovanou sestavou Manchesteru United je vrátila zpět do pětibodové vzdálenosti od vedoucího Leicesteru. Lišky porazily Norwich, zatímco Tottenham pokračuje ve vítězném tažení díky výhře nad Swansea.

Fabiański si vybral nové angažmá, bude působit ve Swansea

Łukasz Fabiański bude i nadále působit v anglické Premier League. Polskému brankáři končí smlouva v londýnském Arsenalu a novou nepodepíše, z nabízených možností si nakonec vybral angažmá ve Swansea...

Brankář Arsenalu Fabianski si přetrhl vazy v kotníku

Tým Arsenalu nepřestávají pronásledovat zdravotní problémy. Nově se mezi dlouhodobě zraněné zařadil brankář Lukasz Fabianski, který si ve čtvrtek při tréninku přetrhl vazy v kotníku. Podle trenéra Arsena Wengera bude muset na operaci a čeká ho tříměsíční pauza.

Náhradní polský brankář Fabianski přijde o Euro

Zranění ramena připraví dvojku v brance polské fotbalové Lukasze Fabianského o mistrovství Evropy. Náhradník Wojciecha Szczesného z londýnského Arsenalu má potíže s ramenem a zranění se ukázalo vážnější, než se původně zdálo.

Wenger: Almunia bude muset dokázat, že má na to být jedničkou

Manažer Arsenalu Arsene Wenger vyzývá španělského brankáře Manuela Almuniu, aby na sobě nepřestával pracovat a ukázal, že chce být stále brankářem číslo jedna. Almunia laboruje s loktem a právě kvůli tomuto zranění se do brány dostal Lukasz Fabianski, jehož výkony jsou zatím výborné.

Wenger: Drogba je zabiják

Trenér Arsenalu Arsene Wenger má jasno o tom, kdo stál za úspěchem Chelsea v postupu do finále Anglického poháru. Podle francouzského kouče vše rozhodl Didier Drogba, a to nejen díky vítěznému gólu v 84. minutě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele