Další články

Jiránek: Porážka s Plzní je nepříjemná, ale vše je před námi

Podle zkušeného obránce Dukly Martina Jiránka je debakl 0:4 s Plzní nepříjemný, zároveň z něj ale nedělá tragédii, protože k němu došlo v úvodní kole první ligy a Pražané mají před sebou téměř celou sezonu.

Veterán Jiránek bude dál hrát první ligu, posílil Duklu

Fotbalisty Dukly Praha posílil bývalý reprezentant Martin Jiránek, který naposledy působil v Příbrami. Osmatřicetiletý obránce podepsal se sedmým týmem uplynulé ligové sezony smlouvu do června příštího roku.

Jiránek dal v sedmatřiceti letech první gól v české lize

Bývalý reprezentant Martin Jiránek se postaral o kuriozitu, když svůj premiérový gól v české lize vstřelil až měsíc před svými osmatřicátými narozeninami. Zkušený obránce pomohl Příbrami porazit Karvinou 4:2 a znovu se přiblížit k záchraně.

Bývalý reprezentant Jiránek bude hrát za Příbram

Bývalý reprezentant Martin Jiránek se vrací do české ligy. Sedmatřicetiletý obránce, který v minulosti nastupoval mimo jiné za Spartak Moskva nebo Regginu a Birmingham, podepsal smlouvu s Příbramí. Středočeský klub o tom informoval na sociální síti.

Jiránek si hledá angažmá, na konec kariéry ještě nemyslí

Nové angažmá si v tuto chvíli hledá Martin Jiránek. Český stoper před dvěma měsíci oslavil své již 37. narozeniny a aktuálně je bez zaměstnavatele, ve hře je i případný návrat do české ligy, v úvahu naopak nepřipadá konec kariéry...

Bývalý reprezentant Jiránek prodloužil smlouvu v Tomsku

Bývalý český reprezentant Martin Jiránek bude i nadále hrát druhou ruskou ligu za Tomsk. Pětatřicetiletý obránce podle serveru sport-express.ru prodloužil se sibiřským klubem smlouvu o dva roky, informaci následně potvrdil také oficiální web Tomi.

Obránce Jiránek se stal třetí českou posilou Tomsku

Bývalý český reprezentant Martin Jiránek bude hrát v ruské lize za nováčka soutěže Tomsk. Čtyřiatřicetiletý stoper, který v červenci po dvou letech skončil v Těreku Groznyj, podepsal v novém působišti roční smlouvu. Oznámil to dnes generální ředitel sibiřského klubu Arťom Fomenko.

Obránce Jiránek po dvou letech skončil v Těreku Groznyj

Český obránce Martin Jiránek po dvou letech skončil v Těreku Groznyj, kde mu vypršela smlouva. Čečenský klub o tom informoval na svých webových stránkách.

Jiránek se po anglických zkušenostech těší znovu na ruskou ligu

Český obránce Martin Jiránek vysvětluje přestup do Těreku Groznyj rozčarováním z Birminghamu, skvělými podmínkami v čečenském klubu i blízkostí slovanské mentality.

Jiránek se domluvil na angažmá v Těreku Groznyj

Český obránce Martin Jiránek je blízko angažmá v Těreku Groznyj. Ruskému listu Sport Express řekl, že by měl v nejbližších dnech podepsat s čečenským klubem smlouvu na dva roky.

Krasnodar popřel zájem o obránce Jiránka

Obránce Martin Jiránek do FK Krasnodar nezamíří. Sportovní ředitel klubu Stanislav Lysenko dnes uvedl, že momentálně devátý tým ruské ligy nemá o bývalého českého reprezentanta zájem.

Krasnodar Jiránka ještě nezískal, ve hře jsou prý i jiné kluby

Příchod bývalého reprezentanta Martina Jiránka do ruského FK Krasnodar ještě není hotovou věcí. Podle vyjádření jeho agenta Pavla Zíky zůstávají nadále ve hře i další kluby.

Jiránek se vrací do Ruska, bude hrát za Krasnodar

Bývalý reprezentant Martin Jiránek se vrací do Ruska, kde bude hrát ligu za FK Krasnodar. Předchozí angažmá dvaatřicetiletého obránce skončilo sestupem Birminghamu do druhé anglické ligy. Klub s ním poté neprodloužil smlouvu a český zadák se stal volným hráčem.

Birmingham po sestupu uvolnil šest hráčů včetně Jiránka

Martin Jiránek bude od června volným hráčem. Birmingham po sestupu do druhé anglické ligy neprodloužil smlouvu s šesti hráči včetně českého stopera. Bývalý reprezentant si tak může hledat nové angažmá. Birmingham o tom informoval na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele