Další články

Jablonec posílil zkušený útočník Nešpor z Olomouce

Jablonec posílil útočník Martin Nešpor. Jednatřicetiletý hráč, který naposledy působil v Olomouci, podepsal se severočeským klubem roční smlouvu. Účastník skupiny Evropské konferenční ligy o tom informoval na svých internetových stránkách.

Hrabina vyloučen být neměl, Nešpor ano

Opavský fotbalista Matěj Hrabina podle Komise rozhodčích FAČR v pátečním zápase úvodního kola první ligy v Plzni neměl dostat červenou kartu, ale jenom žlutou. Naopak olomoucký útočník Martin Nešpor v sobotním utkání s Libercem měl být vyloučen.

Takhle bychom měli hrát dál, řekl po výhře nad Spartou Nešpor

Sparťané v utkání 11. kola první ligy prohráli 0:1 v Olomouci a vedoucí Slavia s druhou Plzní jim můžou v neděli odskočit na rozdíl čtyř bodů. Jedinou branku zápasu dal Martin Nešpor a Sigma je v neúplné tabulce po nečekaném vítězství předposlední už jen o skóre.

Olomouc posílil útočník Nešpor

Útočník Martin Nešpor se po třech letech vrací do české ligy a bude oblékat dres Olomouce. Po přestupu z polského Zaglebie Lubin uzavřel se Sigmou smlouvu na dva roky. Spolu s další letní posilou Pavlem Dvořákem by tak měl nahradit Jakuba Řezníčka, který se vrátil z hostování do Plzně.

Útočník Nešpor přestoupil ze Sparty do polského Lubinu

Martin Nešpor přestoupil ze Sparty do polského klubu Zaglebie Lubin, kde bude spoluhráčem dalšího českého útočníka Michala Papadopulose. V aktuálně druhém celku polské ligy podepsal smlouvu na tři roky.

Přikryl bude opět hostovat v Dukle, Nešpor míří do Polska

Pražskou Spartu opouštějí v letní přestávce další dva fotbalisté. Ofenzivní záložník Tomáš Přikryl bude i v nadcházející sezoně hostovat v Dukle, jejíž dres oblékal v uplynulé jarní části. Z letenského klubu odchází na hostování i útočník Martin Nešpor, který bude hrát za polský Piast Gliwice. Sparta o tom informovala na svých internetových stránkách.

Nešpora těšil gól, ale mrzel pískot fanoušků Bohemians

Útočník Martin Nešpor ze Sparty prožil úspěšný návrat do Ďolíčku, kde fotbalově vyrostl. V prvním kole přispěl úvodní brankou k výhře obhájce titulu 2:1, jedinou kaňkou na návratu byl občasný pískot domácích fanoušků.

Breznaníka a Nešpora pojí po příchodu do Sparty hříchy minulosti

Není to tak dávno, co měli Martin Nešpor s Michalem Breznaníkem na svědomí ošklivá zranění fotbalistů Sparty a jejich přestup na Letnou by nejspíš nepřipadal v úvahu. Jenže čas zahojí všechny rány a oba teď patří k posilám letenského celku, kterému by chtěli pomoci k postupu do Ligy mistrů.

Sparta získala z Mladé Boleslavi důrazného útočníka Nešpora

Sparta získala do útoku posilu v podobě Martina Nešpora z Mladé Boleslavi. Důrazný útočník podepsal na Letné smlouvu na tři roky. Opačným směrem jde na hostování s opcí Jiří Skalák, který v uplynulé sezoně hostoval v Brně.

Mladoboleslavský Nešpor by gól Olomouci vyměnil za tři body

Martin Nešpor dal v nastaveném čase duelu Mladé Boleslavi s Olomoucí svůj první gól v sezoně, radost z něj mu ale pokazil fakt, že nebyl vítězný. Autor vyrovnávací trefy litoval, že ambiciózní Středočeši hráli se Sigmou jen 2:2 a nedokázali navázat na předešlá dvě vítězství na Slovácku a s Libercem.

Vyloučený a sešitý Trousil si po zápase užíval vítězství Slovácka

Kapitán Slovácka Jan Trousil si ve včerejším duelu proti Mladé Boleslavi zahrál pouze pětadvacet minut. Ve zbývajícím čase jej vyřadilo nejprve ošetřování zranění a ve 37. minutě byl vyloučen. O to více si užil vítězství 3:1.

Nešpor litoval, že Boleslav neuhrála s Twente lepší výsledek

Útočníka Martina Nešpora mrzelo, že Mladá Boleslav neuhrála ve čtvrtečním zápase 3. předkola Evropské ligy na hřiště Twente příznivější výsledek než porážku 0:2. Litoval, že Středočeši od favorita inkasovali dvě branky mezi 52. a 58. minutou, které jim zkomplikovaly pozici před domácí odvetou.

Nejdu přes mrtvoly, lituje absence Chramosty Nešpor

Smůla kamaráda mu otevřela místo do základní sestavy, ale útočník mladoboleslavských fotbalistů Martin Nešpor je ze zranění konkurenta a nového kapitána týmu Jana Chramosty rozpačitý. Sám nečekal, že by se před odvetou 2. předkola Evropské ligy na hřišti islandského Akureyri dostal takovou shodou okolností.

Nešpor děkoval spoluhráčům, že i v deseti uhráli bod

Útočník Bohemians 1905 Martin Nešpor se stal smutným hrdinou dnešního utkání 21. kola první ligy s Hradcem Králové, když byl těsně před poločasem vyloučen po druhé žluté kartě. Sice přiznává, že první kartu dostal zaslouženě, druhá však podle něj byla přísná. O to více ho ale potěšilo, že spoluhráči dovedli zápas k bezbrankové remíze.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele