Další články

Sparťané Souček a Polidar se zapojili do přípravy Jablonce

K týmu Jablonce se na soustředění v Itálii připojili záložník Filip Souček a univerzál Matěj Polidar. Oba hráči dostali od pražské Sparty svolení připravovat se s týmem trenéra Radoslava Látala na novou sezonu. O jejich působení na severu Čech kluby jednají. Sparta a Jablonec o tom informovaly na svých webech.

Jablonečtí začali přípravu na novou sezonu i s Polidarem

Jablonečtí pod vedením nového trenéra Davida Horejše začali letní přípravu na novou sezonu i s univerzálem Matějem Polidarem. Dvaadvacetiletý krajní bek či záložník zamířil do severočeského prvoligového klubu na roční hostování z pražské Sparty.

Sparťan Polidar: Sami si dáme gól na 1:2, nestává se to ani v žácích

Sparty i jejich trenér Pavel Vrba přiznali, že je v duelu 28. kola první ligy s Pardubicemi nalomila laciná kontaktní branka soupeře na 1:2. Letenští po povedené první půli vedli o dvě branky, v 49. minutě však rozehrávku gólmana Florina Nity zachytil domácí kapitán Jan Jeřábek a z velké dálky trefil opuštěnou branku.

Polidar přestoupil do Sparty, v Příbrami zůstane na hostování

Devatenáctiletý univerzál Matěj Polidar přestoupil z Příbrami do Sparty, s níž podepsal čtyřletou smlouvu. Do konce sezony však zůstane na hostování v Příbrami. Oba kluby o tom informovaly na svých webech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele