Další články

Od začátku jsem si byl jistý, že se zvládnu vrátit, říká Matěj Šín

Matěj Šín z Baníku Ostrava sbírá ligové zkušenosti a patří i do kádru české reprezentace do 20 let. Největší životní vítězství oslavil přesně před rokem -⁠ tehdy mu lékaři řekli, že se uzdravil z rakoviny varlat a může se pomalu začít vracet k tréninkům. Jak během nemoci pracoval s psychikou a jak mu rakovina změnila pohled na svět? I o tom je nová epizoda podcastu Livesport Daily.

Šín po překonání rakoviny podepsal s Ostravou smlouvu do roku 2025

Osmnáctiletý talentovaný záložník či křídelník Matěj Šín, který loni překonal rakovinu, podepsal s Baníkem Ostrava smlouvu do konce června 2025. Klub o tom informoval na svém webu.

Talentovaný Šín překonal rakovinu a začal opět trénovat

Ostravský Matěj Šín překonal onkologické onemocnění, kvůli němuž v červnu přerušil kariéru, a podle klubového webu začal individuálně trénovat. Cílem talentovaného osmnáctiletého záložníka je zapojit se v lednu do zimní přípravy Baníku.

Talentovaný Šín z Baníku Ostrava kvůli nemoci přerušil kariéru

Teprve osmnáctiletý ostravský křídelník Matěj Šín musel přerušit ze zdravotních důvodů sportovní kariéru. Podle klubového webu mu lékaři diagnostikovali onkologické onemocnění.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele