Van Buren myslel na hattrick, ale i první dva góly v lize bral

Až ve svém čtrnáctém startu v české lize se útočník Mick van Buren dočkal svých prvních dvou gólů. Stejně jako ve středu v odvetě Ligy mistrů proti APOELu Nikósie zastoupil za hrotu útoku nemocného Milana Škodu a úvodními dvěma brankami nasměroval Slávisty k pohodlné výhře 4:0.

Dělám, co můžu, uvedl po skvělém výkonu náhradník Van Buren

V minulé sezoně byl nespokojený s menším herním vytížením a dokonce uvažoval s vedením Slavie nad tím, zda by nebylo lepší odejít na hostování. V dnešní generálce proti Nice si ale nizozemský útočník Mick van Buren razantně řekl o místo v sestavě. V druhém poločase se podílel na všech čtyřech gólech slávistických hráčů a výrazně přispěl k cenné výhře 4:1.

Slavia získala záložníka Mingazova a útočníka Van Burena

Slavia dnes představila další dvě letní posily. Turkmenský záložník Ruslan Mingazov přichází po vypršení smlouvy v Jablonci, nizozemský útočník Mick van Buren naposledy působil v dánském Esbjergu. Oba s pražským klubem podepsali kontrakt do 30. června 2019.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele