Další články

Van Buren měl při návratu divné pocity, dotažení Sparty za komplikace nepovažuje

Slávista Mick van Buren připustil, že měl při zápase proti Liberci, kde ještě na podzim působil, divné pocity. Třicetiletý nizozemský útočník v 65. minutě z penalty otočil stav, ale Pražané v duelu 24. ligového kola náskok neudrželi a jen remizovali 2:2. Vršovičtí venku potřetí za sebou ztratili body.

Slavia povolala zpět z Liberce Van Burena s Talovjerovem, vrací se i Tiéhi

Do kádru Slavie se po půlročním hostování v Liberci vracejí nizozemský útočník Mick van Buren a ukrajinský obránce Maksym Talovjerov. Pražané využili možnost stáhnout si oba hráče po konci podzimní části sezony. Druhý tým tabulky naopak nevyužil opci na přestup záložníka z Pobřeží slonoviny Christa Tiéhiho, jenž zamířil zpět do Slovanu.

Van Buren hattrick nečekal, oslaví ho po česku s pivem

Nizozemský křídelník Mick van Buren nastoupil poprvé od letního příchodu ze Slavie v základní sestavě Liberce a hned se proti Teplicím uvedl hattrickem, jímž pomohl Slovanu k vysokému vítězství 5:1. Devětadvacetiletý ofenzivní univerzál připustil, že takový střelecký úvod v novém angažmá nečekal a pochválil tvořivé spoluhráče. Odpovídal většinou v angličtině a jen s několika českými slovy, oslavit hattrick ale plánuje typicky po česku s pivem.

Nizozemský útočník Van Buren bude hostovat ze Slavie v Liberci

Nizozemský fotbalový útočník Mick van Buren bude v nadcházející sezoně hostovat ze Slavie Praha v Liberci. Čtyřnásobný mistr ligy už se k týmu připojil na soustředění v rakouském Aigenu. Dohodu potvrdily oba kluby.

Českým Budějovicím trest za smlouvu Van Burena nehrozí

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace neshledala důvod k zahájení řízení ve věci údajně nepravého podpisu na smlouvě českobudějovického záložníka Micka van Burena. Po prošetření případu a vyjádření zástupců jihočeského klubu i pražské Slavie se rozhodla věc uzavřít. Informovala o tom v tiskové zprávě.

Van Buren má podle Dynama platnou smlouvu, Budějovice by o body přijít neměly

Prvoligové České Budějovice potvrdily platnost smlouvy o hostování záložníka Micka van Burena ze Slavie, kvůli které jim podle médií hrozil odečet 19 bodů. Jihočeský celek se kvůli tomu také omluvil bývalému sportovnímu řediteli Tomáši Sivokovi.

Van Buren bude ze Slavie opět hostovat v Českých Budějovicích

Nizozemec Mick van Buren odešel ze Slavie na roční hostování do Českých Budějovic, kde už strávil podzimní část minulé sezony. Mistrovský celek si devětadvacetiletého křídelníka může v zimě stáhnout zpět. Kluby o tom informovaly na sociálních sítích.

Van Buren odešel ze Slavie na půlroční hostování do Č. Budějovic

Útočník Mick Van Buren odešel z pražské Slavie na půlroční hostování bez opce do Českých Budějovic. Důvodem je snaha o pravidelné herní vytížení. Kluby o tom informovaly na svých webech.

Hušbauer a Van Buren se po hostování vrátili do tréninku Slavie

Záložník Josef Hušbauer a útočník Mick van Buren se po konci jarního hostování v zahraničí vrátili do pražské Slavie. Oba fotbalisté se zapojili v Edenu do tréninku, do závěru tohoto ligového ročníku ale v barvách čerstvého mistra zasáhnout nemohou.

Van Buren odchází ze Slavie na půlroční hostování do Haagu

Útočník Mick van Buren odchází ze Slavie na půlroční hostování bez opce do Haagu. V předposledním týmu nizozemské ligy se sejde s Tomášem Necidem. Oba kluby o tom informovaly na svých webech.

Hušbauer míří na hostování do Drážďan, Van Buren do Haagu

Záložník Josef Hušbauer má namířeno ze Slavie na půlroční hostování s opcí do druholigových Drážďan. Informoval o tom na sociálních sítích. Na půlroční hostování bez opce by měl do Haagu odejít i nizozemský útočník Mick van Buren.

Slavia prodloužila smlouvy s Van Burenem a Sýkorou

Slavia Praha si pojistila služby dalších dvou hráčů. Nizozemský útočník Mick van Buren prodloužil s aktuálním lídrem české ligy smlouvu do roku 2021 a záložník Jan Sýkora ještě o rok déle.

Slavii se opět zranil nizozemský útočník Van Buren

Slávisté znovu na delší dobu přišli o Micka van Burena, jenž chyběl už velkou část jara. Pětadvacetiletý nizozemský útočník si na dnešním tréninku po srážce s gólmanem přivodil zlomeninu nohy a musí na operaci. Chybět může celý podzim.

Děkovačku jako ve Slavii jsem jinde nezažil, říká Van Buren

Před rokem přestoupil Mick van Buren do pražské Slavie z dánského Esbjergu a v neděli dal proti Mladé Boleslavi své první dvě branky v české lize. O loňské sezoně, kdy se na hřiště příliš nedostával, milovaném klubu z Rotterdamu, červenobílých barvách i nizozemském fotbalu, jenž zažívá ústup ze slávy, mluvil útočník sešívaných v exkluzivním rozhovoru pro náš server...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele