Další články

Slovenský záložník Lalkovič opouští Baník Ostrava

Milan Lalkovič skončí k poslednímu prosinci své ostravské angažmá. Osmadvacetiletému slovenskému záložníkovi vyprší smlouva a Baník s ním dále nepočítá. Klub to oznámil na twitteru.

Letní posila Lalkovič bude Baníku kvůli zranění šest týdnů chybět

Letní posila Ostravy Milan Lalkovič bude přibližně šest týdnů mimo hru. Šestadvacetiletý slovenský ofenzivní záložník si poranil vazy v kotníku a čeká ho rekonvalescence. Baník o tom informoval na sociální síti.

Baník Ostrava posílil slovenský záložník Lalkovič

Druhou novou tváří Ostravy v letním přestupním termínu je Milan Lalkovič. Šestadvacetiletý slovenský krajní záložník neprodloužil kontrakt v Olomouci a podepsal s Baníkem smlouvu na rok a půl s opcí.

Olomouc posílil někdejší slovenský talent Lalkovič

Sigmu Olomouc posílil slovenský záložník Milan Lalkovič. Pětadvacetiletý fotbalista, který prošel akademií Chelsea a působil také v Nizozemsku nebo v Mladé Boleslavi, uspěl na zkoušce a podepsal smlouvu do konce sezony.

Lalković odchází do Barnsley

Slovenský útočník Milan Lalkovič po půl roce opouští Mladou Boleslav a odchází do Barnsley. V celku třetí anglické ligy dnes podepsal smlouvu na 18 měsíců.

Mladá Boleslav získala talentovaného Slováka Lalkoviče

Fotbalisty Mladé Boleslavi posílil slovenský reprezentant do 21 let Milan Lalkovič. Velkému talentu slovenského fotbalu v létě skončila smlouva v londýnské Chelsea. Po absolvování zdravotních i herních testů dnes po návratu týmu z 2. předkola Evropské ligy v Bosně podepsal kontrakt v Mladé Boleslavi.

Lalkovič se chce prosadit v Chelsea

Talent slovenského fotbalu Milan Lalkovič působí v Chelsea, tuto sezónu však hostoval ve více klubech. Ani tam však nedostával dostatek příležitostí a tak si před novou sezónou přeje, aby se probil do A-týmu Blues. Nejlépe pod taktovkou současného kouče Roberta Di Mattea.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele