Další články

Už jsem to viděl v bráně, řekl Kratochvíl o dalekonosném lobu

Nechybělo mnoho a jablonecký Miloš Kratochvíl se mohl postarat o jeden z nejhezčích gólů v ligové historii. Šestadvacetiletý záložník se v nastavení zápasu třetího kola proti Slavii ještě daleko z vlastní poloviny pokusil dalekonosným lobem přes více než polovinu hřiště přehodit hostujícího gólmana Aleše Mandouse a míč se snesl zhruba metr vedle tyče. Kratochvíl připustil, že už balon skoro viděl v síti. Litoval, že z poslední šance v utkání nedokázal srovnat a jeho celek v dlouhém oslabení prohrál 2:3.

Válka se šťastným koncem, řekl Kratochvíl po výhře Jablonce

Povedeným zakončením z voleje z pokutového území vystřelil Miloš Kratochvíl Jablonci výhru 1:0 nad Olomoucí v úvodním jarním duelu první ligy. Pětadvacetiletý záložník prozradil, že si na střelu věřil. Zápas označil za válku se šťastným koncem pro Severočechy. Je rád, že jeho mužstvo díky vítězství opustilo barážovou pozici a doufá, že se s ním probojuje do prostřední nadstavbové skupiny.

Trefil jsem to, jak jsem chtěl, řekl Kratochvíl o gólové hlavičce proti Alkmaaru

Jablonecký Miloš Kratochvíl nepovažoval svou branku při čtvrteční domácí remíze 1:1 s Alkmaarem v Evropské konferenční lize za náhodnou, protože míč hlavou trefil přesně tak, jak chtěl. Podle pětadvacetiletého záložníka mají Severočeši velkou šanci postoupit ze skupiny D, i když před závěrečným šestým utkáním v Kluži klesli na třetí místo tabulky o bod za Randers.

Asi to byl můj životní zápas, řekl Kratochvíl po dvou gólech proti Žilině

Za nejspíš životní utkání označil záložník fotbalistů Jablonce Miloš Kratochvíl úvodní duel 4. předkola Evropské konferenční ligy proti Žilině. K jednoznačnému vítězství Severočechů 5:1 pomohl dvěma brankami. Především ho však těšilo, že svěřenci trenéra Petra Rady triumfovali po šňůře pěti soutěžních duelů bez výhry.

Ani na vesnici jsem nehrál na takovém terénu, řekl Kratochvíl

Přestože Miloš Kratochvíl ani z vesnice nepamatuje tak těžký terén, jako byl dnes v Jablonci, paradoxně na něm odehrál svůj nejlepší zápas kariéry. Čtyřiadvacetiletý záložník poprvé v životě vstřelil v jednom ligovém duelu dvě branky a Severočechům zařídil obrat a výhru 2:1 proti Příbrami. Mrzelo ho pouze to, že v utkání 16. kola těsně nedosáhl na hattrick.

Jablonec získal z Plzně na přestup Kratochvíla

Jablonec získal před startem letní přípravy další posilu. Po Tomáši Břečkovi přichází i dvaadvacetiletý střední záložník Miloš Kratochvíl, který přestoupil z Plzně a podepsal smlouvu na tři roky. V uplynulé sezoně mládežnický reprezentant hostoval v Brně.

Nechápu, co jsme na Dukle předvedli, řekl brněnský Kratochvíl

Brněnský Miloš Kratochvíl nerozuměl tomu, proč poslední Zbrojovka na hřišti Dukly podala tak špatný výkon a prohrála 1:2, i když v předehrávce 26. prvoligového kola vedla. Dvaadvacetiletý záložník stále věří v záchranu, ale svěřenci Romana Pivarníka podle něj musí ve zbytku sezony hrát úplně jinak než na pražské Julisce a ideálně čtyřikrát zvítězit.

Brno posiluje. Zbrojovka na hostování přivedla Kratochvíla

Záložník Miloš Kratochvíl opouští Plzeň a odchází na roční hostování do Brna, které má navíc na jednadvacetiletého hráče předkupní právo. Zbrojovka o příchodu bývalého hráče Sokolova a Senice informovala na svých internetových stránkách.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele