Další články

Hattrick za 13 minut a "školáček" Nwaneri: 8. kolo Premier League v kostce

Střelecké trápení ukončil Son Hung-min ve stylu hodném nejlepšího kanonýra loňského ročníku Premier League. Do uplynulého víkendu ani jednou neskóroval a čelil nemalému tlaku, ale všem kritikům poslal v utkání proti Leicesteru ráznou odpověď. Z pozice střídajícího "žolíka" zazářil hattrickem a výraznou měrou se podepsal pod jednoznačné vítězství 6:2.

Rekordman Haaland a stoprocentní Arsenal: 5. kolo Premier League v kostce

Extrémní očekávání fanoušků a expertů naplňuje Erling Haaland s lehkostí sobě vlastní. Po hattricku do sítě Crystalu Palace skóroval třikrát i ve vloženém kole proti Nottinghamu a na kontě už má devět zásahů. Nikdo v historii Premier League nevstřelil v úvodních pěti zápasech více gólů.

Barceloně bude až dva měsíce chybět brankář Neto

Barceloně bude kvůli operaci zápěstí chybět šest až osm týdnů náhradní brankář Neto. Třicetiletý Brazilec si zlomil levou ruku na nedělním tréninku. Úřadující španělští šampioni o tom informovali na svém webu.

Barcelona s Valencií dotáhly výměnu brankářů Neta a Cillessena

Španělské kluby Barcelona a Valencie si vyměnily brankáře, Jaspera Cillessena nahradí v dresu mistra Neto. Každý z gólmanů má hodnotu 35 milionů eur (téměř 892 milionů korun, s novými zaměstnavateli se dohodli na čtyřleté spolupráci. Kluby o tom informovaly na svých webech.

Barcelona a Valencia si prý vymění brankáře Cillessena a Neta

Barcelona a Valencia se podle španělského deníku Mundo Deportivo dohodly na brankářské výměně. Zatímco na Camp Nou zamíří Neto, opačný směr by měl nabrat Nizozemec Jasper Cillessen.

Valencia přivedla z Juventusu brankáře Neta

Valencia po dvou hubených sezonách plánuje návrat na pohárové pozice a k účasti v Evropě má španělskému klubu dopomoci i jedna posila mezi tyče. Barvy Netopýrů bude nově hájit Neto, Brazilec přichází na přestup z Juventusu...

Neto bude nastupovat za Juventus

Juventus získal brankáře Norberta Neta. Tomu vypršela smlouva s Fiorentinou a jakožto volný hráč se dohodl na čtyřletém kontraktu s Juventusem, kde bude krýt záda Gianluigi Buffonovi...

Fiorentina bude hledat novou jedničku, Neto smlouvu neprodlouží

Nejpozději po sezóně bude mít Fiorentina novou brankářskou jedničku. Současný strážce tří tyčí Norberto Neto má totiž smlouvu jen do konce června a toskánský klub oznámil, že k jejímu prodloužení nedojde. Brazilský gólman se hodlá vydat za novou výzvou...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele