Mazuchův přestup do Dněpropetrovsku bude zpečetěn v pátek

V pátek v poledne bude podle všeho zkompletován přestup Ondřeje Mazucha z bruselského Anderlechtu do ukrajinského Dněpropetrovsku, kde se stane spoluhráčem brankáře Jana Laštůvky. Dvaadvacetiletý český obránce dnes v novém působišti prošel zdravotní prohlídkou.

Mazuch má namířeno z Anderlechtu do Dněpropetrovsku

Český obránce Ondřej Mazuch má v příštím týdnu přestoupit z Anderlechtu Brusel do ukrajinského Dněpropetrovsku. Kluby jsou již domluveny, pouze je třeba, aby Mazuch prošel lékařskou prohlídkou. Zájem ukrajinského klubu potvrdil hráčův agent Viktor Kolář ze společnosti Sport Invest.

Mazuch: Nikdy jsem nebyl naštvaný víc než po Švýcarsku

Sám se považuje za velkého flegmatika, který se nenechá jen tak rozhodit, ale po středeční prohře v semifinále mistrovství Evropy fotbalových jednadvacítek se Švýcarskem v českém obránci Ondřeji Mazuchovi emoce přímo explodovaly.

Mazuch bere postup Anderlechtu jako náplast za vyřazení z LM

Podruhé za sebou pozná obránce Ondřej Mazuch, jak chutnají vyřazovací boje v jarní části Evropské ligy. S Anderlechtem Brusel i dalšími třemi krajany Janem Polákem, Janem Lecjaksem a Lukášem Marečkem ve čtvrtek večer oslavili postup do další fáze.

Mazuch: Sedět na lavičce bylo těžké, mou ambicí je hrát

Obránce bruselského Anderlechtu Ondřej Mazuch má za sebou nepříjemné období. Kvůli chybám v předchozích utkáních strávil dva zápasy na lavičce, v neděli se ale vrátil do základní sestavy při výhře 3:0 nad fotbalisty Kortrijku.

Le Soir: ČR je zemí, kde lze najít mladé talenty za rozumné ceny

Česká republika je zemí, kde je možné najít mladé talentované hráče za rozumné ceny, píše dnes belgický list Le Soir. Ten si všímá skutečnosti, že v týmu šampiona belgické ligy Anderlechtu Brusel hraje hned čtveřice českých hráčů.

Mazuch chce s Anderlechtem titul a postoupit do Ligy mistrů

Vyhrát belgickou ligu a postoupit do Ligy mistrů má za cíl v této sezoně český obránce Anderlechtu Brusel Ondřej Mazuch. V Belgii působí už druhým rokem po přestupu z italské Fiorentiny, kde si ale téměř nezahrál, a je zde nadmíru spokojený. Za pár let by se však chtěl přesunout do nějaké fotbalově proslulejší země.

Mazuch se zranil, o Poláka se prý zajímají italské kluby

Obránce Anderlechtu Brusel Ondřej Mazuch se o víkendu zranil. V přípravném zápase proti diviznímu Knokke odstoupil již po několika minutách hry, podle belgického tisku kvůli svalovým potížím na noze.

Povolání do reprezentace korunovalo Mazuchovu sezonu snů

Premiérová pozvánka do reprezentace završila obránci Ondřeji Mazuchovi sezonu splněných přání. Jednadvacetiletý fotbalista po dvouletém strádání v italské Fiorentině vyšel ze zapomnění po loňském přestupu do Anderlechtu Brusel, kde se stal stabilním článkem základní sestavy.

Mazuch podepsal s Anderlechtem čtyřletou smlouvu

Ondřej Mazuch podepsal čtyřletou smlouvu s Anderlechtem Brusel, kde dosud jen hostoval z Fiorentiny. Jednadvacetiletý obránce do týmu staronových belgických šampionů zamířil z Itálie loni v létě, dnes na něj Anderlecht dle rok staré dohody uplatnil opci a Mazuch se stal definitivně jeho hráčem.

Je to obrovská radost, hlásí Mazuch po zisku titulu

Fotbalisté Anderlechtu získali mistrovský titul. Rozhodla o tom jejich dnešní výhra 2:1 nad Bruggami v 6. kole play off belgické ligy. Bruselský celek má čtyři zápasy před koncem v čele tabulky nedostižný čtrnáctibodový náskok. Z titulu se raduje i čtveřice českých fotbalistů Daniel Zítka, Ondřej Mazuch, Jan Polák a Lukáš Mareček.

Mazuch: Zahrát si proti Van Nistelrooijovi je zážitek

Jeho Anderlecht si z prvního utkání osmifinále Evropské ligy odvezl porážku 1:3 z Hamburku, přesto si český fotbalista Ondřej Mazuch ze severoněmeckého přístavu odnesl zážitek na celý život. Bránil domácí útočnou hvězdu Ruuda van Nistelrooije.

Mazuch asi zůstane v Anderlechtu, měl by podepsat na čtyři roky

Mladý český obránce Ondřej Mazuch zůstane s velkou pravděpodobností v belgickém Anderlechtu ještě několik dalších let. Zřejmě čtyřletý kontrakt by měl fotbalista podepsat v první půlce roku, a to možná již v lednu. V rozhovoru s ČTK to připustil sám Mazuch, který je v klubu na hostování z italské Fiorentiny.

Mazuch nejspíš zůstane v Anderlechtu, myslí i na reprezentaci

Český obránce a kapitán reprezentace do 20 let na nedávném mistrovství světa Ondřej Mazuch zůstane nejspíš i nadále v belgickém Anderlechtu, kde je na hostování z italské Fiorentiny. Bruselský klub má o něj zájem a v lednu by mohl s hráčem podepsat smlouvu na čtyři roky. ČTK a Českému rozhlasu to řekl Mazuch.

Mazuch: V Anderlechtu bych chtěl pár let zůstat a prosadit se

Mladý český obránce Ondřej Mazuch by chtěl v belgickém Anderlechtu zůstat i vypršení ročního hostování. Bruselský klub už prý pro něj má připravenou smlouvu. Pokud vše půjde dobře, pak by ji mohl podepsat letos v zimě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele