Češi v zahraničí: Vydra dal 18. gól, skórovali i Rabušic a Suchý

Krásná branka Matěje Vydry v pátek nepomohla Derby County k bodům proti Sunderlandu. V maďarské lize se zapsal mezi střelce Michael Rabušic, ve švýcarské zase Marek Suchý. Další parádní zápas má za sebou v německé bundeslize Jiří Pavlenka, který výrazně přispěl k výhře Werderu Brémy nad Frankfurtem.

Češi v zahraničí: Trefili se Lüftner i Kliment. Zazářil Pavlenka

V Dánsku se střelecky prosadili oba čeští zástupci Jan Kliment a Michael Lüftner. Premiéru ve druhé anglické lize má za sebou obránce Tomáš Egert a v zámořské Major League Soccer debutoval také záložník Bořek Dočkal. Mnoho pochval za svůj výkon si vysloužil i brankář bundesligových Brém Jiří Pavlenka.

Češi v zahraničí: Skórovali Kozák, Mareš i Pekhart, Čech chytil penaltu a slavil milník

Českým fotbalistům se víkendové zápasy v zahraničních soutěžích povedly. Nejvíc asi zazářil brankář anglického Arsenalu Petr Čech, který vychytal 200. čisté konto v Premier League a navíc se v zápase s Watfordem blýskl chycenou penaltou. Vedlo se i útočníkům. Tomáš Pekhart skóroval v Izraeli podruhé za sebou a prosadili se i další...

Češi v zahraničí: Schick se vrátil do základu, Pospíšil se zase trefil a vede polskou ligu!

Patrik Schick se vrátil do základní sestavy AS Řím, ale proti AC Milán se svým týmem neuspěl. Lukáš Mareček si ve druhém utkání za Lokeren připsal asistenci. Potřetí za sebou se střelecky prosadil Martin Pospíšil z polského Bialystoku a se svým mužstvem poskočil do čela tabulky.

Mazuch po konci ve Spartě podepsal smlouvu s anglickým Hullem

Ondřej Mazuch po nedávném konci v pražské Spartě zamířil do anglického Hullu. S druholigovým týmem, který v minulé sezoně sestoupil z Premier League, podepsal osmadvacetiletý stoper dvouletou smlouvu s opcí.

V Praze to Inter podcenil, teď už ne, myslí si Mazuch

Ani jednomu z týmů ve čtvrtek už o nic nepůjde, obránce Ondřej Mazuch je však přesvědčený, že fotbalisty Sparty nečeká na hřišti Interu Milán nic snadného. Italský celek má totiž po nepovedeném vystoupení v Evropské lize co napravovat.

Změna trenéra přípravu na Inter neovlivní, míní Mazuch

Ačkoli tři dny před zápasem Evropské ligy s Interem Milán přišli fotbalisté Sparty o trenéra Zdeňka Ščasného, podle stopera Ondřeje Mazucha to přípravu na utkání neovlivní. Nějaká změna podle něj musela přijít, jelikož hra nebyla ideální dlouhodobě.

Mazuch naskočil do rozjetého derby, nervózní ale nebyl

Obránce Ondřej Mazuch ze Sparty musel po zranění Maria Holka nečekaně naskočit ve 20. minutě do rozjetého derby se Slavií, vzhledem ke zkušenostem ze zahraničí ale nervózní nebyl.

Mazuch dal Spartě přednost i před lídrem anglické ligy

Sice se o něj zajímal vedoucí celek anglické ligy Leicester, obránce Ondřej Mazuch ale přesto dal přednost Spartě. Pražský klub se totiž šestadvacetiletého fotbalisty ujal po vážném zranění kolena a konci smlouvy v Dněpropetrovsku a Mazuch by na Letné rád navázal na svého oblíbence Tomáše Řepku.

Spartu posílí stoper Mazuch, podepsal smlouvu na 4,5 roku

Spartu posílil stoper Ondřej Mazuch. Šestadvacetiletý obránce, který se s letenským celkem od léta připravoval po vážném zranění kolena a odchodu z Dněpropetrovsku, dnes s klubem podepsal smlouvu na čtyři a půl roku.

V Dněpropetrovsku nám nic nehrozí, říká o Ukrajině Mazuch

Ačkoli jen 200 kilometrů od působiště fotbalového reprezentanta Ondřeje Mazucha se válčí, on sám se o život nebojí. V Dněpropetrovsku totiž podle něj je klid a nehrozí, že by se ukrajinsko-ruský konflikt dostal až do druhého největšího města Ukrajiny.

Mazuch s Laštůvkou si zahrají s Dněpropetrovskem o Ligu mistrů

Čeští fotbalisté Jan Laštůvka s Ondřejem Mazuchem se mohou těšit na třetí předkolo Ligy mistrů. S Dněprem Dněpropetrovsk si nedělním vítězstvím 3:1 nad Metalurgem Doněck pojistili druhé místo v ukrajinské lize a po letech odsunuli z účinkování ve vybrané evropské společnosti Dynamo Kyjev.

Mazuch na Kanadu rád vzpomíná a chce se ukázat

Když se obránce Ondřej Mazuch dozvěděl, že české fotbalisty čeká přípravný zápas s Kanadou, vybavilo se mu, jak před šesti lety získal v zemi javorového listu s reprezentací do 20 let stříbrné medaile z MS. Od té doby prošel 24letý zadák třemi zahraničními kluby, v dospělém národním týmu si ale připsal zatím jen dva starty. V pátek by měl dostat třetí šanci...

Mazuch myslí s Dněprem na titul a rád by se udržel v reprezentaci

Obránce Dněpropetrovsku Ondřej Mazuch by rád v této sezoně zabojoval o ukrajinský titul, protože cítí, že jeho tým je sehranější než lídr posledních let Šachtar Doněck. Čtyřiadvacetiletý fotbalista, který se vrátil do reprezentace po třech letech, by rád přesvědčil v závěrečných kvalifikacích s Maltou a Bulharskem.

Mazuch je hráčem Dněpropetrovsku, podepsal smlouvu na 3,5 roku

Ondřej Mazuch definitivně završil svůj přestup z Anderlechtu Brusel do Dněpropetrovsku. Dvaadvacetiletý obránce dnes podepsal se čtvrtým týmem ukrajinské ligy smlouvu na tři a půl roku. ČTK to řekl Viktor Kolář z agentury Sport Invest International, která Mazucha zastupuje.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele