Obránce Čmovš podepsal půlroční smlouvu s Rapidem Bukurešť

Český obránce Pavel Čmovš bude působit v Rapidu Bukurešť. Čtyřiadvacetiletý fotbalista s posledním celkem rumunské ligy podepsal smlouvu do konce sezony s opcí na další rok.

Osm českých fotbalistů prošlo draftem indické ligy

Hned osm českých fotbalistů si na podzim zahraje v nově vznikající indické superlize. Hned v prvním kole dnešního draftu si tým Goa vybral útočníka Miroslava Slepičku, s nímž si zahraje i brankář Jan Šeda. Za Bombaj budou nastupovat Jan Štohanzl a Pavel Čmovš.

Český obránce Čmovš odešel z Nijmegenu do Levski Sofia

Bývalý kapitán české reprezentace do 21 let Pavel Čmovš odešel z NEC Nijmegen do Levski Sofia. Třiadvacetiletý obránce podepsal s bulharským celkem smlouvu na dva a půl roku. Podle svého agenta Čmovš s Nijmegenem po dohodě ukončil kontrakt, do Levski tak přišel zadarmo.

Čmovš se na další čtyři roky upsal Nijmegenu

Český fotbalista Pavel Čmovš bude další čtyři roky působit v Nijmegenu. Původní kontrakt měl reprezentantovi do 21 let skončit za rok v červnu, ale ve středu s osmým klubem nizozemské ligy prodloužil smlouvu až do roku 2016. ČTK o tom informoval hráčův agent Jiří Müller.

Čmovš: Ze Slavie jsem odešel na poslední chvíli

Loňské rozhodnutí opustit pražskou Slavii a zamířit do Nizozemska si dodnes nemůže vynachválit obránce Pavel Čmovš. Vytáhlý zadák se během jedné sezony propracoval až do české jednadvacítky, i když se zřejmě nedostane do finální nominace pro evropský šampionát v Dánsku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele