Další články

Fantasy Boost: Sázka na Sona vyšla Borovicovi perfektně, je Free Hit nutností?

Každý úspěšný Fantasy Premier League manažer sem tam zariskuje a jde takříkajíc proti proudu. Ne vždy se tento tah změní v zisk, ale Františkovi Borovicovi vyšel ve 28. kole náramně.

Fantasy Boost: AFCON zamíchá kartami, v kurzu je Palmer a Foden

Po krátké pauze vyplněné FA Cupem je Premier League zpět, což znamená, že je zpět i Fantasy. Před tradičním boostem pro nadcházející víkend se ale musíme krátce vrátit k 20. kolu, které v minilize na našem webu opanoval David Simon, jehož tým Bobísci Zlín zapsal 108 bodů. Skvěle zvolená ofenziva v čele s Colem Palmerem a kapitánem Mohamedem Salahem skolila všech 762 soupeřů. Naváže Palmer na galapředstavení v Lutonu? A kdo je nejlepší alternativou za absentujícího Salaha?

Fantasy Boost: Společenstvo prstenu táhl Kudus, o slovo se hlásí Palmer

Jeden prsten vládne všem, jeden jim všem káže, k Fantasy je přivede, touhou vyhrát sváže. Toto parafrázované motto z epické trilogie Johna Ronalda Reuela Tolkiena by mohlo vlát na vlajce šampiona uplynulého víkendu, kterým se stal Jiří Stecher, jehož tým Společenstvo prstenu opanoval 17. kolo v minilize našeho webu ziskem 86 bodů. Vděčit za to může zejména produktivní dvojici Mohammed Kudus - Cole Palmer.

Bournemouth, Fulham a Villa v euforii: 16. kolo Premier League v kostce

V tabulce anglické nejvyšší soutěže z posledních pěti utkání drží první místo a vezou se na vlně úspěchů. Naposledy odehráli fotbalisté Bournemouthu tříbrankovou ódu v Divadle snů, kde zostudili slavný Manchester United. Daří se i Fulhamu, který podruhé v řadě nasázel soupeři pět gólů, a famózní týden má za sebou také Aston Villa. Svěřenci Unaie Emeryho totiž po Manchesteru City udolali doma i Arsenal. Novým lídrem je proto Liverpool.

Garnacho nechal vzpomenout na Rooneyho: 13. kolo Premier League v kostce

Šlágr mezi Manchesterem City a Liverpoolem sice příznivce nejen na Etihad Stadium bavil, ale po víkendu se ve všech pádech skloňovalo jméno Alejandra Garnacha. Devatenáctiletý talent Manchesteru United totiž ohromil svět exkluzivním gólem "nůžkami", kterým nechal vzpomenout na legendární trefu Waynea Rooneyho. A aby toho nebylo málo, rozsáhlou diskusi napříč fotbalovým spektrem vzbudila i jeho oslava ve stylu Cristiana Ronalda.

Fantasy Boost: Kapitán Watkins zajistil Matějíčkovi vítězství, v kurzu je Son

Kdo měl o uplynulém víkendu ve své Fantasy sestavě Ollieho Watkinse, mohl považovat 7. kolo za vysoce nadprůměrné už po předehrávce ve Villa Parku. Útočník Aston Villy totiž zapsal 23 bodů a bilancí 3+2 režíroval nečekanou demolici ambiciózního Brightonu. Pavel Matějíček si gólové exploze anglického snajpra užil dvojnásob, protože mu svěřil kapitánskou pásku. Jakožto nejlepší manažer v minilize na našem webu dosáhl v nabité konkurenci 726 soupeřů na 96 bodů.

Fantasy Boost: TheReds97 ukázal sílu v záloze, v laufu je trojice MMM i Foden

Druhý prodloužený víkend s Premier League je minulostí. V konkurenci 661 trenérů ve Fantasy Premier League (FPL) minilize na našem webu byl tentokrát nejlepší Dominik Cibulka, jehož TheReds97 v čele s hvězdami Brightonu a Brentfordu zapsal 93 bodů. V rubrice Fantasy Boost rozebereme jak top sestavu kola, tak i několik možností pro upgrade vašeho týmu.

Euforie v Liverpoolu a slzavé údolí v Leicesteru: 38. kolo Premier League v kostce

O titulu i vstupenkách do Ligy mistrů bylo rozhodnuto už před víkendem. Poslední kolo se proto neslo ve znamení lítého záchranářského boje, z něhož vyšel úspěšně Everton. Toffees zdolali Bournemouth 1:0 gólem Abdoulaye Doucourého a uhájili pole position před Leicesterem a Leedsem. V euforii se topili i fanoušci v Birminghamu, protože si Aston Villa zajistila po 13 letech účast v evropských pohárech - konkrétně v Konferenční lize na úkor Tottenhamu.

Conteho tiskovka zastínila vše: 28. kolo Premier League v kostce

O čem se v Anglii po víkendu nejvíce diskutuje? O čtyřgólovém koncertu Arsenalu pod vedením dirigenta Bukaya Saky? O exkluzivním voleji Jonnyho Castra z Wolves nebo Alexandera Isaka z Newcastlu? Ne. Vše přebila tisková konference trenéra Tottenhamu Antonia Conteho, který těžce kousal bláznivou remízu 3:3 v Southamptonu, a bez okolků pálil do vlastních řad.

Arsenal v laufu a Liverpool zpět na zemi: 27. kolo Premier League v kostce

Před týdnem si fotbalisté Liverpoolu užívali sprchu komplimentů po řízené demolici Manchesteru United. O uplynulém víkendu přijímali kritiku po nemastném neslaném výkonu v Bournemouthu, kde sestupem ohroženým Cherries podlehli 0:1. Venku naopak nezaváhal vedoucí Arsenal, který i díky třem asistencím Leandra Trossarda přejel ambiciózní Fulham 3:0.

Tottenham posílil pravý kraj obrany, ze Sportingu přivedl Porra

Už krátce před vánočními svátky se nahlas hovořilo o zájmu Tottenhamu získat do svých řad španělského obránce Pedra Porra. A spekulace o možném přesunu ze Sportingu do Londýna v posledních týdnech pouze zesilovaly. Nakonec Spurs dotáhli přestup v poslední možný den. Do Anglie nejprve zamíří na půlroční hostování, v létě se ovšem již stane kmenovým hráčem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele