Další články

Fantasy Boost: TheReds97 ukázal sílu v záloze, v laufu je trojice MMM i Foden

Druhý prodloužený víkend s Premier League je minulostí. V konkurenci 661 trenérů ve Fantasy Premier League (FPL) minilize na našem webu byl tentokrát nejlepší Dominik Cibulka, jehož TheReds97 v čele s hvězdami Brightonu a Brentfordu zapsal 93 bodů. V rubrice Fantasy Boost rozebereme jak top sestavu kola, tak i několik možností pro upgrade vašeho týmu.

Expres z Brightonu bez Caiceda nezpomaluje: 2. kolo Premier League v kostce

Už jen tři mužstva zůstala po druhém kole stoprocentní. Úřadující šampioni z Manchesteru City, vicemistři z Arsenalu a Brighton. Zatímco prvně jmenované dvojici aspirantů na titul stačil tentokrát k vítězství jeden gól, Seagulls si na Molineux otevřeli střelnici. Wolverhamptonu nasázeli čtyři branky a navlas zopakovali skóre z minulého týdne. Tottenham si vyšlápl na Manchester United, naopak Chelsea schytala "facku" od West Hamu.

Fantasy Boost: Triple kapitán Haaland se Kostelanům vyplatil, v kurzu je Díaz

První prodloužený víkend s Premier League je minulostí. Fanoušci na vyprodaných stadionech tleskali fotbalistům, kteří se radovali z úvodních gólů a bodů v sezoně, což platí i pro 571 trenérů ve Fantasy Premier League (FPL) minilize na našem webu. Nejlepším koučem byl Pavel Jelínek, jehož tým Kostelani v čele s triple kapitánem Erlingem Haalandem zapsal 95 bodů. V nové rubrice Fantasy Boost rozebereme jak top sestavu kola, tak i několik možností pro upgrade vašeho týmu.

Gündoğan opět nasměroval Citizens k titulu: 36. kolo Premier League v kostce

Loni řídil dvěma brankami famózní comeback Manchesteru City v posledním kole. Letos se do hlavní role v rozhodující fázi ročníku obsadil İlkay Gündoğan znovu. Před týdnem skolil dvěma trefami Leeds, v neděli svůj počin zopakoval v Goodison Parku, a navrch se pod výhru 3:0 podepsal i asistencí. Vzhledem k selhání druhého Arsenalu s Brightonem (0:3) tím víceméně zajistil obhájcům titulu další trofej.

Svěží vítr z Afriky: 2. kolo MS v kostce

Pro průměrného evropského fanouška je mistrovství světa vždycky tak trochu exotika. V mezidobí jsou přeci jen na očích především celky ze starého kontinentu a reprezentace z Asie, Afriky či Ameriky jsou k vidění jen na lokálních šampionátech. O to větší pozornost je potřeba jim věnovat právě nyní - a ve druhém skupinovém kole bylo co sledovat.

K.O. pro Reds i Blues a povstání Spurs: 14. kolo Premier League v kostce

Poprvé od března 2021 kousal Liverpool ligovou porážku doma a umocnil hrůzostrašný začátek letošní sezony. Vyprodaný Anfield Road zmrazil v 89. minutě Crysencio Summerville a rozpoutal vlnu euforie Leedsu. Ve 14. kole se nedařilo ani Chelsea, kterou v Brightonu skolili Leandro Trossard a spol, naopak trio na špici nezaváhalo.

Brighton má náhradu za Cucurellu, vsadil na Estupiñána

Vedení Brightonu shánělo posilu na levý okraj obrany a volné místo v jeho kabině zaujme Pervis Estupiñán. Ekvádorský reprezentant přišel na přestup ze španělského Villarrealu, jeho úkolem bude nahradit Marca Cucurellu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele