Expres z Brightonu bez Caiceda nezpomaluje: 2. kolo Premier League v kostce

22.08.2023, 22:51, aktualizováno 23.08.2023, 07:00
Názory a komentáře
Kaoru Mitoma (© AFP)

Už jen tři mužstva zůstala po druhém kole stoprocentní. Úřadující šampioni z Manchesteru City, vicemistři z Arsenalu a Brighton. Zatímco prvně jmenované dvojici aspirantů na titul stačil tentokrát k vítězství jeden gól, Seagulls si na Molineux otevřeli střelnici. Wolverhamptonu nasázeli čtyři branky a navlas zopakovali skóre z minulého týdne. Tottenham si vyšlápl na Manchester United, naopak Chelsea schytala "facku" od West Hamu.

Brighton vyprovodil výsledkem 4:1 dalšího soupeře navzdory faktu, že počátkem týdne přišel o klíčového defenzivního záložníka Moisése Caiceda, který přestoupil za 100 milionů liber (2,8 miliardy korun) do Chelsea. Ofenzivní trojzubec Solly March (2+0), Julio Enciso (0+2), Kaoru Mitoma (1+1) se ovšem postaral o to, že příznivci klubu z jižního pobřeží Anglie odjížděli z Wolverhamptonu na vlně euforie. Famózní skauting Seagulls je zároveň udržuje v optimistickém rozpoložení.

"Do stavu 4:0 jsme hráli opravdu dobře. Mám štěstí, že mám v kádru tolik vynikajících fotbalistů a že je v něm i správný mix mladších a starších. Mitoma je top, March se dvakrát prosadil, Enciso byl podle mě nejlepším mužem na trávníku. Jsem spokojený, ale vím, že náš potenciál ještě zdaleka nedosáhl maxima," lebedil si trenér Roberto De Zerbi a ocenil zejména Mitomův exkluzivní slalom, kterému můžete zatleskat v naší videorubrice.

Spokojený byl o víkendu i Pep Guardiola, jehož Citizens zvládli očekávaný magnet s Newcastlem. Vyrovnané utkání zlomila oku lahodící akce po ose Mateo Kovačič - Phil Foden - Julián Álvarez."Nemám slov. Náš výkon byl po středečním Superpoháru UEFA úžasný. Proti vynikajícímu soupeři si ho cením obzvlášť," chválil španělský stratég, který jen zřídka vyzdvihuje individuality, ale v sobotu udělal výjimku a smekl před Fodenem.

V dalším šlágru si zcela po zásluze poradil Tottenham s Manchesterem United 2:0 a naznačil, že fráze "No Kane big pain" není na pořadu dne. Ofenzivní beci Pedro Porro a Destiny Udogie zneutralizovali snahu křídel Red Devils, Yves Bissouma suverénně kraloval ve středu pole a kýžené ovoce v podobě gólů se po přestávce dostavilo. Spurs pod vedením Angeho Postecogloua vynulovali neoblíbeného soupeře před vlastními fans po pěti letech.

Doma úřadoval i Liverpool, přestože od Bournemouthu inkasoval už ve 3. minutě a více než půlhodinu dohrával v oslabení po vyloučení světového šampiona Alexise Mac Allistera. Trefami Luíse Díaze, Mohameda Salaha a Dioga Joty však nepříznivý stav otočil a zapsal vítězství, z kterého se naopak neradovala mohutně posilující Chelsea.

Blues během letního přestupového okna zatím utratili přes 330 milionů liber (9,3 miliardy korun), ale po porážce na stadionu West Hamu 1:3 okupují až patnácté místo. Ráz střetnutí mohli převážit na svou stranu, jenže Enzo Fernández zahodil v závěru první půle penaltu, a po změně stran trestali Michail Antonio s Lucasem Paquetou.

V dalším londýnském derby loupil Brentford i díky dvěma brankám Bryana Mbeuma na Craven Cottage, Aston Villa si po výprasku v Newcastlu spravila chuť proti poslednímu Evertonu a v páteční předehrávce udolal Nottingham srdnatě vzdorujícího nováčka z Sheffieldu.

TOP 3 góly:

TOP 3 hráči dle Sofascore.com:

1. Solly March (Brighton) - 9.20 / 2 góly, 4 střely na branku, 7 úspěšných soubojů.

2. Phil Foden (Manchester City) - 8.90 / asistence, 7 klíčových přihrávek, 91procentní úspěšnost přihrávek.

3. Kaoru Mitoma (Brighton) - 8.70 / gól, asistence, 4 klíčové přihrávky.

TOP hráči dle Fantasy Premier League:

1. Bryan Mbeumo (Brentford) - 16 bodů.

2. Solly March (Brighton) - 15 bodů.

3. Leon Bailey (Aston Villa) - 14 bodů.

Sestava 2. kola:

Autor: Marek Ustohal

Brankář: Guglielmo Vicario (Tottenham) - Lepší debut před vlastními fans si letní akvizice z Empoli vysnít asi nemohla. V letní přípravě sice šestadvacetiletý strážce svatyně Spurs čelil kritice, ale v sobotním šlágru vynuloval střelce Manchesteru United a pomohl londýnskému klubu k cennému vítězství. Blýskl se zejména proti nájezdu Rashforda a hlavičce Casemira z bezprostřední blízkosti.

Pravý obránce: Serge Aurier (Nottingham) - K čistému kontu sice svému zaměstnavateli nepomohl, ale dvěma asistencemi rozhodně ano. Bývalý hráč Tottenhamu v páteční předehrávce neúnavně "piloval" lajnu, vyhrával osobní souboje a posílal před branku Sheffieldu United přesné centry, které nezůstaly bez gólové odezvy. Nejprve se podruhé v sezoně prosadil Awoniyi a v 89. minutě zužitkoval Aurierovu přihrávku také střídající Wood.

Stoper: Ethan Pinnock (Brentford) - Série Bees bez nalezení přemožitele v londýnských derby pokračuje i po výjezdu na Craven Cottage, kde suverénně vyhráli 3:0. Jamajský reprezentant k tomu přispěl precizní defenzivní činností po dobu celého utkání - šestkrát zastavil nebezpečnou akci Fulhamu včasným zákrokem, osmkrát uspěl v osobním souboji a za cenu sebeobětování dvakrát zastavil ránu domácích útočníků.

Stoper: Manuel Akanji (Manchester City) - V podobném duchu lze ocenit i rodáka z Wiesendangenu, jenž k vynikajícímu bránění ve formě hrajícího Isaka přidal nadstavbu v podobě kreativní a přesné rozehrávky. Zkompletoval 57 z 60 přihrávek, pouze třikrát se ocitl ve špatném defenzivním postavení a žádný z protihráčů ho během zápasu neobelstil, což ostatně platilo i pro jeho parťáka ve stoperské dvojici Diase.

Levý obránce: Pervis Estupiňán (Brighton) - K nominaci v sestavě kola měl blízko už po prvním kole, a jelikož vysoce nadprůměrnou výkonnost potvrdil i tentokrát, bylo o obsazení této pozice rozhodnuto velmi rychle. Ve Wolverhamptonu byl platný na obou stranách hřiště. Před vlastní brankou si svědomitě plnil povinnosti obránce a před brankou soupeře znamenal stálou hrozbu. Bilancí 1+1 korunoval famózní vstup do nového ročníku. Pokud bude v nastoleném trendu pokračovat, angažmá ve velkoklubu ho nemine.

Pravý záložník: Solly March (Brighton) - Seagulls jsou aktuálně na prvním místě i proto, že střelecké kopačky obul také bývalý mládežnický reprezentant Anglie, který společně s Mbeumem z Brentfordu vévodí tabulce kanonýrů. Na Molineux přesně zakončil v rozmezí pěti minut dva bleskové protiútoky, a mimo jiné splatil důvěru osmi procent manažerů ve Fantasy Premier League. Cenovka 6,6 milionu by mohla oslovit i další.

Střední defenzivní záložník: Yves Bissouma (Tottenham) - Podstatně levnější variantu (5 milionů) představuje v FPL odchovanec malijského celku JMG Academy Bamako, ale nutno podotknout, že góly a asistence od něj pravidelně očekávat nelze. Druhé ocenění pro nejlepšího muže zápasu v řadě však hovoří samo za sebe. Proti Manchesteru United režíroval hru, dominoval v osobních soubojích a naznačil, že může být x faktorem letošního týmu Spurs.

Střední ofenzivní záložník: Phil Foden (Manchester City) - V kádru obhájců titulu je x faktorem fenomenální Haaland, ale ve šlágru s Newcastlem ho zastínil odchovanec Citizens. V roli kreativního režiséra stoprocentně nahradil zraněného De Bruyneho, za což ho pochválil i trenér Guardiola, byl hnacím motorem ofenzivního snažení domácích, připravil rozhodující trefu pro Álvareze a vymyslel dalších šest klíčových přihrávek.

Levý záložník: Kaoru Mitoma (Brighton) - Levá strana Seagulls je k nezastavení nejen díky Estupiňánovi. Japonský reprezentant totiž navazuje na enormní progres v loňském ročníku - driblinkem v maximální rychlosti zvedá příznivce ze sedadel a zároveň "terorizuje" defenzivní vozbu soupeřů. Jeho dechberoucí slalom ve Wolverhamptonu bude bezesporu kandidovat na nejlepší gól jak v srpnu, tak v celé sezoně Premier League.

Útočník: Leon Bailey (Aston Villa) - Vynikající driblink s míčem je hlavní předností i ofenzivního esa z Villa Parku, které v sobotu motalo hlavu obráncům Evertonu a zazářilo bilancí 1+1. V prvním poločase Bailey připravil na zlatém podnose branku pro McGinna, po změně stran chladnokrevně potrestal Keanovu minelu. Trenér Emery i fanoušci birminghamského celku momentálně doufají, že zranění, kvůli němuž musel v 62. minutě nuceně střídat, nebude vážné.

Útočník: Bryan Mbeumo (Brentford) - Jak už bylo zmíněno výše, střelcům vládne dvojice March - Mbeumo. Rodák z francouzského Avallonu, který reprezentuje Kamerun, převzal roli tahouna od suspendovaného Toneyho a prozatím se jí zhostil perfektně. Bez problémů proměňuje pokutové kopy, je lídrem v kabině. Proti Fulhamu skóroval dvakrát a zlepšil svou bilanci bez Toneyho po svém boku na osm přesných zásahů v sedmi duelech.

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Brighton & Hove Albion
2
2
0
0
8 : 2
6
2
Manchester City
2
2
0
0
4 : 0
6
3
Arsenal FC
2
2
0
0
3 : 1
6
4
Brentford FC
2
1
1
0
5 : 2
4
5
West Ham United
2
1
1
0
4 : 2
4
Tottenham Hotspur
2
1
1
0
4 : 2
4
Liverpool FC
2
1
1
0
4 : 2
4
8
Newcastle United
2
1
0
1
5 : 2
3
9
Aston Villa
2
1
0
1
5 : 5
3
10
Nottingham Forest
2
1
0
1
3 : 3
3
11
Crystal Palace
2
1
0
1
1 : 1
3
12
Manchester United
2
1
0
1
1 : 2
3
13
Fulham FC
2
1
0
1
1 : 3
3
14
AFC Bournemouth
2
0
1
1
2 : 4
1
Chelsea FC
2
0
1
1
2 : 4
1
16
Sheffield United
2
0
0
2
1 : 3
0
17
Luton Town
1
0
0
1
1 : 4
0
18
Burnley FC
1
0
0
1
0 : 3
0
19
Wolverhampton Wanderers
2
0
0
2
1 : 5
0
20
Everton FC
2
0
0
2
0 : 5
0

Autor: Jakub Vaněk

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny
Fantasy Boost: Kapitán Palmer zničil konkurenci, hitem DGW je Eze
20.04., 12:20
Fantasy Boost: Bandwagoner kraloval i bez přestupu, další DGW jsou za rohem
13.04., 10:14
Fantasy Boost: Zástupce kapitána dostal Micáka na vrchol, pod radarem je Isak
06.04., 08:27
Fantasy Boost: Free Hit zahrál nejlépe Rabovský, cílem FPL stratégů je Salah
29.03., 18:00
Fantasy Boost: Sázka na Sona vyšla Borovicovi perfektně, je Free Hit nutností?
16.03., 08:55
Fantasy Boost: Vytrhlík pokořil stovku, Solanke před DGW netrénoval naplno
08.03., 17:20
Fantasy Boost: Double gameweek je za rohem! Nastal čas použít žolíka?
16.02., 19:23
Fantasy Boost: Double gameweek Citizens a Reds se blíží, Wagner trefil "jackpot"
09.02., 12:25
Fantasy Boost: Jankovský v minilize dominoval, nastal čas koupit zpět Haalanda?
03.02., 08:50
Fantasy Boost: Haaland už bude v nominaci Citizens, o "céčko" se hlásí De Bruyne
30.01., 18:17
Fantasy Boost: AFCON zamíchá kartami, v kurzu je Palmer a Foden
12.01., 17:44
Fantasy Boost: Pedro s Garnachem vedli OFK, De Bruyne je blízko návratu
30.12.2023, 09:58
Fantasy Boost: Fousek ukázal sílu, stojí TAA za 8,3 milionu?
26.12.2023, 10:58
Fantasy Boost: Společenstvo prstenu táhl Kudus, o slovo se hlásí Palmer
21.12.2023, 15:25
Fantasy Boost: Pražáka podržel zástupce Salah, Solanke za Haalanda?
15.12.2023, 19:11
Fantasy Boost: Náhradník Kudus rozjásal Šestáka, skolí Gordon dalšího giganta?
01.12.2023, 21:36
Fantasy Boost: Řehák nasadil k trháku, v laufu je opomíjený Silva
24.11.2023, 17:29
Fantasy Boost: Hvězda pumpoval v nastavení, rozstřílí se Højlund i v Premier League?
11.11.2023, 09:14
Fantasy Boost: Ďuriše rozjásal kapitán Haaland, o slovo se opět hlásí Mbeumo
03.11.2023, 16:07
Fantasy Boost: Klapzubovka řádila i bez Haalanda. Na koho vsadit v 10. kole?
26.10.2023, 17:14
Fantasy Boost: Nastal čas prodat Haalanda?
19.10.2023, 19:19
Nešťastník Aké a spasitel McTominay: 8. kolo Premier League v kostce
11.10.2023, 20:23
Fantasy Boost: Kapitán Watkins zajistil Matějíčkovi vítězství, v kurzu je Son
06.10.2023, 17:12
Watkins, "the Korean guy" a (ne)VAR: 7. kolo Premier League v kostce
03.10.2023, 17:59
Fantasy Boost: Misfits se blýskli ziskem 109 bodů, bude Morris "differentialem"?
28.09.2023, 12:11
Zostuzený Sheffield a tragikomická Chelsea: 6. kolo Premier League v kostce
26.09.2023, 18:51
Fantasy Boost: Bernardo se Salahem potěšili YagoLFC, zlomí Álvarez sérii zklamání?
22.09.2023, 20:03
De Zerbiho symfonie v Divadle snů: 5. kolo Premier League v kostce
20.09.2023, 20:45
Fantasy Boost: Ralispool pokořil magickou stovku, budou Spurs opět nadělovat?
16.09.2023, 09:00
Ferguson, Haaland a Son Hung-min nade všemi: 4. kolo Premier League v kostce
05.09.2023, 21:14
Fantasy Boost: Mickey Mice těžil z produktivních beků, splatí Sterling důvěru?
31.08.2023, 13:18
Liverpoolské povstání z popela zastínilo vše: 3. kolo Premier League v kostce
30.08.2023, 22:34
Fantasy Boost: TheReds97 ukázal sílu v záloze, v laufu je trojice MMM i Foden
23.08.2023, 20:18
Fantasy Boost: Triple kapitán Haaland se Kostelanům vyplatil, v kurzu je Díaz
16.08.2023, 21:18
Stoprocentní Haaland a škola hrou v Newcastlu: 1. kolo Premier League v kostce
15.08.2023, 19:16
Eurofotbal zakládá Fantasy Premier League miniligu a rubriku, která vás udrží ve hře
11.08.2023, 10:48

Komentáře (211)

Přidat komentář
iamek

An announcement that Sheikh Jassim will complete a takeover could come as early as next month. @ncustisTheSun

Reagovat
Hlahart

aha, tak to Greenwood mohl zůstat...

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mithro

vsak este nikam neodisiel

Reagovat
Busby babes

bullshit. Navic Custis.

Reagovat
Grahf

už o tom informoval aj ornstein, že by to malo byť hotové po transfer okne

Reagovat
Busby babes

o cem? u nej na twitteru ani na strankach Athleticu nic takoveho nemaji.

Ja jsem k temhle zpravam obecne hodne skeptickej. Kazdej, kdo okolo toho projde, podepisuje NDA, navic vynest takove info ti muze vyslouzit par let v lochu, protoze SEC...

FT ani Bloomberg nic takoveho nepisou ale Sun a Custis to vedi? divny...

https://twitter.com/ole_was_right/status/1682420788723425282

If what he was saying were true, we’d get headlines of the SEC subpoenaing United, before the conveyance could even take place...

Reagovat
Busby babes

jo takhle, ze se obecne nejak rozhodne po skonceni prestupaku, ne ze Katar koupi, ok...

Reagovat
Busby babes

kazdopadne diky za odkaz

Reagovat
martin.b

tenhle zdroj včera psal že Greenwooda chce Gerrard do Ettifaqu ne ?

Reagovat
wild

tomu este niekto veri?

Reagovat
VTID94

Always with a view to controlling their expenses, Barcelona will remove the breakfasts on offer for the youth teams.

Not all players take advantage of the breakfast, so the club feels it is an unjustified expense.

Maximálna chudoba

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Liveral

Reagovat
SunFells

Reagovat
Spikous

Ale to je snáď vtip nie? O chvíľu začnú chodiť na zápasy autami ako to býva na dedinských ligách

Reagovat
andkoo

ak maju ochotnych rodicov

Reagovat
Shottack

Tak hlavně aby našli ten správnej Újezd

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ligter

Reagovat
VTID94

Ramsey do Burnley. Ďalšie plus prachy za odchovanca do FFP. Len dúfam že tam je buyback klauzula

Reagovat
Spikous

Hovorí sa o trojrocnej klauzule: 20 miliónov na 12 mesiacoch, 25 miliónov - 2. rok a 30 miliónov - 3. rok

Reagovat
VTID94

To mi nepríde až také zlé. Potenciál má veľký

Reagovat
Spikous

To rozhodne áno a Burnley je pre neho vhodný klub tím ako sa snaží hrať Kompany. Verím že tam bude hrávať pravidelne aj keď to asi nebude hneď na základ.

Reagovat
R.Meireles

Co ten Liverpool přivede ještě někoho? Spekuluje se o někom?

Reagovat
Maximm9

Necchete toho Caiceda za 100 ? Potrebujeme ty penize na Mitoma

Reagovat
martin.b

píše se teď max o Andrém z Fluminense a Gravenberchovi ( )... Ještě jednoho by to chtělo vzhledem k tomu, že Thiago nám bude k dispozici počítám tak na 5 zápasů.

Reagovat
Ranoth

André by nemusel byt zly ale to by muselo Fluminense teraz vypadnut v Copa Libertadores inak by bol realny az v zime

Reagovat
martin.b

hmm, koukám že ta Olimpia vyklepla Flamengo, tak třeba dají i Fluminense, odveta je na deadline day, tak by se to stihlo

Reagovat
fenixLFC

gravenberch je v pohode hrac

Reagovat
John Obi Mikel

Dnešní trénink údajně vynechali Mudryk a Lavia.

Další zranění???

Reagovat
Busby babes

Lavia zapadl rychle.

Reagovat
Salfovic

Někde musí příchozí hráči zazpívat, v Chelsea se zranit.

Reagovat
SunFells

Fabrizio Romano

Sheffield United are set to sign Cameron Archer on £18/19m deal from Aston Villa — medical booked.

Villa will also retain a buy back clause as it’s part of the process — like Ramsey at Burnley.

Reagovat
SunFells

Už i Orny. Hodně zábavný hráč, takže ho rád uvidím hrát pravidelně. Jsem zvědavý, zda se tento přístup s klauzulemi Villans vyplatí, zda nedojde na situace kdy hráč s nimi vypeče při současném zájmu někoho z vyšších pater.

Reagovat
Spikous

Škoda Ramseyho aj Archera ale obaja sú talentovaný a priestor hrať pravidelne im verím že pomôže zlepšiť sa.

Reagovat
martin.b

zajímavá strategie Burnley i Sheffieldu investovat spíš do mladíků bez zkušeností v PL.

Reagovat
VTID94

Pre nás jediná možnosť aspoň minimálne mať šancu ich v budúcnosti získať. Teraz by veľa minút nedohrali a hosťovať už nechcú.

Reagovat
SunFells

ok

Reagovat
Coutinho10

dnes od 18:45 playoff o skupiny EKL: Hibernian - Aston Villa živě na Arena Sport 1

Reagovat
Miguel19

To by se mělo fandit, aby měla PL co nejlepší koeficient ne - kvůli 5. místu pro LM...

Reagovat
Coutinho10

no víc už toho Anglie z 1. místa nevytříská

nicméně od příští sezony už bude ta LM překopaná, osobně moc nemám zatím nastudovaný, jak moc se ty jednotlivý místa pro jednotlivý země budou měnit, protože LM asi teda bude hrát víc týmů, takže i pro Anglii by to mohlo bejt lepší, uvidíme

nicméně chceme sledovat anglický týmy v evropských pohárech a ty by ses určitě nezlobil, pokud to Plzeň dá ten postup, tak kdyby narazila právě na A. Villu

Reagovat
Mato178178

ale to sa myslim nepocita cely koeficient za 5 rokov ale iba za posledny rok nie? mali to radsej dat za celkove skore za 5 rokov

Reagovat
Coutinho10

j, asi jo, ale taky přesně v tomto směru nevím

Reagovat
fenixLFC

to uz rovno mozes dat tie miesta anglicanom a spanielom rovno

Reagovat
Mato178178

vsak ja budem len rad ked bude mat anglicko pravidelne 5 muzstiev v LM

Reagovat
fenixLFC

to ja tiez ale nepreslo by to cez ostatne ligy

Reagovat
Mato178178

presne tak

Reagovat
VTID94

Po 13 rokoch v európskych pohároch

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Spikous

Dúfam že to Aston Villa zvládne

Reagovat
Coutinho10

taky, jsem dost zvědavej na sestavu

Reagovat
Mato178178

hdcp na villu

Reagovat
Coutinho10

co nejlepší výsledek do odvety

Reagovat
Mato178178

tak okrem celticu a rangers skotske muzstva dostavaju pravidelne vyprasky i ked mozno v poslednych rokoch sa to zlepsilo ale je to mozno len moj pocit

Reagovat
Coutinho10

jako je to určitě lepší než dříve, ale i tak Villa by si měla poradit, nicméně je to takový ostrovní derby, má to svoje specifika, moc se těším

Reagovat
Miguel19

EXCL: Man City exploring deal to sign Matheus Nunes from Wolves. 24yo high among small pool of options #MCFC considering to bolster midfield. #WWFC unlikely to welcome interest so late but would bring funds to strengthen in multiple areas @TheAthleticFC

Reagovat
Salfovic

Letošní přestupák City mi až na mladého Pepka přijde jako slušné wtf.

Reagovat
Eichel

tak on by sa im tam podľa mňa docela hodil

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Super hráč

Reagovat
Busby babes

Mason Greenwood leaves Manchester United by mutual consent.

He had to ask his lawyer what consent means.

Reagovat
Frony

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
martin.b

Reagovat
oddy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mithro

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Ligter

Reagovat
Shottack

Reagovat
TopinB

Reagovat
Eichel

EXCL: Brentford have submitted new proposal to Fiorentina for Argentine winger Nico González

Understand new bid is in excess of €40m package, close to €42/43m — club sources confirm. Huge salary bid to the player.

Kks strašná pálka na to, že sa jedná o Brentford

Reagovat
VTID94
Reagovat
fenixLFC

to ej tak nekvalitna fotka v tom tweete alebo ma len tak zle spraveny makeup?

Reagovat
VTID94

S každého trochu asi

Reagovat
iamek

mufc lost 3-0 to Burnley in a behind closed doors match at Carrington today – Jonny Evans, Hannibal Mejbri, Alvaro Fernandez, Scott McTominay, Anthony Martial, Donny van de Beek, and Facundo Pellistri all started

Reagovat
Busby babes

aspon, ze jsem u toho nemusel byt.

Reagovat
Infernoqt

Tak jaká pozitiva sis z toho vzal tentokrát?

Reagovat
Hlahart

Že hrajou hráči bez zápasový kondice (VdB, MArtial) a ti, u kterých se neví, jestli zůstanou a kam případně půjdou (Fernandez, Pellistri, Scott, Hannibal).

Tobě nějak mrdlo v nedávné době, nebo?

Reagovat
Busby babes

podle me je konzistentni dlouhodobe teda no...

Reagovat
Infernoqt

Tebe jsem se neptal

Reagovat
Hlahart

I tak jsem ti odpověděl

Reagovat
Infernoqt

Tak se neser do něčeho, o čem nic nevíš, a já nemám čas ti to vysvětlovat.

Reagovat
fenixLFC

v nedavne dobe?

Reagovat
Infernoqt

Odjakživa. A víš proč? Protože mi nezáleží na tom, co si o mně lidi myslí. Ne všichni můžou jít s davem, sklápět hlavu a tvářit se, že se nic neděje. A momentálně jsem toho názoru, že je ten tým extra v prdeli a ETH je viníkem, který příchodem Mounta nezvládl přestupák. A tenhle pičusek nahoře bude obhajovat i debakl 0:5 a ještě si bude dělat prdel, když mu předložím fakta, že Hnojlund k nám jako neověřený útočník přišel s únavovými zlomeninami, které jsou sice u některých mladých hráčů možné, ale konkrétně jemu to dle lékařů brání hrát dva zápasy týdně, v opačném případě riskuje závazný a chronický problém.

Reagovat
fenixLFC

lenze tie tvoje fakty na cele s unavovymi zlomeninami nie su fakty, ale vymysel ktory si ani nijak nedolozil, jeho historia zraneni nic podobne nehovori, nehovoria to ani doktori. jedine ze si s nim chodil do skoly kde si neico zlomil pretoze ine vysvetlenie neexistuje. rovnako je nezmysel pvoedat ze nezvladol prestupak kvoli prestupu jedneho hraca, ked ste vyriesili obe pozicie ktore ste nutne potreobvali- hrotaka a brankara ktory nema nohy len na chodenie. to, ze tie prestupy nemusia vyjst je druha vec, ktora hrozi vzdy. nerobi z toho ale nezvladnuty prestupak. ten by bol keby ste nevyriesili vobec nic

a ad neist s davom. ist proti faktom a realite len preto aby si nesiel s davom nie je iny pohlad, ale stupidita

Reagovat
Infernoqt

C'mon, psalo se to všude. „But it was been said that once Hojlund is back, he will not play two matches-a-week for a considerable time out of fear it could lead to a lengthy lay-off. Stress response hotspots are often suffered by athletes who have had a high workload at a young age, which is the case for Hojlund. "

Mount byl odsouzen k failu od samotného začátku. První věc, co je k nepochopení, je ta suma, kterou jsme za něj vynaložili, kdy prakticky nehrál ani v Chelsea, a druhá věc, je to, že ještě od přípravy na CM nezahrál jediný slušný zápas. Prostě byl a je mimo.

A kdo může vynaložit nějakých 80 mega za hráče, o kterého jevil zájem maximálně tak Leverkusen a který v Serii A nastřílel 9 branek, které jsou jeho vrcholem kariéry. Tohle jsou všechno pokusy, vůbec jsme se nepoučili. Potřebujeme hotové hráče, zejména do útoku, který byl minulou sezonu naší největší slabinou. A po prvních dvou zápasech nové sezony je útok slabinou i teď. S tím rozdílem, že to tam kazí na CM ještě Mount. A to nechci ani otevřít to téma, že jsme dali 105 mega do hráče z nizozemské ligy, kterej nedokáže přejít přes soupeře. Já nepochybuju o jeho odhodlání, zpochybňuju jeho kvality, protože na top úroveň nemá a po tom roce adaptace se nijak neposunul. Kromě toho, že zmlátil těhotnou přítelkyni.

Reagovat
fenixLFC

a kde v tom mas pisanu unavovu zlomeninu????? ja nescpohybnujem tvrdenie o dvoch zapasoch ale to s unavovymi zlomeninami je kravina na ktoru sa ta pytam uz pod druhym clankom

mount prakticky nehral ani v chelsea- dalsi nezmysel

o hojlunda javil zaujem len leverkusen- nie, dalsi nezmysel. rovnako argumentovat ze je utok vasou slabinou po dvoch zapasoch kde hrac ktoreho ste tam kupili tam ANI NEHRAL. to ze antony k hovnu hrac a sialene ste ho preplatili suhlasim ale nema to niajky suvis s tymto letom ani s tym ze by malo byt nezvladnute. zvladli ste ho fajn, doviezli ste rhacov co riesia vase problemy, ci sa chytia je druha vec

Reagovat
Busby babes

Antony neni k hovnu, ale preplatili jsme ho. V tech dvou odehranych zapasech vytvoril snad nejvic sanci v tymu, defenzivne je skvelej a s nim na hristi jsme lepsi nez bez nej na hristi.

Reagovat
iamek

On pořad jede tu unavovou zlomeninu i když o není pravda a píše to snad každý zdroj. Uvádí, ze má problém se zády a ten může vést k unavove zlomeninq ( Rooney nebo Hlozek u nás ). A on pořad dokola točí to svoje. Stejne jako, že je x měsíců zraněny .

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infernoqt

[Matt Hughes] Mail Sport has learned that an MRI scan conducted as part of Hojlund's medical last week revealed a stress response hotspot in his back, which can be the start of stress fractures in young players.

Ze stránky "AN INTRODUCTION TO BONE STRESS INJURIES"

The term ‘hot spot’ is used to describe a focal area of intense radionuclide uptake. In acute stress fractures, all three phases will typically show ‘hot spots’. In chronic stress fractures, only the ‘delayed’ phase static planar images are positive.

In addition to stress fractures, ‘hot spots’ may also represent other abnormalities- e.g. osteomyelitis or tumours. From a fracture healing perspective, it is worth noting thatisotope bone scans may remain positive for upwards of a year and are therefore not useful to monitor recovery and healing.

Reagovat
Hlahart

Divný, v jeho skupině říkali něco jinýho

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Infernoqt

Asi si to neuvědomuješ, ale lezeš do prdele špatné osobě. Počkej, až si nedej bože začneš stěžovat na výkony nebo výsledky.

A ne, neříkali něco jiného. Dal bych ti prostor je poznat, ale stejně určitě nemáš zájem.

Reagovat
Busby babes

my spolu s hlahartem pomerne casto nesouhlasime. jen u toho neplacame kraviny no.

Reagovat
iamek

Asi jiná skupina

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

hotove hrace... jako byl Cavani? Alexis? Falcao? nebo jeste nejake dalsi hvezdne jmeno za zenitem, co jsme zkouseli poslednich 10 let?

Reagovat
Infernoqt

Falcao přišel po velkém zranění, když jsme měli Persieho i Rooneyho v týmu. V podstatě i Welbecka a Hernandeze. Trochu mi přišlo, že se ta snaha minula účinkem.

Alexise je škoda, tomu jsem fakt věřil. Byl to však risk, který dával smysl a dal se pochopit, obhájit. V té d obě jsme měli tak trochu už bordel v kabině a Alexis se nakazil.

Cavani byla super logická posila. Tomu nejde co vytknout. Než přišel Ronaldo, rozhodoval zápasy. Pořád napadal, byl aktivní, snažil se. Typická devítka, kterou jsme už dlouho neměli. Být tak o čtyři roky mladší, tak není co řešit, byla by záplata do útoku na několik sezon.

Tady je problém spíš ta cenovka. Hnojlund přišel za hodně velké prachy, aniž by něco dokázal. My potřebovali ověřenou volbu, protože jsem doufal, že bychom mohli zabojovat o titul. Čím dál víc se mě snaží okolí přesvědčit, že si takovéto myšlenky nemám ani připouštět, ač se jedná o Manchester United.

Já jsem strašně věřil Kaneovi. Místo Antonyho jsme měli koupit jeho. Má vize byla taková, že bychom hráli 352 a Rash by byl s Kanem na hrotu. Kane by to na sebe vázal a Rash by měl volnou cestu. Ta souhra byla smrtící. Navíc Dalot je mnohem lepší wingback než jako klasický krajní obránce, protože směrem dozadu hoří. Shaw má taky skvělé centry.

Pak to Hag začal přestavovat a podle mě sází jen na hráče, které zná osobně. Pokud se Mount s Hnojlundem nechytí, což pochybuju, zase ten klub bude jen pro smích. Však nikdo nemá větší net spend jak my a pořád nemám jistotu, že zvládneme vybojovat top čtyřku.

Reagovat
Busby babes

btw citujes talksport, kterej cituje tady Daily Mail:

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-12385759/Rasmus-Hojlund-nursing-injury-limit-playing-time-start-season-Man-United-club-set-carefully-manage-striker-avoid-longer-lay-off.html

ktery citujou lidi, co absolutne neznaji jeho zdravotni stav a jen tipujou.

Medical sources outside the club however have told Mail Sport that such injuries require careful management and have suggested it is unlikely that Hojlund will be able to play two matches-a-week for some time for fear of developing into a stress fracture, which would lead to a lengthy lay-off.

Stress response hotspots are often suffered by athletes who have had a high workload at a young age, which is the case the Hojlund.

Reagovat
Busby babes

Ne všichni můžou jít s davem...

no ty tu porad pises, ze mas nazor jako 80 procent fanousku, takze ten, co jde s davem... jsi ty, ne?

Reagovat
Infernoqt

Obecně vzato jo, tady na EF ne. Se všichni bojí hejtu, protože hned přiletíte ty s Iamkem a uděláte vlákno o tom, jak je všechno v pořádku.

Reagovat
Busby babes

hejt na Mounta tu jede lidi...

Reagovat
mistr129

vlka nezajímá co si ovce myslí

Reagovat
Hlahart

ok, tak jsem si ho asi s někým spletl

Reagovat
Infernoqt

Nespletl, já už skoro dva roky Busbyho s Iamkem neřešil a byl klid, teď jsem zase dostal chuť.

Reagovat
iamek

Jak to mám vědět, když zapas viděl max personal?

Reagovat
Man__United

Andre Onana is expected to return to the Cameroon national team in September following his falling out with manager Rigobert Song at the 2022 World Cup. [@ActuFootAfrique]

To se mi nelíbí, když je v lednu AFCON

Reagovat
iamek

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
avicii

Turek to zvládne

Reagovat
Front hell

Však jste koupili kvalitní náhradu, né?

Reagovat
gocii

už zas afcon? však to je snad co dva roky ne

Reagovat
Coutinho10

Villa v plný palbě, žádný podcenění

#HIBS XI: Marshall, Miller, Fish, Hanlon, Stevenson, Obita, Newell, Campbell, Youan, Boyle, Vente

#AVFC XI: Martinez, Konsa, Carlos, Torres, Digne, Bailey, Kamara, Luiz, McGinn, Diaby, Watkins

Reagovat
Spikous

Páči sa mi ako vážne to berie Emery a nechce nič podceniť

Reagovat
Coutinho10

on je celkem specialista na ty evropský soutěže, takže to je to, proč do Villy přišel a rozhodně nechce nic podcenit či čekat na domácí zápas v odvetě....ne jednou anglickej tým nezvládnul poslední předkolo před skupinama a pak celá ta dobrá předchozí sezona je tím znehodnocená....to by neměl být tento případ

Reagovat
LaVolpe

Tak jasně, on chce celou soutěž vyhrát.

Reagovat
Spikous

Ak sa nemýlim tak on to aj verejné vyhlásil že chce vyhrať túto súťaž Konečne je vo Ville odhodlaný tréner ktorý chce priniesť výsledky a Villa sa pod jeho vedením zlepšuje aj keď to nebude určite ľahka cesta najmä v PL dostať sa do európskych súťaží

Reagovat
Busby babes

zacatek sezony a nemuzou si dovolit blamaz,

Reagovat
fenixLFC

plus teda sa nemusia trepat kdesi do vychodnej europy alebo na kaukaz takze ani to cestovanie nie je nutne problem

Reagovat
Sigma Olomouc

OT: Teď jsem rozjel novou kariéru ve FM a Chelsea je po osmi kolech patnáctá

Reagovat
jk

To nebudeš moc dobrej manažer

Reagovat
Salfovic

Jen aby to nebyl Poche level.

Reagovat
Sigma Olomouc

Ne, hraju za West Ham (jsem 2.) ale docela ta Chelsea odpovídá realitě.

Reagovat
Spikous

Aston Villa polčas úplná pohoda

Reagovat
VTID94

Emery cez polčas vystrieda brankára keď vedieme 0-3

Reagovat
Spikous

Taktika na rozhodenie súpera

Reagovat
Coutinho10

tak v suchým triku

Reagovat
VTID94

Reagovat
Busby babes

OT: tak nakonec s Prigozinem spadlo letadlo, asi nerad caj a do vyssich poschodi se mu nechtelo...

Reagovat
J0EL

Pretoze caj a pady z okna uz su prilis mainstream

Reagovat
J0EL

Oo, a RIP in pieces.

Reagovat
Swarley

Jen idiot by od toho fiska s tazenim na Moskvu nechodil kazdy den pro jistotu s padakem... Amater...

Reagovat
Mastný Chobot

"spadlo"

Reagovat
Busby babes

to tak nekdy vyjde no... asi bylo sestreleno ruskou protivzdusnou obranou. smula

Reagovat
Mastný Chobot

Tak to je úplne jasné. Mňa len udivuje, ako mohol byť on tak naivný.

Reagovat
Kowe

yfirt to může být jenom cover nějakýho úkrytu, si říkám, že takovj vůl to být snad nemohl

Reagovat
Busby babes

uz identifikovali tela. Utkin byl taky denacifikovan.

Reagovat
Kowe

Furt je to Rusko, ti dva fakt klidně můžou být někde na Kurilách v klídku

Reagovat
Busby babes

prave proto, ta zeme na nic sofistikovanyho nema.

Reagovat
avicii

Neprestáva ma udivovat ta krajina alebo to ze ma toľko obdivovateľov Putinov režim to ma udivuje viac

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ligter

Reagovat
PP

neskutečné..

Reagovat
Čenda

Reagovat
Hlahart

Reagovat
iamek

Jsem čekal pád z okna z přízemí. Nový level tohle. Snad se už smaží v pekle zmrd.

Reagovat
vladis271

Bol jeden z mala velitelov s vysledkami. Je len dobre ked rusi takychto svojich vrazdia.

Reagovat
iamek

Na telegramu Wagnerovcu: If Prigozhin's death is confirmed, the Kremlin will be taken

Třeba bude veselo.

Reagovat
Busby babes

tady aby clovek skoro fandil Putlerovi nez bande dementu, co neumi jist priborem.

Reagovat
jk

Další třídenní operace…

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Eichel

tak to mal ten jeho let docela meškanie.. ja som to čakal oveľa skôr

Reagovat
vladis271

Nvm je to rusko. Moze to byt cover escape story

Reagovat
vladis271

Alebo je mrtvy uz mesiac.

Reagovat
Mastný Chobot

V utorok postol video.

Reagovat
vladis271

Otazne je kedy ho nahrali. A tiez ze postne po dlhej dobe video a den nato je k.o.

Reagovat
Golasso

Já bych ještě počkal, jestli to není jen divadlo.

Reagovat
Mastný Chobot

Uzavrelo sa to ako letecké šťastie.

Reagovat
VTID94

Nicolas Pépé at Arsenal:

112 games, 27 goals, 21 assists

Sancho and Antony at Man Utd:

127 games, 20 goals, 9 assists

Darren Bent: "Look at Pépé’s stats compared to them… you called him the biggest flop!"

Reagovat
Mastný Chobot

27+21 v 112 zápasoch naozaj nie sú zlé štatistiky ale

Reagovat
J0EL

Reagovat
nani92

ani 20+9, kým si neuvedomíš, že to je štatistika 2 hráčov dokopy..dvoch mega drahých hráčov..hráčov súčasnosti a budúcnosti..ach jo

Reagovat
Dawon

Tak Sancho je snad uplne univerzalne povazovany za priserny flop a vysmiva se nam za nej prakticky uplne kazdy, tak moc nechapu, co je tohle za vykrik do tmy Antony musi dostat vic casu, nebudu ho zatracovat po jednom roce, ale jestli se letos smerem dopredu vyrazne nezlepsi, tak to taky bude bida.

+ teda oba prestupovali ve vyrazne nizsim veku nez Pepe, takze precejen ta sance na zlepseni tam asi je vetsi nez byla u nej.

A samozrejme teda takova ta obligatni poznamka, ze kanadske body nejsou jedina vec, co urcuje prinos hrace, coz zrovna u toho Antonyho rozhodne plati, nicmene samozrejme za ty prachy se proste musi podilet na vice golech, to je bez debat.

Reagovat
Mastný Chobot

"coz zrovna u toho Antonyho rozhodne plati"

V zmysle, že by bol nahovno, aj keby bol gólovejší?

Reagovat
Dawon

Ve smyslu ze je naopak hodne platny ve vsem ostatnim Coz je asi taky primarni duvod, proc ho Ten Hag tak hrozne chtel, protoze on nejak vyjimecne produktivni nebyl ani v tom Ajaxu.

Reagovat
Busby babes

meli by ho vzit zpatky.

Reagovat
SunFells

Nebo vám ho prodat

Reagovat
Hachim Mastour

O tomto celý čas hovorím !

Reagovat
VTID94

Carney Chukwuemeka - £20m

Aaron Ramsey - £14m (buy-back included)

Cameron Archer - £18m (buy-back included)

Some people might not like it but this is sensible business from Aston Villa.

£52 million for academy products will go far in terms of FFP. Add the £100m we got for Jack too and this will help us in the market for years to come.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
iamek

Rasmus Hojlund’s official debut is to be on Saturday against Nottingham Forest. [Daily Mail]

Zlomeniny jsem už ok, měsíců odpočinku má za sebou a teď to kůže rozbalit

Reagovat
VersaceChain

Rozjedeme valec a titul bude nas

Reagovat
J0EL

Velmi sa netes. Po dvoch zapasoch zase konci

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Je to možné. Přece jen jeho kosti tolik nevydrzi.

Reagovat
Busby babes

prej doufame, ze bude moct byt aspon na lavicce.

Reagovat
papos182

Jestli to znamena, ze Rashford bude na kridle, a navic s Eriksenem misto Mounta, vidim to na vasi jasnou vyhru.

Reagovat
PP

se ti to hezky zahryznul do hlavy..

Reagovat
Kinky7

Bernardo prodloužil+ Doku přijde. Příští sezonu prý půjdeme po Wirtzovi. Nakonec to nevypadá zle

Reagovat
SunFells

Hmm, to je asi nejlepší zpráva léta pro vás.

Reagovat
iamek

Noam Emeran will sign in the very coming hours a 4-year contract at Groningen. Permanent deal set to be completed: #mufc to receive a fee in the region of €700k-€1m. 25% sell-on clause included.

To je zase balík

Reagovat
Busby babes

a kolik si cekal? ja nevim, ale o nem jsem ani moc v ramci akademie nejak neslysel a jde do Groningenu...

Reagovat
Hlahart

Taky jsem o něm slyšel včera prvně teda částka mi přijde víc než slušná

Reagovat
iamek

Jsi nesledoval přípravu?

Reagovat
Dawon

zrovna u nej je to asi uplne adekvatni no

Reagovat
iamek

V 15-16 letech přišel za 2 mega. Doufal jsem, ze dostaneme spím tohle

Reagovat
iamek

United’s starting 11 Burnley

Radek Vitek

Marc Jurado

Teden Mengi

Jonny Evans

Alvaro Fernandez

Donny van de Beek

Scott McTominay

Hannibal Mejbri

Facundo Pellistri

Anthony Martial

Omari Forson

Reagovat
Dawon

Tak to se da ta prohra asi celkem pochopit Nepise btw neco o Hanibalovi? Na acko to zatim neni, ale mi furt pripada, ze ma ten hrac docela zajimavy skillset a mohl by byt do budoucna pouzitelny.

Reagovat
iamek

Teď bude určitě v nominaci na zapas.

Reagovat
Dawon

No ja spis myslel idealne smerem k nejake hostovacce...ze by u nas letos dostal dostatek minut vidim jako hodne nepravdepodobne.

Reagovat
vladis271

Co ten hannibal. Nemal by byt uz v acku potom aka chvala nanho isla?

Reagovat
iamek

Teď by měl být v nominaci na zapas. Turné měl slušné

Reagovat
nani92

má zatiaľ smolu, že je v takom veľkoklube, kde je na jeho pozícii extrémny pretlak kvalitných a oduševnených hráčov

Reagovat
avicii

Reagovat
bbbauch

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele