Další články

Ramires odchází z Chelsea, přestoupil do Jiangsu Suning

Brazilský záložník Ramires koncem října prodloužil smlouvu s Chelsea do června 2019, už o tři měsíce později ale londýnský klub opouští. Jihoamerický fotbalista míří do Číny, dnes byl do úspěšného konce dotažen jeho přestup do celku Jiangsu Suning...

Chci být součástí dalších úspěchů, řekl po prodloužení smlouvy Ramires

Fanoušci Chelsea dostali alespoň jeden důvod k radosti. Trápící se celek prodloužil smlouvu se záložníkem Ramiresem, jenž by měl nyní na Stamford Bridge zůstat do roku 2019...

Premier League v kostce (7. kolo)

Překrásné kolo. Fotbal v nejčistší podobě. Co se samotné hry týče, samozřejmě. Anglická Premier League nabídla jeden z nejzajímavějších víkendů posledních let - padaly mraky branek, krásných, nehezkých, bohužel i neregulérních. Tak jako tak Eurofotbal i nyní přináší souhrn toho NEJ, co deset duelů přineslo.

Triu z Chelsea hrozí po Sunderlandu trest

Fotbalová asociace zahájila kvůli incidentům ze sobotního ligového utkání proti Sunderlandu disciplinární řízení s trenérem Chelsea Josém Mourinhem, jeho asistentem Ruiem Fariou a záložníkem Ramiresem. Londýnský tým nečekaně podlehl poslednímu týmu tabulky 1:2 a zkomplikoval si boj o titul.

Sudí Clattenburg podle svazu neurážel hráče Chelsea rasisticky

Podle FA neurážel rozhodčí Mark Clattenburg hráče Chelsea rasisticky. Londýnský klub na sudího podal stížnost po říjnovém utkání s Manchesterem United. Záložník Ramires vypověděl, že slyšel Clattenburga, jak označil Johna Obiho Mikela za opici. Asociace ale nenašla důkazy.

Bude to krásný návrat, shodují se Ramires s Luizem

Když ve švýcarském Nyonu přiřkl los Chelsea v rámci čtvrtfinále Ligy mistrů Benficu, zbystřili v táboru Londýňanů především dva hráči. Brazilské duo David Luiz a Ramires v lisabonském klubu ještě před dvěma lety společně působili a dotáhli jej k vítězství v lize i v ligovém poháru. Pak v průběhu půl roku oba zamířili na Ostrovy vstříc nejvyšším fotbalovým patrům...

Lampard je konečně fit. Proti Liverpoolu nastoupí, věří Ancelotti

Už je to více než dva měsíce, kdy naposledy Frank Lampard nastoupil v dresu Chelsea. Nyní to konečně vypadá, že by se tvůrce hry Blues mohl na trávník vrátit. A zrovna na utkání proti Liverpoolu. 32letý záložník chyběl od srpnového utkání se Stoke City, po němž podstoupil operaci třísel a vynechal 11 zápasů svého týmu.

Chelsea dotáhla příchod Ramirese

Brazilský záložník Ramires se dočkal přestupu z lisabonské Benfiky do londýnské Chelsea. 23letý fotbalista podepsal na Stamford Bridge smlouvu na čtyři roky, klub vše uveřejnil na svých internetových stránkách...

Brazilec Ramires brzy přestoupí do Chelsea

Chelsea v nejbližší době získá velkou posilu, za dvaadvacet milionů eur přijde z Benfiky brazilský reprezentační záložník Ramires. Kluby jsou na všem domluveny, třiadvacetiletého hráče ještě čeká jednání o smlouvě a nezbytná zdravotní prohlídka.

Ramires věří, že ho Benfica prodá do Chelsea

Záložník Ramires by rád od nové sezóny oblékal dres londýnské Chelsea. Ta už Benfice poslala konkrétní nabídku a čeká na rozhodnutí ohledně brazilského reprezentanta. Sám Ramires věří, že jeho současný klub bude souhlasit a stane se posilou Chelsea.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele