Další články

Ndombélé stráví sezonu na hostování v Neapoli, ta na něj má i opci

Tanguy Ndombélé po svém příchodu do Tottenhamu nepřesvědčil a uplynulé jaro tak strávil na hostování v Lyonu, vypůjčen byl přitom i pro tuto sezonu. Jako novou posilu jej představila Neapol, která má na pětadvacetiletého záložníka i opci.

Lyon má dvě posily, přišli záložníci Faivre a Ndombélé

Středopolař Tanguy Ndombélé zklamal v Tottenhamu a po spoustě spekulací se z londýnského klubu nakonec stěhuje do důvěrně známého prostředí - na hostování si ho vypůjčil Lyon. Olympique vedle toho získal ještě jednu akvizicí, z Brestu přišel ofenzivní záložník Romain Faivre...

Ndombele trénoval odděleně, jeho odchod z Tottenhamu se přiblížil

Odchod Tanguye Ndombeleho z Tottenhamu se opět přiblížil. Francouzský středopolař byl o víkendu vybučen vlastními fanoušky při pomalém odchodu ze hřiště, ve středu pak chyběl v nominaci na zápas s Chelsea a nyní z rozhodnutí Antonia Conteho dokonce trénuje odděleně.

Čaroděj Mendy a vymetené šibenice v Leicesteru: 8. kolo Premier League v kostce

Nehrát dobře, a přesto vyhrát, se mezi anglickou elitou povede jen výjimečně. V 8. kole si tento kousek odškrtla vedoucí Chelsea, kterou v Brentfordu spasil fenomenální výkon brankáře Édouarda Mendyho a utažený volej obránce Bena Chilwella. Nadále proto drží jednobodový náskok před Liverpoolem.

Probuzený Auba i kanonýr Stones: Sestava 19. kola Premier League

Manchester City v úvodu sezóny paběrkoval, a tak se Pep Guardiola rozhodl rázně zasáhnout. I kvůli absenci jakéhokoli zdravého útočníka schopného střílet góly zaměřil svou pozornost hlavně na dokonalou defenzivu, což se promítlo na sedmi čistých kontech z posledních devíti zápasů. Obránci, jmenovitě John Stones, se mu navíc nyní odvděčili i zabijáckým instinktem před bránou soupeře.

Samá Villa: Sestava 15. kola Premier League

Letí to jako blázen, kolo snad co dva dny. Kdo to má stíhat? I přes vánoční shon - který pokračuje i mezi svátky a přes Silvestra, je tu další díl All-Stars Premier League, teď s pořadovým číslem 15. I tentokrát je na text prostší, ale s přelomem letopočtu nastanou zase klidnější časy.

Tottenham zlomil přestupový rekord a přivedl Ndombélého

Tanguy Ndombélé se stal oficiálně hráčem Tottenhamu. Londýnský celek za francouzského záložníka poslal do Lyonu rekordních 60 milionů eur a se samotným hráčem podepsal smlouvu do roku 2025...

Ndombélé míří do Londýna, jeho příchod dojednal Tottenham

O další oporu základní sestavy už brzy přijde Lyon. Do Realu Madrid před několika dny přestoupil Ferland Mendy a za lepším vyrazí i Tanguy Ndombélé - transfer dvaadvacetiletého záložníka dolaďuje londýnský Tottenham...

Ndombélé nezavírá dveře před nikým. Vysněný klub ale nemá

Záložník Lyonu Tanguy Ndombélé patří mezi nejžádanější zboží na trhu. Přestupové okno se co nevidět zase otevře a kolem jednadvacetiletého fotbalisty budou s největší pravděpodobností svištět lasa jedna báseň. Sám fotbalista zatím o své budoucnosti navíc nemá úplně jasno.

Lyon pokračuje v prodlužování kontraktů, nový dostal i Ndombélé

Tanguy Ndombélé se může těšit na další roky v dresu Lyonu. Jednadvacetiletý záložník se v létě stal objektem zájmu londýnského Tottenhamu, transfer ovšem zrealizován nebyl a jen tak ani nebude, fotbalista totiž se svým zaměstnavatelem prodloužil kontrakt platný do června 2022 o další sezonu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele