Tomáš Malínský Články

Další články

Malínský gól proti "svému" Hradci slavit nechtěl, zklamali ho ale fanoušci

V deváté minutě nastavení si Tomáš Malínský z Jablonce naběhl na prodloužený míč v pokutovém území a tvrdou ranou vyrovnal dramatický duel 10. ligového kola s Hradcem Králové na 2:2. Přestože třicetiletého odchovance "Votroků" zklamalo chování východočeských fanoušků při zranění hostujícího brankáře Jana Hanuše, gól z úcty ke svému bývalému klubu příliš neslavil. Přál si, aby mu pomohl do základní sestavy Jablonce.

První letní posilou Slavie je Schranz, opačným směrem míří Malínský a Zelený

První letní posilou pražské Slavie je útočník Ivan Schranz z Jablonce. Sedmadvacetiletý slovenský reprezentant podepsal s ligovým mistrem smlouvu do června 2024. Kmenovým hráčem Severočechů se naopak stal obránce Jaroslav Zelený, který už v Jablonci z Edenu hostoval. Severočeši získali ze Slavie i křídelníka Tomáše Malínského.

S reprezentací přicestoval do Walesu i Kúdela, tým opustil Malínský

Českým fotbalistům bude v úterním utkání kvalifikace mistrovství světa ve Walesu k dispozici i slávistický obránce Ondřej Kúdela. Pražané jej původně k zápasu na ostrovech nechtěli pustit kvůli událostem v odvetě osmifinále Evropské ligy v Glasgow proti Rangers, nakonec se však vedení Fotbalové asociace ČR s vršovickým klubem dohodlo.

Slavia natrvalo získala brankáře Stejskala z Mladé Boleslavi

Jan Stejskal se po podzimním hostování znovu stěhuje z Mladé Boleslavi do Slavie, kam tentokrát zamířil na přestup a podepsal smlouvu do roku 2025. Opačným směrem zamířili na půlroční hostování bez opce Laco Takács a Tomáš Malínský...

Českou reprezentaci doplnili Rabušic, Poznar, Malínský a Sáček

Českou reprezentaci pro středeční zápas Ligy národů ve Skotsku doplnili útočníci Michael Rabušic s nováčkem Tomášem Poznarem a záložníci Tomáš Malínský s dalším debutantem Michalem Sáčkem. Kvůli koronaviru oproti nedělnímu utkání v Izraeli vypadl záložník či obránce Tomáš Holeš. Nominaci před dopoledním odletem do Glasgow zveřejnila Fotbalová asociace ČR (FAČR).

V Liberci budou hostovat Jugas a Matoušek, Malinský jde do Slavie

S Libercem začali letní přípravu na novou sezonu i obránce Jakub Jugas a ofenzivní záložník Jan Matoušek, kteří přicházejí na hostování z pražské Slavie. Na prvním tréninku už nebyla jedna z hlavních opor týmu záložník Tomáš Malinský, jenž zamířil opačným směrem do Edenu. Severočeši o tom informovali na svém webu.

Slavia opět lovila v Liberci, tentokrát přivedla Malinského

Tomáš Malinský se stal další novou akvizicí Slavie. Úřadující ligový šampion získal rychlonohého křídelníka z Liberce a podepsal s ním kontrakt do roku 2023...

Šance vybojovat poháry je velká, řekl liberecký Malinský

Záložník Tomáš Malinský byl nadšený, že hráči Liberce jeho gólem vyhráli podještědské derby v Jablonci 1:0 a po slabším vstupu do sezony se po 27. ligovém kole vyhoupli už na třetí místo tabulky. Osmadvacetiletý křídelník cítí, že Slovan má obrovskou šanci vybojovat účast v evropských pohárech, kde se naposledy představil v sezoně 2016/17.

Liberečtí se shodli, že jim zápas navíc v Č. Budějovicích pomohl

Zatímco hráči Českých Budějovic včera nastoupili k soutěžnímu utkání v první lize poprvé po koronavirové pauze, jejich soupeř měl už jednu zkušenost za sebou. V sobotu totiž Liberec dohrával odložené kolo v Teplicích. A možná i zkušenost z jednoho ostrého zápasu navíc pomohla Slovanu k výhře na jihu Čech 1:0.

Malinský prodloužil s Libercem smlouvu do roku 2023

Liberec těsně před restartem prvoligové sezony prodloužil smlouvu se záložníkem Tomášem Malinským, který se Slovanu upsal do roku 2023. Náhradní brankář Milan Knobloch podle klubového webu podepsal nový kontrakt do roku 2022.

Sparta by mě měla koupit, prohlásil liberecký záložník Malinský

Specialistou na Spartu se stává záložník Liberce Tomáš Malinský. Podruhé v ligové kariéře vstřelil v utkání dvě branky a znovu proti Pražanům. V podzimním vzájemném ligovém utkání pomohl Slovanu dvěma brankami k výhře 3:1 a dvakrát se trefil i v dnešním prvním jarním kole, když rozhodl o výhře 2:0 na Letné. Hned polovinu ligových gólů vstřelil Spartě. Podle Malinského i jeho trenéra Pavla Hoftycha by Letenští měli uvažovat o jeho koupi.

Malinský dal v den narozenin poprvé dva góly v ligovém utkání

Tomáš Malinský dal dosud v první lize devět gólů a hned třetinu z nich v den narozenin. Přesně před rokem jednou trefou pomohl Liberci k výhře 3:1 v Příbrami a dnes při stejně vysokém vítězstvím nad Spartou dokonce prožil nejvydařenější zápas v kariéře. Čerstvě osmadvacetiletý záložník poprvé skóroval dvakrát v jednom ligovém utkání a navíc Severočeši po zákroku na něj ještě kopali penaltu.

Body z Boleslavi musíme potvrdit se Slováckem, nabádal Malinský

Tomáš Malinský výraznou měrou posunul Liberec na šestou příčku, zaručující v nadstavbové části nejvyšší soutěže místo v elitní skupině o titul. Sedmadvacetiletý záložník se v 28. kole přihrávkou a vítězným gólem podepsal pod triumf Slovanu 2:1 v Mladé Boleslavi. Body ze hřiště Středočechů ale podle Malinského přijdou vniveč, pokud je Slovan nepotvrdí v následujícím utkání se Slováckem.

Malinský na narozeniny utnul dlouhé čekání na gól

Dlouhých 21 měsíců čekal liberecký fotbalista Tomáš Malinský na to, až bude moci slavit prvoligový gól. Čekání utnul dnes v Příbrami, kde dobrý výkon korunoval gólem, který Slovanu přinesl vítězství 3:1. Sedmadvacetiletý záložník si tak navíc dal dárek k dnešním narozeninám.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele