Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina B, 6. kolo
09.12.2021 18:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Hráči Partizanu (© AFP)

Partizan v klíčovém duelu remizoval s Anorthosisem a prošel do další fáze KL

Když Partizan po čtyřech odehraných kolech hlavní fáze Konferenční ligy udržoval ze svého postavení pětibodový odstup od dalších dvou konkurentů, bezpochyby nečekal, že se ještě na postup do jarní části tak nadře. Nakonec přece v posledním střetnutí proti Anorthosisu splnil hlavní úkol, uhrál aspoň plichtu, kyperského rivala nechal za sebou a v tabulce zůstal druhý.

Ke střídání stráží v pořadí tohoto čtyřčlenného uskupení mohlo dojít jen za toho předpokladu, pokud by domácí v tomto měření sil prohráli. A protože Flora padla v souběžně hraném mači na půdě Gentu, opravdu by případná výhra hostům stačila k posunu na druhou pozici. Jenže se dočkali pouze remízy. Oba góly padly již v první půli, ve druhé se pak skóre nijak nepohnulo.

Domácí se ujali vedení ve 20. minutě, to když pas z levé strany od Jojiče doplachtil do vápna na hlavu Milovanoviče, jenž z hranice brankového území bez větších obtíží překonal gólmana Tzura. O třináct minut později bylo srovnáno, sudí Kruašvili nařídil penaltu poté, co ve vlastní šestnáctce srazil gólman A. Popovič útočícího Deletiče, a tu zužitkoval Christodoulopoulos.

Ve zbytku klání se Anorthosis k další brance nepropracoval, nutno však říci, že některé šance si uměl vytvořit. Ze slušné pozice pálil D. Popovič, ale jen vedle brány, v 61. minutě zahrozil také jeho spoluhráč Amr Warda, ovšem ani jeho pokus nebyl přesný. Čím více se blížil konec duelu, tím více ho měl Partizan jaksi pod kontrolou. A jeho soupeři jako by přece došel dech.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com, sport.blic.rs

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
John Obi Mikel

3:2

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat
REPLIKATOR

tiket v p*či

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele